Gode Vibber Forumet

Åpent forum => Nettdating og SMS => Topic started by: upandcoming on October 20, 2013, 21:49:15 PM

Title: Tinder!
Post by: upandcoming on October 20, 2013, 21:49:15 PM
Noe som bruker det? Til de som ikke vet hva det er:

Tinder er en dating-app(android og app-store) som finner hvor du er og linker deg opp mot andre personer i nærheten. De bruker bilder fra facebook (du velger hvilke) og du kan se om man har noen felles interesser (likes) eller venner på facebook. Man går gjennom bildene av jenter og velger ja eller nei. Dersom du sier ja og hun sier ja så er det en match og man kan chatte.

Nesten nettopp lasta ned, så har lite erfaring med det, men lurer på om noen har noen tips? Vet jeg har bra bilder så blir lett å komme til chat, men hvordan ville dere startet derfra? Den store forskjellen her fra vanlig dating er at begge allerede har sagt at de vil komme i kontakt med den andre. Noen tips, både fra jenter og gutter?

Foreløpig har jeg inntrykk av at det er gutten sin oppgave å si hei etter man kan chatte.
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on October 20, 2013, 22:40:05 PM
Høres ut som litt samme opplegg som Badoo - som jeg prøvde litt ut tidligere.

Jeg tenker du kan starte likt som om man har spurt noen om å være venn på facebook og skal chatte der, forskjellen er vel at dette er en dating-app og at man har den på mobilen - men det er vel strengt tatt bare en fordel. På Badoo var det mange gutter som skrev til meg, og størst svarprosent hadde jeg når de ikke skrev så mye i den første meldinga. Starte opp samtalen litt casual, spørre om man har hatt en bra helg osv for så å komme inn på et tema som gjør at man kan spørre for en date/øl/kino/gå tur el.l. Tenk at du skal kaste bort så lite tid som mulig, men samtidig sile ut de som ikke er interessante bak bildene. Tenker at det er høy sjanse for fake profiler der, slik som det er på Badoo, men de siler du jo også enkelt ut ved å møte de raskt - for de som er fake vil jo sjeldent møtes.

Lykke til og fortell oss gjerne hvordan det går videre :)
Title: Sv: Tinder!
Post by: Koraboros on October 21, 2013, 10:21:24 AM
Jeg installerte det forrige uke og klikket meg gjennom en del profiler. Dagen etter fikk jeg beskjed om at jeg hadde to matcher. Turte ikke å starte chat pga. sosial angst.
Title: Sv: Tinder!
Post by: upandcoming on October 22, 2013, 21:38:00 PM
Update: Da har jeg testet det endel.. Har fått 36 matches så langt nå på tre dager. Veldig varierende hvor mye jeg har snakket med folk. Noen låser seg med en gang, men har 5-6 nå som jeg tror jeg kan nærme meg å møte.

Er ikke veldig god på nettsjekking, egentlig ikke gjort det noe særlig, men har veldig bra bilder så får match på ca 2/3 av de jeg godkjenner selv. Etter å snakke litt med folk så virker det som om de fleste er det for å bare snakke og chille, mens de samtidig håper å møte en kjekk gutt. Man kan se litt på bildene hva de er ute etter. Jentene som legger ut dristige bilder, kun rompe osv virker mer casual og kanskje lettere å møte for å hooke. Viktigste, sinnsykt mange søte jenter i Oslo!! (hvert fall på de fem bildene de legger ut)

Så de få tipsene jeg kan komme med så langt:
-Gå gjennom mange profiler, velg ut. Gjør ikke noe å ha 10-15 du chatter med på en gang. Gjør bare at du bryr deg mindre og har det mye morsommere. Snakker man bare med en eller to er man livredde for å fucke det opp og all morroa med tinder blir borte

H-a det gøy. Bare kødd så mye du vil og helst litt til. Da er det morsomt,  da har jentene det morsomt. Alle gangene jeg har sagt en ganske drøy førstekommentar har jeg fått god respons etterpå (skjønner ikke hvorfor.. jenter???)
  eks:  nice rack - til jente med heftig utringning på samtlige bilder
         
Så, noen andre som har prøvd? Noen tips å dele?
Hva synes dere jenter?


ps: tror ikke det er så mange falske profiler i og med at det koblet mot facebook
Title: Sv: Tinder!
Post by: Smooth on October 23, 2013, 08:49:30 AM
Lastet ned i går, men ingen match ennå! Bor i en litt mindre by, så vet ikke helt hvor mange som har tinder i nærheten... Tror kanskje jeg må bruke litt bedre bilder, og ha litt mer tålmodighet kanskje?
Title: Sv: Tinder!
Post by: Apekatt on October 24, 2013, 00:12:37 AM
Nettopp lastet ned, og skal testes! Har flere kompiser som har slengt seg på trenden, så tror det er iferd med å ta av litt!
Virker litt mer uforpliktende og mindre sjekkete enn f.eks sukker, så treffer nok bra blant 18-25år tipper jeg :)
Title: Sv: Tinder!
Post by: upandcoming on October 24, 2013, 07:06:32 AM
Funker perfekt i Oslo, sikkert litt vanskelig utenfor de største byene. Perfekt for reise /feirer. Fått to dates nå. Skal prøve i Trondheim i helga og ser om jeg klarer å finne noen å møte på fylla.. holder dere oppdatert
Title: Sv: Tinder!
Post by: Lisa on October 24, 2013, 10:25:04 AM
Må man bruke fb til registrering,eller er det jeg som er dum? :p
Title: Sv: Tinder!
Post by: Koraboros on October 24, 2013, 12:13:46 PM
Ja den henter navn, bilder og interesser fra fb.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Smooth on October 24, 2013, 18:16:53 PM
Hatt det i 2-3 dager nå. Ikke fått noen match...
Title: Sv: Tinder!
Post by: upandcoming on October 24, 2013, 19:29:27 PM
Sykt viktig å ha bra bilder. Har du gått gjennom mange jenter ? Hvis bildene ikke et bra kan det være lurt å godta mange så du får trening. Merker at det går mye bedre nå enn når jeg starta
Title: Sv: Tinder!
Post by: Smooth on October 24, 2013, 23:03:59 PM
Hadde MANGE jenter før, men bildene mine er helt elendige. Er sikkert det som gjør at jeg ikke får noe
Title: Sv: Tinder!
Post by: Reas on October 25, 2013, 00:48:56 AM
Hvor lang tid bruker dere før dere spør om å møtes?
Title: Sv: Tinder!
Post by: upandcoming on November 03, 2013, 16:12:00 PM
Quote from: Reas on October 25, 2013, 00:48:56 AM
Hvor lang tid bruker dere før dere spør om å møtes?
Veldig varierende egentlig. Tar det bare som det føles naturlig. Møtt to fra tinder nå, ei på date og ei på byen. Tror egentlig det siste kanskje er enklest. Hvis man snakker med noen mens man vorser så er det lett å møtes. Også utveksle snapchat kan være lurt.. noen andre som føler tinder funker?
Title: Sv: Tinder!
Post by: Smooth on November 03, 2013, 19:41:25 PM
Jeg har fått to matcher, etter å ha byttet bilder. Men det er ofte de samme jentene som kommer igjen, som jeg må bedømme. Prøver litt til for moro skyld, men ikke noe for meg tror jeg. Jeg må nok skaffe jeg litt bedre bilder også
Title: Sv: Tinder!
Post by: Greeneyed on November 03, 2013, 20:47:07 PM
Den var litt gøy. Fikk fire matcher på et kvarter, overraskende hvor godt det fungerte og hvor raske folk er med å bla gjennom profilene. Det skal jo liksom være anonymt, men det blir ikke helt det når felles facebook-venner og fornavn vises. Jeg hadde felles venner med mange, og da var det ikke noe problem å finne ut hvem folk var. Ellers var det også dumt at det ikke var noen form for sortering etter alder, synes jeg. Eller kanskje det bare er jeg som ikke er så app-smart? Jeg er ikke interessert i fire år yngre gutter, liksom.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Northwind on November 03, 2013, 21:34:42 PM
Du kan sortere alder på instillinger og hvor langt unna du ønsker å rate folk :)
Title: Sv: Tinder!
Post by: Greeneyed on November 03, 2013, 21:36:28 PM
Quote from: Northwind on November 03, 2013, 21:34:42 PM
Du kan sortere alder på instillinger og hvor langt unna du ønsker å rate folk :)

Oo, takk!

Hilsen teknisk analfabet ::)
Title: Sv: Tinder!
Post by: tom_gregor_80 on November 04, 2013, 12:00:23 PM
Testen Tinder noen dager nå. Fikk match med omtrent alle damene jeg likte (rundt 25 kanskje?) de første dagene. Har småsnakket med mange av de, men kommunikasjonen må jo være enda skarpere enn på Sukker. Her er det typisk en-setnings-kommunikasjon som gjelder. Ikke helt min greie. Hva er fremgangsmåten?

I går kveld kastet jeg inn en del hjerter uten noen særlig match, men kan jo hende det er for tidlig å erkjenne nederlag med noen av disse..

Konklusjon:
Mye dårligere enn Sukker for å luke ut nutcases, kjipinger, dumme bimboer. I tillegg nesten umulig å vise at man selv er oppegående, når alt er basert på 4-5 små bilder. 80% er 20 år eller under. Men de er vel de første som hiver seg på bølgen..

Litt flere "normale" damer også enn på Sukker, og kanskje litt høyere standard. Men at det skal være mer sosialt akseptert hos jenter med Tinder fremfor Sukker er helt sykt. Dette er jo rimelig desperate greier.. På Sukker kan man i det minste legge inn litt karakter.

Og jenter: PLIS! Ikke bare ha bilder med venninna di a.. Særlig ikke når du er hun kjipeste..
Title: Sv: Tinder!
Post by: Stylish on November 10, 2013, 20:09:05 PM
Er det bare jeg som har sluttet å få opp bilder av jentene? Det gikk fint i starten, men nå står det bare å laster med navn og alder, men det kommer aldri opp noe bilde. Hva skjer?

EDIT; Ordnet seg da jeg oppdaterte iOS'en :)
Title: Sv: Tinder!
Post by: Jungeldyret on November 11, 2013, 00:07:22 AM
http://www.youtube.com/watch?v=-DdUDT6EijY


Ikke ofte, men denne dama har 5 tips som faktisk er gode! :)
Title: Sv: Tinder!
Post by: upandcoming on November 12, 2013, 22:42:53 PM
Jeg liker det bedre og bedre. Pleier å bruke det på toget hjem fra jobb, og litt utover kvelden. Trenger ikke snakke lenge med noen før jeg føler om det er noe vits å fortsette. Tror det egentlig er lurt å ta fra 19 eller 20 og opp. Virker som de fleste på 18( og de er mange!) bare er der for gøy og ikke har noen plan om å kanskje treffe noen. En god sjangse for at de er yngre enn 18 også
Title: Sv: Tinder!
Post by: upandcoming on November 12, 2013, 22:45:38 PM
Forresten, noen som har prøvd å være veldig direkte? Altså spørre etter møte / date / hookup med en gang?

Gjort det litt men ikke nok til å trekke en ordentlig konklusjon. So far: ingen bra resultater. Ei som sa ja, men ble ikke noe av.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Hank Jennings on November 17, 2013, 12:20:46 PM
Chattet med en jente som skrev noe sånt som det her:

Ikke ut på meg. Holdt med i går. Sitter bare og koser meg for meg selv, men merker jeg er litt selskapssyk samtidig

Jeg tok jo det som et hint, og spurte om hun ville ha besøk, men da fikk jeg til svar: "Oioi! Visste ikke at Tinder var det nye c-date ;-)"
Title: Sv: Tinder!
Post by: Hank Jennings on November 17, 2013, 13:09:49 PM
Synes forresten det er noe litt merkelig med Tinder her.
Har brukt det siden natt til lørdag og fått 9 matcher. Ok fornøyd med det, men matchene har bare skjedd i det jeg trykker "like". Altså jentene har likt meg først, og så trykker jeg "like", og så blir det match. Men jeg var jo helt hekta natt til lørdag og lørdag og satt og bladde i timesvis og likte sikkert over 100 jenter. Ingen av dem har dukket opp som match senere. Er ikke det litt rart?

Alle matchene mine ser ut til å skje omtrent med en gang jeg logger meg inn. Virker det som om Tinder sorterer litt, og gir deg de som har likt deg først. Hvis det er tilfelle vil vel jeg ha dukket opp for disse jentene jeg har likt? Eller kan det være at de rett og slett får så mange likes at det tar lang tid å bla gjennom?
Title: Sv: Tinder!
Post by: TopGun on November 17, 2013, 16:54:37 PM
Jenter som har likt deg først, kommer først i sorteringen også.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Hank Jennings on November 17, 2013, 17:04:36 PM
Ja, det resonnerte jeg meg frem til, men har fortsatt til gode å få en match der jeg har likt først. Bare jeg som opplever dette?
Title: Sv: Tinder!
Post by: Skjelven on November 17, 2013, 17:10:00 PM
Noen som har opplevd å ikke få noen matches i det heletatt? Jeg får ikke opp noen å rate(bor i en storby) Kompisene får flust. Jeg bruker android, men har også testet kompisen sin iphone i ipad. Får fortsatt ikke noe opp da, virker nesten som om det er noe rart med facebooken. Forslag?
Title: Sv: Tinder!
Post by: Greeneyed on November 17, 2013, 19:38:39 PM
Jeg tror tinder er litt klikkete iblant, i sta hadde jeg plutselig ingen macher, enda jeg hadde 35 i går. Så, plutselig, funka det igjen, og jeg hadde fått meldinger jeg ikke hadde sett også.

Synes forresten det virker som det er veldig mye bra folk på tinder, mange flere normale enn på sukker :p

Forresten:
Quote from: tom_gregor_80 on November 04, 2013, 12:00:23 PM
Men at det skal være mer sosialt akseptert hos jenter med Tinder fremfor Sukker er helt sykt. Dette er jo rimelig desperate greier.. På Sukker kan man i det minste legge inn litt karakter.
Det er nok nettopp det, at man ikke trenger å gjøre noe for profilen. Jeg synes sukker er mer "desperat", man må ta en laang "test", skrive tekster OG velge ut bilder. På tinder er det bare å laste ned appen og velge noen bilder :)
Title: Sv: Tinder!
Post by: Stylish on November 17, 2013, 22:54:24 PM
Quote from: Greeneyed on November 17, 2013, 19:38:39 PM
Det er nok nettopp det, at man ikke trenger å gjøre noe for profilen. Jeg synes sukker er mer "desperat", man må ta en laang "test", skrive tekster OG velge ut bilder. På tinder er det bare å laste ned appen og velge noen bilder :)

Jeg er helt enig. Da jeg testet Tinder for to uker siden kom den ene pene jenten etter den andre. På Sukker var det kanskje 10 jenter som var pene av 100 stykker. Nå har jeg ikke så mye erfaring med Tinder enda på grunn av at jeg kun har ett "ok" bilde og deaktiverte kontoen, men har dere jenter møtt noen via Tinder? Eller er det en arena for validering? For meg virker det som om mange bruker det på gøy for å sjekke hvor mange som "liker" dem.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Greeneyed on November 17, 2013, 23:37:54 PM
Quote from: Stylish on November 17, 2013, 22:54:24 PM

(...)Nå har jeg ikke så mye erfaring med Tinder enda på grunn av at jeg kun har ett "ok" bilde og deaktiverte kontoen, men har dere jenter møtt noen via Tinder? Eller er det en arena for validering? For meg virker det som om mange bruker det på gøy for å sjekke hvor mange som "liker" dem.

Jeg har møtt én. Har aldri hatt det så gøy på en date før!
Men det er nok også en arena for validering. Én ting er å få match, noe annet er det å klare å dra i gang en samtale. Og for å få til et møte skal det selvsagt mer til. Ikke at jeg har så høye krav til utseende, men man må få til en morsom samtale og samtidig virke normal. Kjemien må være der. Man rekker jo ikke å møte alle, så man må tro at akkurat DU er en det er verdt å bruke tid på. Og dere gutter bør selvsagt også vurdere om hver enkelte jente dere har match med er ei det er verdt å møte (men sånt vet dere mer om enn meg :p ).

Men så må dere huske på hvem som er utvalget av jenter her på forumet. Tror kanskje de fleste av oss har møtt gutter fra nettet før, så vi er ikke så fremmede for den tanken som mange andre jenter. Jeg vet bare om ei jeg kjenner som er på Tinder, hun er veldig søt og hyggelig, og går i klassen min. Men jeg vet ikke om hun har møtt noen derfra før, eller hva hun tenker om det.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Jungeldyret on November 18, 2013, 19:42:15 PM
Om en venninne liker profilen/bilde på tinder hva enn man skal kalle det. Hvordan skal/kan man tolke dette?
For meg er tinder en flørte app, og jeg velger å ikke trykke like på venninner jeg ikke kunne tenkt meg å date o.l.


Viktig info: Hun har nettopp blitt singel, men dette kan jo også øke valideringsbehovet.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Smooth on November 18, 2013, 22:18:17 PM
Jeg likte en venninne, men bare for moro skyld siden jeg kjenner henne  :D
Title: Sv: Tinder!
Post by: dagligvare on November 19, 2013, 10:20:23 AM
Quote from: Smooth on November 18, 2013, 22:18:17 PM
Jeg likte en venninne, men bare for moro skyld siden jeg kjenner henne  :D

Riiight. For "moro skyld".  ;)
Title: Sv: Tinder!
Post by: Hank Jennings on November 19, 2013, 11:06:44 AM
Jeg likte en venninne i går tidlig, for å teste. Sa fra til henne, og hun skulle si fra om jeg dukket opp i strømmen hennes. Det har jeg fortsatt ikke gjort, selv om hun har tømt lista flere ganger. Bekrefter min mistanke om at det er noe som ikke funker helt. Får også opp samme jenter veldig ofte. Virker jo nesten som om liksene mine ikke blir registrert.
Title: Sv: Tinder!
Post by: TopGun on November 19, 2013, 14:26:08 PM
Quote from: dagligvare on November 19, 2013, 10:20:23 AM
Quote from: Smooth on November 18, 2013, 22:18:17 PM
Jeg likte en venninne, men bare for moro skyld siden jeg kjenner henne  :D

Riiight. For "moro skyld".  ;)
Jeg har vel likt alle venninnene mine som har kommet opp. De har gjort det samme da jeg har matchet med så og si alle. Legger egentlig ikke en drit i det.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Reas on November 19, 2013, 20:28:31 PM
Quote from: Hank Jennings on November 19, 2013, 11:06:44 AM
Får også opp samme jenter veldig ofte. Virker jo nesten som om liksene mine ikke blir registrert.

Virker som de kommer opp igjen om de bytter bilder, eller redigerer noe på profilen. Har fått opp samme jenter en del ganger, men de har byttet et bilde eller fjernet et.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Hank Jennings on November 20, 2013, 00:27:24 AM
Aha, det kan gi mening. Det er jo en grei funksjon at man kan få en sjanse til om man hadde driti seg ut med bildene.
[Edit] Men jeg har fått opp folk jeg har liket tidligere da. Skal man da kunne ombestemme seg om de legger ut nye bilder? [/edit]

Nå har jeg begynt å få matcher fra jenter jeg har likt tidligere, så det er kanskje bare at det tar tid å bla.

Dette er jo beste greia ever. Har fått opp matcher med flere fine jenter enn jeg orker å chatte med. Har en date i morgen, og et par som var interesserte, men ikke kunne denne uka. Kan bli travelt!
Title: Sv: Tinder!
Post by: Northwind on November 20, 2013, 20:10:04 PM
Hvor mange matcher er det vanlig å få etter et par uker med sveiping egentlig?
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on November 20, 2013, 23:16:23 PM
Hatt appen i ca ett døgn nå og foreløpig fått 9 matcher. Aner ikke om det er mye eller lite i forhold til hvor mange jeg har trykka like på og i forhold til hvor mange som bor i nærheten. Flere av guttene som jeg har chattet med som har vært tidlig ute med å spørre om hva jeg søker, og da har spenningen vært litt drept for min del. Synes det er bedre å starte litt åpent med å spørre hvordan det står til for å ta samtalen videre dit den måtte føre hen.
Title: Sv: Tinder!
Post by: TopGun on November 21, 2013, 01:21:57 AM
Quote from: Northwind on November 20, 2013, 20:10:04 PM
Hvor mange matcher er det vanlig å få etter et par uker med sveiping egentlig?
Det kommer jo veldig an på hvor mange du liker da.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Potet on November 21, 2013, 12:04:18 PM
Kommer veldig ann på hvor mange du liker og hvilket nivå du legger deg på. Tror også relativt stor alderforskjell kan slå uheldig ut, for det kommer veldig tydelig fram hvor gammel man er og det er ikke så mye annet å vurdere andre på enn alderen og bilder (og eventuelt det man har til felles). Antall har ikke så mye å si, én utrolig bra match som du er veldig tiltrukket av er bedre enn mange som du synes virker ok og som du antageligvis ikke gidder å snakke til engang.
Title: Sv: Tinder!
Post by: tom_gregor_80 on November 25, 2013, 22:52:06 PM
Hva bruker folk som åpnere a? Fikk meg mitt første Tinder-ligg i helgen, men merker jeg "blower" langt flere samtaler her enn på Sukker. Nå skriver jeg ganske funny, og får meg ikke helt til å sende "Hei, hva skjer?".

Er godt over middels god med høne, så gjerne innspill fra noen som spiller godt;)

Erfaringer?
Title: Sv: Tinder!
Post by: night_drive on November 26, 2013, 17:46:24 PM
Gankse kul app! Lastet det ned på søndag og har hittil 17 matches. Er i grunn ikke så fornøyd med det siden jeg sveipet «like» på VELDIG mange – men med god grunn ;) . Mange søte i lokalområdet, men ganske unge da, med snitt på 19-22 (kan hende noen av de synes jeg er litt for gammel for de, er 27). Bor i en by med rundt 70-90.000 innbyggere. Mange av matchene blir det ingen ordentlige samtaler ut av heller.

Mange av de aller peneste har tydeligvis ikke liket meg, så det betyr vel at de anser seg selv som «out of my league». Eller så har ikke bildene mine noen slags wow-faktor. Er ikke så lett å finne ut av hva som kjennetegner bildene til de guttene som faktisk får veldig mange likes. Så dere heterofile jenter her som har prøvd Tinder, hva får dere til å «like»? :)

Er på praten med ei veldig søt ei. Det er ikke så mye frekk og seksuell preik. Ikke at det må være det, men har ikke noe i mot det heller ;) Dreier seg mest bare om skole/eksamen, hvordan det er å bo i byen, osv. Hvis dette pågår for lenge tror jeg det vil dø ganske snart.

Noen tips til hvordan jeg kan unngå å kjede henne i hjel og heller skape litt god tiltrekning, uten at det plutselig virker veldig unaturlig, påtvunget eller i overkant frekt?

Har ikke lyst til å bli han som «bare» ender opp med å chatte med henne. Vil spørre om å møte, men det må føles mer på sin plass først. Kan være greit å få inn litt humor i chattingen også. Jeg har humor, men den er nokså sær. Og kun de jeg har kjent en stund vil forstå den... Er ikke helt på den Ylvis, Raske menn, Kristian Valen-type humoren. Forestiller meg at det er det de fleste «elsker». Er litt mer på type Tim & Eric (youtube Just 3 Boyz). Men så å si ingen andre jeg kjenner synes det er lattis :p
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on November 26, 2013, 19:32:11 PM
Jeg har selv begynt å få igang praten litt med flere på Tinder, men har foreløpig ikke møtt noen derfra.

Er et par stykker jeg har ganske lyst til å møte, men er ikke typen til å spørre direkte om dette selv så holder foreløpig på med å "bygge opp samtalen" til at det blir naturlig å spørre om treff. Synes det er greit å først bli litt kjent (type interesser, skole/jobb osv) før man bygger opp spenning og så spør om treff. Men tenker også at gutta på Tinder er litt trege, ingen jeg har chattet med som har spurt om treff enda, selv om jeg har chattet en stund med de .. Mulig jeg bare matcher med chatte-gutter? Har generelt større tro på å treffes raskt for å unngå å kaste bort for mye tid fremfor å bli veeeldig godt kjent via chatting.

Og til night_drive: Jeg tror du gjør lurt i å bygge litt spenning i samtalen før du spør jenta på en eventuell date. Prøv å starte med forsiktige overganger fra hverdagslige tema. Noen eksempler: "Nå er det straks leggetid her. Frister lite å legge meg i den store senga mi helt alene". Eller: "Nå har jeg vært flink student hele dagen - føler jeg har gjort meg fortjent til en massasje nå. Er du god på det eller?" De aller fleste hverdagslige temaer kan knyttes opp til noe med mer spenning bare man bruker fantasien litt. Men pass på at det passer inn i sammenhengen og at det ikke kommer helt ut av det blå.
Title: Sv: Tinder!
Post by: tom_gregor_80 on November 26, 2013, 20:25:39 PM
Quote from: piken on November 26, 2013, 19:32:11 PM
"Nå er det straks leggetid her. Frister lite å legge meg i den store senga mi helt alene". Eller: "Nå har jeg vært flink student hele dagen - føler jeg har gjort meg fortjent til en massasje nå. Er du god på det eller?"

Er du seriøs? Sinnsykt tacky/cheesy meldinger etter min smak. Om en jente sender disse meldingene bruker jeg dobbelt dong (og da er selvsagt forholdsplanene for lengst lagt på hylla) og stikker innen 9 neste morgen.

Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on November 26, 2013, 20:41:52 PM
Hahaha, dobbel dong faktisk.

Jaokei, cheesy eksempler, meeen poenget er likevel det samme. Vanskelig å komme med konkrete eksempler tatt ut av kontekst, poenget er å få spenningen til å passe inn i en kontekst. Poenget var uansett at det er lett å gå fra noe hverdagslig til noe mer spennende hvis man bare bruker fantasien, så får du heller legge lista di litt etter hva du selv føler er cheesy eller ikke. Men generelt sett tåler jenter mer cheesy-ness enn hva man tror så lenge det er pent pakket inn :)
Title: Sv: Tinder!
Post by: night_drive on November 26, 2013, 21:47:40 PM
Når jeg tenkte lenger på irritasjonen min over få matches og spørsmålet om hvordan man som gutt får fler likes, så bare slo det meg plutselig: Kanskje man enkelt og greit må være kjekk? :p Føkk it. Life sucks and then you die.

Piken: Det var faktisk bra eksempler på det jeg mener! Men vet ikke om det vil virke rart om jeg plutselig blir "han som skal sjekke" når vi så langt bare har holdt det veldig safe i chat'en? Jeg kommer til å gire opp, men må kanskje få det litt opp i fart først ;)

Møtte på hun ene tilfeldig i går, var på samme sted til samme tid. Vi hadde ikke øyekontakt på noe tidspunkt og hilste ikke (for jeg var ikke 100% sikker på at det var henne), men spurte senere om det var henne. Det var det visst og hun var mye søtere IRL :)

Quote from: piken on November 26, 2013, 19:32:11 PM
Synes det er greit å først bli litt kjent (type interesser, skole/jobb osv) før man bygger opp spenning og så spør om treff. Men tenker også at gutta på Tinder er litt trege, ingen jeg har chattet med som har spurt om treff enda, selv om jeg har chattet en stund med de .. Mulig jeg bare matcher med chatte-gutter? Har generelt større tro på å treffes raskt for å unngå å kaste bort for mye tid fremfor å bli veeeldig godt kjent via chatting.

Det høres i grunn ut som sånn jeg tenker og. Føler meg ikke helt komfortabel med å virke skikkelig kåt og spørre om date med en gang. Foretrekker å bygge det og se hvor det leder hen. Hvor lenge har du chattet med noen av de? Synes du det er litt chicken shit av de å ikke spørre om å møte? Om du har oppriktig lyst til det så skal du heller ikke nøle med å spørre :) For å si det sånn: gutter som er på Tinder og liknende er der for en grunn (u know what) og veldig få er der nok bare for å chatte/tulle. De venter nok også på det "mest passende tidspunktet".

Selv om vi alle venter på det mest passende tidspunktet å spørre om møte, så er jeg i grunn enig med det å møtes etter ikke for lang tid. Har i fortiden (ikke på Tinder) brukt veldig lang tid med chat, for så å møte henne og fort finne ut at en av oss hadde forestillinger om noe annet (kjemi, utseende). Men det må kanskje ligge nok der til at man kan ha noe å snakke om når man møtes.

Ganske lattis forresten: http://www.youtube.com/watch?v=l_zdwexQVKE
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on November 26, 2013, 23:11:39 PM
Mulig du vil miste noen jenter på at du girer opp, men jeg tenker nå at de du mister nok er verd og miste - med mindre du kun vil være chattevenn. Jeg heier på deg!

Ganske morsom den videoen! Føles litt som om det er sånn det er, selv om den er satt litt på spissen.

Jeg meldte meg inn på Tinder forrige torsdag, og tror jeg har chattet med de samme siden ca da. Han ene spurte meg faktisk ut på date nå nettopp, så skal møte han til uka (begge har travle timeplaner inntil da). Har nesten ikke vært på date siden jeg ble singel, så dette blir spennende. Men tanken slo meg plutselig at det er MYE man ikke får vite på Tinder. F.eks om han egentlig er feit, om han er lavere enn meg, har lys stemme, osv osv. Men den som intet våger, intet vinner!

Og ja, man må nok være litt kjekk for å få hjerter på Tinder. Men ikke FOR kjekk heller. Jeg tror jenter har veldig ulik smak, selv liker jeg ikke de typisk billedskjønne guttene, men trykker hjerte på de som ser litt mer "karslige" ut og som jeg gjerne har noen felles interesser med. Han jeg skal på date med deler jeg sånn 10 band med, og DET er definitivt pluss i boka !

Title: Sv: Tinder!
Post by: night_drive on November 27, 2013, 13:22:39 PM
Ja, må nok prøve å få henne til å forstå at jeg ikke vil kaste bort noens tid med chat i all evighet.

Tenker også litt på den hårfine balansegangen mellom det å virke for "tilgjengelig" (med å svare på alt hele tiden, sende meldinger for ofte) og det å være litt mer cool og tilbaketrukket. Når jeg tenker på å lene mer mer over på det siste, tenker jeg samtidig på alle fyrene som i dette øyeblikk også forsøker å få oppmerksomheten hennes (og som kanskje flørter mye mer effektivt). Så da har ikke jeg lyst til å bli han passive. Litt vanskelig.

Men kult at du har fått din første T-date, piken! Han hadde timingen og ballene til å endelig spørre :) Sant det med at man ikke får vite så sykt mye med appen. Denne jenta jeg traff på var høyere enn jeg hadde forestilt meg, og håpte at hun ikke syntes jeg var for lav (er gjennomsnittlig høy). Som med alle sånne møter er det vel best å ikke ha de høyeste av forventninger til ting. Men hvem vet, det kan ende opp med noe veldig bra også.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Northwind on November 27, 2013, 13:48:48 PM
Ang høyde, så er det jo bare å spørre hvor høy vedkommende er før man møtes. Om man har lys eller mørk stemme vet man jo ikke hvis man møter noen via Sukker heller.
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on November 27, 2013, 22:59:43 PM
Hehe, det er sant at man ikke får vite om stemmen på sukker heller northwind. Er vel mer det at jeg kommer på alt som jeg er redd før først når daten er i boks, føre det er alt bare spennende og jeg tenker lite på å kryssforhøre for å luke ut personer som er utelukket for meg uansett. Men i og med at dette er min første date på leeeenge og andre date med noen andre enn eksen på typ 3 år, så må jeg bare være glad for at jeg kommer meg litt ut :)

En annen som spurte om date i dag faktisk. Han var litt mer frempå og freidig; snakket kanskje 3 meldinger frem og tilbake om hva vi jobber med osv før han spør om jeg liker øl, hvor jeg svarer ja, og han på neste melding spør om vi skal drikke øl sammen. DET var jo nesten luretriks! Drawbacket her er at jeg ikke vet en pøkk om han og det ikke har vært noe spenning i samtalen til nå. Men har uansett ikke tid før neste uke, så kan bruke tida frem til da til å bygge spenning og eventuelt trekke meg hvis jeg føler jeg ikke har lyst. Men der ser man virkelig hvor enkelt man kan gjøre det!
Title: Sv: Tinder!
Post by: Lisa on November 27, 2013, 23:08:23 PM
Quote from: piken on November 27, 2013, 22:59:43 PM
Drawbacket her er at jeg ikke vet en pøkk om han og det ikke har vært noe spenning i samtalen til nå. Men har uansett ikke tid før neste uke, så kan bruke tida frem til da til å bygge spenning og eventuelt trekke meg hvis jeg føler jeg ikke har lyst. Men der ser man virkelig hvor enkelt man kan gjøre det!

Min erfaring er at det er en fordel. Jo raskere det blir en date, jo mer normal virker fyren. Jeg tror det er fordi jeg får forestillinger om hvordan noen er etter jeg har chattet med dem og de stemmer somregel ikke ;)
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on November 27, 2013, 23:16:35 PM
Ja, Lisa, du sier noe der. Han her kan jo KUN overraske positivt igrunn. Men jeg liker samtidig å bygge opp litt spenning før man møtes også slik at det å gå på date faktisk blir spennende. Men nå har jeg ihvertfall en av hver variant så får jeg se hva som blir mest suksess med.
Title: Sv: Tinder!
Post by: night_drive on November 28, 2013, 11:47:49 AM
Har hatt daglig kontakt med ei siden helgen. Det har vært koselig prat, ikke noe sånn kjempeflørtete fra min side. Har bare vært en som har villet snakke om de fleste ting, i grunn uten så mye kødd lagt i det. Vi har delt en del ting med hverandre, dog ikke de "hemmelige" tingene. Fra i går så gadd jeg ikke å være han "treige chatte-fyren" lenger, så jeg spurte henne om hun var keen på å møtes. Hun sa hun var opptatt fram til neste uke og jeg tror henne (er det selv). Men hun sa hun ville og spurte hvordan det så ut tidsmessig for meg :)

Så virket det som hun bare vil holde kontakten nede fram til uken, og hun sier hun heller bare har lyst til å snakkes nærmere. Betyr det "ok takk, feck off, next", eller er det for ikke å gjøre at den daglige kommunikasjonen skal virke masete?

Legger i grunn ikke så mye i det. Er forberedt på flake-meldingen :)
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on November 28, 2013, 12:52:31 PM
Jeg vil nå tenke at det ikke nødvendigvis er noe vits å chatte så mye mer når dere vet at dere har lyst til å møtes. Hun virker jo interessert på det du skriver, så er vel bare for deg å ta kontakt etter helga og høre om konkret tidspunkt og se hva som skjer.

Har jo selv avtalt dater neste uke og pga det har samtalen vi har hatt gående stoppet litt opp. På en side er det rart å være så stille når samtalen til nå har hatt grei flyt, men på en annen side er det jo nå faktisk avtalt at vi skal treffes, så kan jo like gjerne spare konverseringa til da.
Title: Sv: Tinder!
Post by: night_drive on November 28, 2013, 15:56:12 PM
Vi kommer nok ikke til å chatte nå som hun har sagt at vi prates nærmere daten. Men har bare opplevd før at det å ikke ha så god kontakt før møtet kan fort føre til at hun trekker seg (med en unnskyldning).

Ja, får vel bare se :)
Title: Sv: Tinder!
Post by: Northwind on November 30, 2013, 23:24:34 PM
"Den kjipe følelsen som oppstår når man egentlig skal gå til meldinger, men får dratt bildet av ei hot dame til venstre istede"
Title: Sv: Tinder!
Post by: Smooth on December 02, 2013, 22:28:15 PM
Hva pleier dere starte samtalen med? Har blitt likt med ei skikkelig fin jente, og vil ikke ødelegge med noe kjedelig og vanlig :(
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on December 03, 2013, 22:26:27 PM
Jeg pleier som regel å starte samtalen med hei, noen ganger etterfulgt av "hva skjer?", "noe spennende som skjer på en tirsdag?" el.l. Det er også det gutter starter samtalen med til meg. Spør man hva en person driver med eller har gjort i helga får man fort samtalen igang og kan peile den inn på interesser o.l. Ser ikke poenget med å forsøke å skille seg ut i mengden når begge parter har likt hverandre i utgangspunktet - min filosofi er "Det enkle er ofte det beste" :)
Title: Sv: Tinder!
Post by: Stanley on December 03, 2013, 22:33:14 PM
En artikkel mener at Tinder kan føre til ''påtvunget'' sex.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Reas on December 03, 2013, 23:04:51 PM
Har du link til den artikkelen?
Kan se får meg at det er mange forskjellige erfaringer med Tinder, siden det er noen som bruker den som en sex-app og noen som en dating-app. Kan no ligge inn denne artikkelen, som viser hvordan det kan gå om du bruker Tinder til å finne en random hook-up:  http://www.730.no/filmitem.aspx?newsId=14461 (http://www.730.no/filmitem.aspx?newsId=14461)
Title: Sv: Tinder!
Post by: Stanley on December 03, 2013, 23:27:42 PM
http://www.klikk.no/kvinneguiden/samliv/article878485.ece.
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on December 03, 2013, 23:29:34 PM
Haha, jeg døde litt av den saken.

Forresten, opplever dere andre tekniske problemer på Tinder? Har plutselig mistet alle matchene mine, noe som var litt kjipt ettersom jeg ikke har utvekslet telefonnummer med noen enda .. :-/
Title: Sv: Tinder!
Post by: Reas on December 04, 2013, 00:06:07 AM
Det at Tinder kan føre til ''påtvunget'' sex, var jo bare en liten del av artikkelen, og den som var mest negativt. Lurer litt på hvorfor du ville dele akkurat denne delen, uten å komme med noen av dine egne meninger?

Piken, mistet mine matcher på Tinder, men de kom tilbake etter en dag.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Stanley on December 04, 2013, 07:24:00 AM
Har ikke iPhone, har ikke Tinder, har kun meninger ut i fra artikler.

Og det er helt riktig; Man kan ikke vite høyde, størrelse, stemme, og alt det helt essensielle.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Reas on December 04, 2013, 14:33:21 PM
Høyde kan man spørre om, størrelse ser jo man på bilder(som oftest), så kan ikke si at Tinder skiller seg så mye ut fra andre dating-sider. Man får i tillegg mer info ut i fra Tinder før en date, enn f.eks en blind-date eller speed-date.
Selvfølgelig vil det være en del ting man ikke har funnet ut før et møte, og man kan bli positivt og negativt overrasket, men det er jo litt av spenningen rundt det å avtale date via nettet/app.
Men jeg er ikke helt sikker på om du er imot Tinder, eller ikke?
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on December 10, 2013, 20:55:18 PM
Kom meg omsider på første Tinderdate. Gikk ok, men vil nok ikke treffe han igjen, da det var "noe" som manglet.

Lærdom:
- Spørre om høyde (han var under 170, noe som er litt lavt for meg)
- Avgrense tiden mer (man merker iløpet av 10 min om det er interessant)
- Unngå kaffedate - heller møtes ute på byen el.l. da kaffedate er KLEINT
- Møtes så raskt som mulig og ikke chatte for mye etter at date er avtalt
Title: Sv: Tinder!
Post by: night_drive on December 10, 2013, 22:48:01 PM
Kult at du nå har høstet noen erfaringer med det! Hva tror du det "noe" var?

Var selv på første tinderdate sist fredag og kan definitivt kjenne meg igjen i noen av punktene. Gikk rett på en restaurant og bestilte kaffe. Verken hun eller jeg er spesielt snakkesalige i forhold til nye mennesker, så det var mange stille øyeblikk der. Personlig prøvde jeg å komme på ting å spørre om, det var grunnen til at jeg satt mye og smilte, og sippet på kaffeen. Det var litt kleint, ja, men ikke katastrofalt. Stemningen løsnet litt opp med et par øl innabords. Endte omsider med ligg senere på kvelden, men det var litt vel upersonlig og pregløst, som det noen ganger blir med noen man ikke kjenner.

Har muligens ny date en av de kommende dagene (om alt går etter planen), med ei annen som jeg har hatt betydelig bedre connection med på chat. Har utvekslet ganske mye om hverandre og det virker som hun ikke kun er ute etter ligg, noe i grunn jeg synes er kjempebra. Er veldig spent på å møte denne jenta og har naturligvis ikke lyst til å fucke det opp.

Så i den sammenhengen, i forhold til tiden: Er det lurt å avgrense tiden i det man møtes med å si at "Jeg har noe jeg skal om en time." f.eks? Og hva kan alternativene til kafé være, om ingen har tid eller mulighet for å møtes ute på byen sent på kvelden?
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on December 10, 2013, 22:59:42 PM
Jeg tror dette "noe" var flere ting:
- lavere enn forventet
- en anelse mindre kjekk enn på bildene
- ingen av oss jobbet noe særlig med å skape spenning på daten - han kunne godt utfordret meg mer med å være litt småfrekk og utprøvende
- vi hadde ingen samtaletemaer som vi "klikket" på, var stort sett høflige og enige i alt

Jeg tror nok det kan være lurt å legge opp til på forhånd at daten ikke skal vare så lenge, som å f.eks ha en avtale med venner etterpå som man da kan utsette hvis man vil være lenger på date. Alternativ til kaffedate kan jo være å heller gå en liten tur eller ta et par øl istedenfor kaffe. Jeg er ganske fersk i datinggamet igjen etter en lengre periode med forhold og kjærlighetssorg, så for meg er det mer "big deal" å ta en kaffedate og brukte mye tid på å grue meg på forhånd og unødvendig analysering. Vil nok føle meg mer komfortabel med å dra på date hvis jeg allerede har møtt mennesket og sagt hei først.

I tillegg merker jeg at det er vanskelig å skjønne hva gutta faktisk er ute etter - er det en gjengse oppfatning at Tinder er for å date seriøst eller for å ha uforpliktende sex? Jeg for min del er mest interessert i en mellomting, en person jeg kan flørte og ha sex med, men ikke klar for noe seriøst helt enda.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Lars GV on December 10, 2013, 23:19:44 PM
Quote from: piken on December 10, 2013, 22:59:42 PM
er det en gjengse oppfatning at Tinder er for å date seriøst eller for å ha uforpliktende sex? Jeg for min del er mest interessert i en mellomting, en person jeg kan flørte og ha sex med, men ikke klar for noe seriøst helt enda.

Det blir hva du gjør det til, samme om det er Tinder, sukker.no, ute på byen eller folk du møter på fest eller en annen sammenheng gjennom venner. Selve arenaen man møter folk på er mindre viktig, det er hva man gjør ut av det som er avgjørende. :)
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on December 10, 2013, 23:46:49 PM
Helt enig i at man må spille litt ball, og jeg kunne sikkert gjort mitt for å skape spenning, men jeg merka som sagt fort at jeg ikke var keen på noe mer så da så jeg ikke poenget.

Å ikke leve opp til forventningene hva utseende angår vil jo alltid være en risiko ved den type dating. Et tips kan jo å være å be en venn(inne) hjelpe deg med å plukke ut bilder.

Jeg regner nok med at de fleste ikke takker nei til sex, men hvis det KUN er det de er ute etter så investerer de litt vel mye kun for å få seg et ligg .. Men han jeg skal møte på fredag aner jeg ikke hvor jeg har, men han vil møte meg - og det er nok for meg, så får vi finne ut av resten etter hvert :)

Og angående det å ikke svare .. Selv har jeg en del folk jeg har fått match med som jeg ikke har chatta nevneverdig med. Hvis ikke de svarer når du skriver så kan det være mange årsaker - de har ikke sjekka tinder, de chatter med andre som er mer interessante akkurat nå, de har ombestemt seg .. Uansett så tror jeg ikke du skal tenke så mye over det, bare sørg for å ha nok samtaler åpne til at du ikke bryr deg om de få som ikke svarer.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Greeneyed on December 10, 2013, 23:49:30 PM
Quote from: night_drive on December 10, 2013, 23:31:08 PM
Forresten: En ting som har irritert meg vanvittig mye i det siste, er at ut i fra de 40 matchene jeg har så er ca. bare 3 av de interesserte i å snakke. Har prøvd å sette i gang samtaler med mange, men får ingen svar! Tenker at hvis jenter ikke har den minste ambisjon om å snakke med meg så bør de vel ikke "like" meg i utgangspunktet. Merkelig.
Det kan hende det som skjer med meg har skjedd med flere. Jeg har flere ganger mistet alle matchene mine (de kom tilbake igjen første gangen, men nå er alle helt borte). Jeg får varsel når jeg får melding, og har fått flere, men jeg får ikke kommet inn sånn at jeg får lest hele meldingen. Ville sikkert irritert meg en del om jeg brydde meg, men for øyeblikket er det egentlig greit for min del å ikke melde med flere samtidig som jeg dater en (som jeg møtte gjennom tinder!).

PS: Ikke bekymre deg for det med utseende og sånt. Du kan jo eventuelt bruke noen andre bilder hvis du synes de du har kan gi litt feilaktig inntrykk, men ikke stress med det. Ellers er jeg enig med piken over her, gode råd! :) (og lykke til på fredag, piken!) :D
Title: Sv: Tinder!
Post by: night_drive on December 11, 2013, 00:18:48 AM
Ja absolutt, det er gode råd. Takker :)

Helt ærlig så synes jeg vel at bildene jeg har på tinder er dårlige, er ikke spesielt kjekk på de, i tillegg er de litt gamle (1-3 år). Føler meg kjekkere nå. *welcome to brag camp* Tror rett og slett aldringen har bidratt litt med det. Men likevel er det umulig å vite hva en person synes.

Vet ikke om problemet er teknisk (som du beskriver Greeneyed), tror nok heller jeg bare ikke fanger interessen til så mange. Noen ganger er det så enkelt som det. Men grunnene til uteblivende svar kan sikkert være mye annet, som ble nevnt der. Prøver å ikke ta det så jævlig personlig. Om jeg avviser jenter må jeg vel for fader tåle å bli avvist selv ;)
Title: Sv: Tinder!
Post by: Stanley on December 11, 2013, 07:24:49 AM
Det er vel slik at du må ha mange venner på Facebook, for å kunne få et VISST antall matcher opp I DET HELE TATT?
Title: Sv: Tinder!
Post by: Greeneyed on December 11, 2013, 08:59:31 AM
Quote from: Stanley on December 11, 2013, 07:24:49 AM
Det er vel slik at du må ha mange venner på Facebook, for å kunne få et VISST antall matcher opp I DET HELE TATT?
Nei, det har ingen sammenheng. Facebookvenner har bare innvirkning på hvor mange tinder viser at du har felles venner med :)

Quote from: night_drive on December 11, 2013, 00:18:48 AM
Helt ærlig så synes jeg vel at bildene jeg har på tinder er dårlige, er ikke spesielt kjekk på de, i tillegg er de litt gamle (1-3 år). Føler meg kjekkere nå. *welcome to brag camp* Tror rett og slett aldringen har bidratt litt med det. Men likevel er det umulig å vite hva en person synes.

Vet ikke om problemet er teknisk (som du beskriver Greeneyed), tror nok heller jeg bare ikke fanger interessen til så mange. Noen ganger er det så enkelt som det. Men grunnene til uteblivende svar kan sikkert være mye annet, som ble nevnt der. Prøver å ikke ta det så jævlig personlig. Om jeg avviser jenter må jeg vel for fader tåle å bli avvist selv ;)


Whohoo, artig å vokse seg kjekkere! Men da burde du heller få deg noen finere bilder, kanskje. Og nyere. Så kanskje flere svarer ;) Skjønner godt hva du mener med at det er skummelt med hva en person synes. Selv ser jeg mye bedre ut på bilder enn i virkeligheten, så er alltid nervøs for det der. Men man vil liksom ikke velge mindre fine bilder heller :p

Nei, det spørs vel om problemet er teknisk. Men det kan hende i noen av tilfellene, og  uansett er det nok best å ikke ta det personlig, ja. Det kan fort være litt tilfeldig hvem man svarer, og om man allerede har noen samtaler kan det passe dårlig.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Lisa on December 11, 2013, 10:24:03 AM
Jeg liker ikke å date flere gutter samtidig, så når jeg har gått på en date med en gutt jeg liker så legger jeg alle jeg hittil har likt, men enda ikke snakket med, på is.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Knipetak on December 13, 2013, 01:52:54 AM
Quote from: Stanley on December 11, 2013, 07:24:49 AM
Det er vel slik at du må ha mange venner på Facebook, for å kunne få et VISST antall matcher opp I DET HELE TATT?

Jeg tror nok du må ha et minimum antall venner ja. Det for å gjøre det mer slitsomt og mindre innbydende å lage fake profiler på FB kun for kødding på Tinder.

Jeg vet ikke akkurat hva tallet er, men det er nok mindre enn de flestes definisjon av "mange", kanskje 10 eller 20 stk.

Quote from: piken on December 10, 2013, 23:46:49 PM
men hvis det KUN er det de er ute etter så investerer de litt vel mye kun for å få seg et ligg ..

Har hørt om verre, for å si det pent :D
Title: Sv: Tinder!
Post by: seanroy on December 17, 2013, 22:11:16 PM
Kan det virkelig være så lett?

Jeg har nå hatt Tinder siden i går kveld. Sveipa gjennom en del jenter, og fikk noen matcher iløpet av dagen i dag. Starta samtale med et par av dem, der den ene gikk klart best. Etter noen standard meldinger frem og tilbake spurte jeg rett frem om hun ville komme til meg og se en film, og vi avtalte torsdag. Nå gjenstår det å se om hun kommer, men det virker lovende. Var dette bare flaks, eller er Tinder så enkelt? Jeg kan bare forestille meg hvordan det hadde vært om bildene mine var bra...
Title: Sv: Tinder!
Post by: Selveste on December 25, 2013, 18:23:42 PM
Er det noen som faktisk fikser dater fra dette eller? Isåfall hvordan går dere frem?

Får mange matches men blir dårlig feedback når jeg foreslår og møtes. Føler også at tiden man bruker på dette kunne blitt brukt mer effektivt ute på byen, føler også at de jentene som vil møtes heller ikke er de diggeste. Men hvis dere mener jeg tar feil motbevis meg gjerne
Title: Sv: Tinder!
Post by: Charlatan on January 07, 2014, 11:13:16 AM
Har tenkt å prøve tinder asap og har no spørsmål ang bilder. Hvor mange bilder bør jeg legge ut? Har kun et par jeg er skikkelig fornøyd med. Ellers har jeg bilder av meg som er helt ok, men har ikke troa på at de vil gjøre no spes i trykk, allefall ikke på de fineste damene.

Er det viktg å ha bilder a meg selv sammen med andre, så jeg viser at jeg har venner og er sosial?

Så har jeg non bilder fra utendørs trening og fra konserter med bandet mitt. Er det fett eller blir det for "try hard"?
Title: Sv: Tinder!
Post by: Anders GV on January 07, 2014, 11:32:57 AM
Quote from: Charlatan on January 07, 2014, 11:13:16 AM
Har tenkt å prøve tinder asap og har no spørsmål ang bilder. Hvor mange bilder bør jeg legge ut? Har kun et par jeg er skikkelig fornøyd med. Ellers har jeg bilder av meg som er helt ok, men har ikke troa på at de vil gjøre no spes i trykk, allefall ikke på de fineste damene.

Er det viktg å ha bilder a meg selv sammen med andre, så jeg viser at jeg har venner og er sosial?

Så har jeg non bilder fra utendørs trening og fra konserter med bandet mitt. Er det fett eller blir det for "try hard"?
Velkommen til forumet :)

Nettsjekking er et av temaene vi skal gå igjennom på lørdag.
Ønsker du svar fra oss instruktørene eller de tidligere deltagerne, bruk forum-delen for de tidligere deltagerne :)
http://godevibber.no/forum/index.php?board=26.0
Title: Sv: Tinder!
Post by: Slaktern on January 07, 2014, 15:10:45 PM
Noen som vet hvordan man endrer område Tinder skal lete i? Tinder matcher meg fortsatt med jenter i byen jeg var i sist som er 1000km unna.....
Title: Sv: Tinder!
Post by: Anders GV on January 07, 2014, 16:47:12 PM
Den endrer automatisk.
De som er langt unna er antageligvis de jentene du trykka like på når du var der, som først logget på tinder nå.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Slaktern on January 07, 2014, 18:19:36 PM
Den har endret seg automatisk tidligere men nå er det 5 dager siden jeg kom tilbake så burde fått Oslo jenter opp nå :S
Title: Sv: Tinder!
Post by: klodrik on January 07, 2014, 18:33:06 PM
Har du prøvd å restarte appen fra scratch?
Title: Sv: Tinder!
Post by: Slaktern on January 07, 2014, 18:41:53 PM
hva legger du i, fra scratch?
Title: Sv: Tinder!
Post by: klodrik on January 07, 2014, 19:06:38 PM
På iphone dobbeltklikker du på hjem-knappen for å få opp alle appene som kjører i bakgrunnen på telefonen. For å avslutte appen helt dra appvinduet ut mot toppen av skjermen.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Greeneyed on January 07, 2014, 19:23:29 PM
Da jeg mistet alle matchene mine ganske ofte en periode, slettet jeg hele appen, og lastet den ned på nytt. Da ordnet alt seg! Kanskje det gjelder område også :)
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on January 08, 2014, 12:27:16 PM
Har hørt om flere som har problemet med at den henger seg opp på "finding people near you". Mitt heteste tips er å avinstallere hele appen og starte på nytt :)
Title: Sv: Tinder!
Post by: TopGun on January 08, 2014, 17:40:52 PM
Quote from: Kaizer on January 08, 2014, 16:59:14 PM
Og husk å se igjennom alle bildene jentene har lagt ut av seg selv. Ofte er ikke de andre bildene like fine som profilbildet, og da kan man bli litt overrasket. Dette er vel kun mulig etter match?
Nei, klikk på bildet (uten å sveipe høyre eller venstre) for å komme inn på profilen til jenta.
Title: Sv: Tinder!
Post by: dagligvare on January 09, 2014, 16:38:21 PM
Quote from: Kaizer on January 08, 2014, 16:59:14 PM
Ja, gjorde det i går kveld. Fått sånn 5-6 matches, har én bra samtale gående. Sliter litt med hva jeg skal skrive da, hehe

Edit: Og husk å se igjennom alle bildene jentene har lagt ut av seg selv. Ofte er ikke de andre bildene like fine som profilbildet, og da kan man bli litt overrasket. Dette er vel kun mulig etter match?

Er ikke vits i å kikke på bildene før hun har likt deg tilbake tenker nå jeg. Ellers er det bare bortkasta tid.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Dooby on January 11, 2014, 11:49:35 AM
Quote from: Kaizer on January 11, 2014, 11:25:22 AM
Noen som har fått matches med eldre jenter, sånn minst 2 år eldre? Får bare matches med yngre jenter(er 21 år selv)
Ja, de matchene jeg får er alt fra 18-28(jeg er 24). Det er kanskje litt flere som er yngre, men det skiller ikke mye.
Title: Sv: Tinder!
Post by: zodd on January 15, 2014, 23:28:29 PM
Quote from: Kaizer on January 07, 2014, 19:31:58 PM
Problem: Har nettopp startet opp programmet og logget på med facebook-profilen min. Så kommer "Finding people near you" opp og det skjer ikke noe mer. Hva kan være galt?

Du må aktivere Location Services (lokasjonstjenester). Mange skrur det av for å spare batteri.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Unloved on February 22, 2014, 06:44:23 AM
Da har jeg også fått prøvd tinder, etter noen problemer med å få den til å fungere ordentlig....
Artig konsept, liker spesielt godt at kun de jeg har match med kan kontakte meg. Men sånn i det store og det hele føles dette litt for urbant for meg, jeg er rett og slett for sær til å tro at dette er noe jeg kommer til å holde på med i mer enn ett par uker.

Og helt ærlig liker jeg ikke hva denne appen gjør med meg, jeg blir SYKT kresen. (Som demonstrert i kommentar nedenfor)

Quote from: night_drive on November 26, 2013, 21:47:40 PM
Når jeg tenkte lenger på irritasjonen min over få matches og spørsmålet om hvordan man som gutt får fler likes, så bare slo det meg plutselig: Kanskje man enkelt og greit må være kjekk?

Eller bare ha bilder uten solbriller, dårlig lys eller andre ting som gjør at det er lettere å trykke på X enn <3 fordi jeg ikke ser ordentlig hvordan du ser ut i løpet av ett tidels sekund?
Title: Sv: Tinder!
Post by: Bozzern on February 23, 2014, 01:18:46 AM
Har brukt Tinder i ny og ne en liten stund nå. Har ikke hatt så veldig gode resultater. Fikk greit med matches i starten, men nå er det lite å hente. Og samtalene går som regel veldig rett fram og i "intervju modus". Etter min erfaring er det veldig mange "kjipe" jenter på Tinder, som ikke er med på spøken når jeg prøver å dra i gang noe. Noen som vet hva det kan være? Har et ganske godt bilde av meg på profilen. Synes jeg da...
Title: Sv: Tinder!
Post by: Smooth on November 12, 2014, 01:58:23 AM
Hva bør man starte samtaler med?
Jeg har prøvd meg på den anbefalte "Hei :) hvordan går det?", men føler jeg får høflige svar (om jeg i det hele tatt får svar) som lett kan oppsummeres som "bra med meg, du da?". Av en eller annen grunn stopper jeg ofte å prate her, fordi jeg føler dette kommer til å bli en kjedelig samtale. Sliter veldig med å finne på noe å si, som ikke ligner på et intervju
Title: Sv: Tinder!
Post by: cfi86 on November 12, 2014, 02:07:37 AM
"Hei, hvordan går det" funker supert.
De aller fleste svarer i hvert fall.
Min erfaring er at man ikke trenger å skape så mye "spenning", heller tillit og inntrykk av at man er en normal og "safe" person.
Så er det bare å kjøre på når dere møtes.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Kjetil GV on November 13, 2014, 10:44:25 AM
Det er i utgangspunktet bildene som bestemmer om du får svar. Ikke hva du skriver. Selv om du syntes du har et dritbra bilde eller er veldig kjekk i virkeligheten så er det ikke sikkert at bildet fenger jentene.

Feks et bilde som egentlig jeg var veldig fornøyd med syntes ei jente jeg spurte var rart.

Les om bilder til nettdating i boka til Sondre. Man har mange elementer å tenke på som danner kjekkhetsinntrykket og personlighetsinntrykket på bilder. Og så har man regler for ting man ikke bør ha i bildet eller på seg. Som feks å pose med solbriller.

Bildet skaper tiltrekningen, og det er vanskelig for gjennomsnitts mannen å øke denne med hva som skrives. Så det er om å gjøre å møtes raskt uten å snakke ihjel jenta via meldinger.

Drit i om det er en lang eller kul samtale. Det viktigste er som cfo86 sier å være normal og ikke bryte tillit. Så kan man skape mer tiltrekning når man møtes, og raskt avgjøre om det er noe interessant.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Charlatan on December 24, 2014, 09:00:15 AM
Noen som har noe tips om hva det er bra å ha i profilteksten på Tinder? Ser det er mange jenter som har emos av hva de liker og gjøre. Jeg synes det er søtt, men er det teit å ha det som gutt? I våres så jeg bare noen få som hadde det, men nå ser jeg at de fleste har alle  fall ett eller annet. Noen har gjerne sitater, eller ting de skriver om seg selv. Noen som har noen tips her?
Title: Sv: Tinder!
Post by: solstråla on December 24, 2014, 09:58:18 AM
Quote from: Charlatan on December 24, 2014, 09:00:15 AM
Noen som har noe tips om hva det er bra å ha i profilteksten på Tinder? Ser det er mange jenter som har emos av hva de liker og gjøre. Jeg synes det er søtt, men er det teit å ha det som gutt? I våres så jeg bare noen få som hadde det, men nå ser jeg at de fleste har alle  fall ett eller annet. Noen har gjerne sitater, eller ting de skriver om seg selv. Noen som har noen tips her?

Jeg personlig liker heller en tekst fremfor de emos. Bildene er viktigst, men en bra tekst med litt humor slår alltid ann. Ellers litt info om interesser er også fint. Mange som har de samme sitatene så det ville jeg nok droppet.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Smooth on February 03, 2015, 10:11:13 AM
Hvor fort er det greit å spørre om hun vil være med på en kaffe? Vi har hatt sånn 2-3 meldinger bare, og jeg er usikker på hvor mye vi bør ha snakket først før jeg spør
Title: Sv: Tinder!
Post by: fri90 on February 03, 2015, 15:09:13 PM
mellom 5-10 meldinger vis hun bor i nærheten.
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on February 03, 2015, 16:17:12 PM
Hvor mange meldinger kommer helt an på hva de meldingene fortsatt inneholder og hvor ofte dere skriver.

Tenk på å bruke meldingene frem og tilbake som et middel for å finne ut for deg selv om jenta er interessant, samtidig som du er med på å gi henne en grunn til å møte deg; still spørsmål, vis at du er en "ordentlig fyr", skap spenning/flørt.

Men det er viktig å ikke vente for lenge med å spørre om å treffes - har dere sendt 10 meldinger og hun sier nei, så ville hun mest sannsynlig ikke sagt ja etter 15 meldinger heller.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Smooth on February 03, 2015, 20:43:36 PM
Hva gjør man når jenta ikke svarer da? Hvor lenge venter man før man sender en evt. ny melding i tilfelle hun har glemt å svare e.l.?
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on February 03, 2015, 21:29:34 PM
Kommer helt an på hva jenta ikke svarer på - om hun ikke svarer på spørsmål om date; ta det som et hint.
Hvis det ser ut til at hun har glemt å svare på noe; prøv igjen om et par dager og skriv noe annet enn du skrev sist - ikke vis at du kun skriver melding igjen for å "teste" om hun svarer, men virk fortsatt genuint interessert (for det er vel det du er?).

Det går jo selvfølgelig an å påpeke at hun har glemt å svare på noe, men da skal du være rimelig sikker på at du hun faktisk har lyst til å møte deg in the end .. Hvis ikke føles det fort masete.

Men ha litt is i magen på sånne ting, tror jeg er lurt. Og ha nok baller i lufta til at du ikke blir sittende å vente på svar fra "hun ene" - det er det ikke verdt :)
Title: Sv: Tinder!
Post by: Smooth on February 03, 2015, 21:36:46 PM
Jeg spurte henne ikke om å møtes, stilte bare et tåpelig spørsmål som egentlig ikke har noen mål eller mening. Jeg er genuint interessert i henne, utrolig pen og virker som en jente jeg har lett lenge etter (utseendet, har ikke rukket å bli særlig kjent ennå, bare litt small talk).

Jeg får vente litt da :)
Sliter forresten med å finne på noe å si, jeg tenker hele tida "er dette et tåpelig spørsmål/setning som gjør at hun ikke gidder snakke mer med meg". Utrolig slitsomt å ha det sånn, føler ikke at jeg er særlig flink med chatting på nett
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on February 03, 2015, 22:06:15 PM
Ah, skjønner. Det kan være lurt å stille spørsmål som du faktisk lurer på, fremfor spørsmål for å opprettholde smalltalk - vær nysgjerrig og finne ut hva slags dame det er bak det perfekte utseendet :)
Title: Sv: Tinder!
Post by: Smooth on February 04, 2015, 15:53:06 PM
Forslag til hva man kan spørre om? Er det ikke unaturlig å plutselig komme med et spørsmål ala "Hva gjør du på fritida?" uten å ha sammenheng med hva man har snakket om før?
Title: Sv: Tinder!
Post by: Greeneyed on February 04, 2015, 20:25:53 PM
Hvis du f.eks. spør om hva hun har gjort/skal en dag, kan du jo komme inn på hva hun gjør på fritida på den måten? Litt sånn "så kult, gjør du det ofte eller?". Eller tull med henne om hun ikke gjør noe særlig .. "Så det er det du driver med om dagen, ser på serier og gleder deg til sommer?"? Ellers er det da ikke krise å bare spørre rett ut om hva hun driver med på fritida, uten at det nødvendigvis henger sammen med noe annet i samtalen. Det viser jo at du vil bli bedre kjent med henne! Æsj, har ikke mange forslag merker jeg. Men tenk på samtalen som øvelse til framtidige samtaler (selv om jeg er enig i at målet må være å bli kjent med den du prater med)! Ha det gøy, test grensene litt kanskje, finn ut hva som fungerer og ikke (dette vil selvsagt variere fra jente til jente). Men ikke vær redd for å feile!

Et annet tips er å flytte samtalen over på snapchat etter hvert. Og ikke send lettkledte bilder før dere eventuelt har en sånn relasjon at det blir naturlig (ikke at jeg tror du ville gjort det, men det er noe av det kleineste jeg vet altså, så må bare nevne det likevel). Men snapchat er genialt, man får sett flere bilder av hverandre, får inntrykk av humor, hverdagsøyeblikk og fritid .. Kjæresten og jeg samtalte på Tinder og snap samtidig før vi møttes, og uten snapchat er det slett ikke sikkert vi ville møttes noen gang, og hvertfall ikke sikkert vi ville hatt så mye å prate om når vi først møttes. 
Title: Sv: Tinder!
Post by: Smooth on February 04, 2015, 20:28:33 PM
Tusen takk for svar! Akkurat sånne forslag jeg trenger  :D
Title: Sv: Tinder!
Post by: Hyene on March 26, 2015, 18:41:03 PM
Hei

Har lest igjennom eboka om nettsjekking til Perfekt Profil, synes denne var givende og bra!

Til dere jenter,
Hva er greia når en samtale går bra, men plutselig så logger de ( to stk, hver for seg, hver sin by) ikke inn på flerfoldige dager. Har jeg ikke vært kjapp nok med å flytte samtalen til annet medium? som tlf, snap og lignende. Dealen her er at det er en viss avstand, så kreves litt planlegging for evenutelt møte. Hva menes, dere vil vel finne ut at det ikke er en tulling dere adder? :)
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on March 26, 2015, 20:30:22 PM
Folk er veldig forskjellige, men blir det mer enn 3 dager med skriving på tinder så er det greit å flytte samtalen over på facebook. Jeg liker å ha adda folk på facebook før jeg bestemmer meg for om jeg vil møte dem. ellers kan grunnen til at de ikke har vært logga inn være så mangt, kanskje er det tilfeldig eller så har ingen av dere vært flinke til å holde liv i samtalen.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Hyene on March 27, 2015, 23:16:09 PM
Quote from: piken on March 26, 2015, 20:30:22 PM
Folk er veldig forskjellige, men blir det mer enn 3 dager med skriving på tinder så er det greit å flytte samtalen over på facebook. Jeg liker å ha adda folk på facebook før jeg bestemmer meg for om jeg vil møte dem. ellers kan grunnen til at de ikke har vært logga inn være så mangt, kanskje er det tilfeldig eller så har ingen av dere vært flinke til å holde liv i samtalen.

Ok, nice input Piken. Pleier selv å kjøre snap istedenfor face, men kanskje man kan prøve ut. Nå har ikke jeg en sånn typisk aktiv profil der heller..
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on March 27, 2015, 23:42:25 PM
Snap kan være vel og bra det, men foretrekker facebook for der kan man se flere bilder, bedre chat og også like ting personen deler for å vise interesse.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Smooth on May 13, 2015, 00:40:30 AM
Sendte ei jente en melding ala "hei!  :D hvordan går det?" Og fikk aldri svar. Hun liker derimot alle øyeblikksbildene jeg har lastet opp. Bør jeg gi henne opp, eller hva bør jeg skrive?
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on May 13, 2015, 01:08:10 AM
Du har jo ingenting å tape, men hvis du skriver igjen så ville jeg skrevet noe litt annet, noe for å fange oppmerksomheten hennes mer. Kanskje du kan finne inspirasjon i interesser dere har felles eller noe på bildene hennes? Det er også lov å påpeke at du ser hun liker øyeblikksbildene dine - i en ertende tone.

Det aller kjipeste er gutter som skriver "Neivel ... " når man ikke har svart. Det er lov å prøve seg igjen, men ikke virk så jævla needy.
Title: Sv: Tinder!
Post by: river on May 13, 2015, 21:03:41 PM
Åpneren "hei!  :D hvordan går det?" er spikeren på kisten.

Skriv heller noe morsomt som ...."Her er ditt første ønske, hva er ditt neste `? ;)"
Title: Sv: Tinder!
Post by: fri90 on May 13, 2015, 21:08:14 PM
Der er jeg uenig. Spikeren på kisten kan være nettopp det å prøve for hardt eller prøve å være morsom. Jenta vil fint kunne svare på en slik melding, alt handler om hvor gode bilder du har og evt profiltekst vis du velger å ha det :)

( ps : Dropp ":D" smilyen)
Title: Sv: Tinder!
Post by: river on May 13, 2015, 21:16:23 PM
Skriver du det klassiske "Hvordan går det ?", så gjør du det samme som 90% av de andre gutta.

Viktig å differensiere seg litt.
Title: Sv: Tinder!
Post by: fri90 on May 13, 2015, 21:27:03 PM
Standardmeldingen min er som regel " Hei ( navn) Skjer hos deg? / Du gjør? / hvordan går det?. Kan også kommentere noe i albumet hennes i eller i profilteksten. Underteksten er at du syns hun virker spennende og når hun svarer  er det en undertekst på at hun syns det samme. Fokuser heller på å ta bra bilder av deg. Anbefaler perfekt profil boka. Har gått mye mer suksess på nettet etter jeg leste den og der får du mer forklaring om hvorfor ting funker som de funker. Grunnen til at jenter ikke svarer eller slutter å svare er oftest pga for dårlige bilder eller profil, det å prøve å skille seg for mye ut kommer litt fra feil ramme fordi man tenker at man ikke er bra nok i seg selv så man må si noe skikkelig kult eller orginalt for at jenta skal gidde å prate med deg. Der skal bildene gjøre jobben for deg.Understreker at dette e rikke en teori jeg har men sett selv at det funker den veien i praksis også:)
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on May 13, 2015, 21:33:08 PM
Fri90 du oppsummerte ganske fint det jeg skulme si om mitt perspektiv som jente. greit å prøve å skille seg litt ut, men det kan fort fremstå som mer desperat enn at du er kul. Bedre å heller skille seg ut når man har fått i gang en samtale med å spørre litt annerledes spørsmål, erte litt osv. Men i starten så må man rett og slett gjennom noen bli kjent-fraser. Som fri90 også poengterer så fint så er det ikke at du skrev "hvordan går det?" Som gjorde at hun ikke svarte. det er som regel helhetsinntrykket av profilen din. jeg sveiper ofte ja på folk uten at jeg er 100% gira, så selv om vi får match så har de ikke nødvendigvis sjangs uansett hvo kreative de er med førstemeldingen.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Smooth on May 13, 2015, 21:44:08 PM
Rart. Podcasten til 0330 sa jo at det holder fint med et "hei, jeg heter ### :) Hvordan går det?". Jeg droppet "jeg heter" ettersom navnet mitt allerede står der.
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on May 13, 2015, 21:46:59 PM
Men de fleste her er jo enige med podcasten til 0330 :) (men det er flere faktorer som spiller inn som nevnt over)
Title: Sv: Tinder!
Post by: Smooth on May 13, 2015, 21:49:46 PM
Ja, jeg la vel kanskje bare merke til disse to tingene, og tolket det som at det var feil. Jeg har hatt god forbedring på bildene, men det er alltids noe å forbedre enda mer på  :)

Quote from: river on May 13, 2015, 21:16:23 PM
Skriver du det klassiske "Hvordan går det ?", så gjør du det samme som 90% av de andre gutta.

Viktig å differensiere seg litt.


Quote from: fri90 on May 13, 2015, 21:08:14 PM
( ps : Dropp ":D" smilyen)
Title: Sv: Tinder!
Post by: Anax on May 14, 2015, 18:34:38 PM
If she smokes, she pokes
Title: Sv: Tinder!
Post by: The Stig on August 04, 2015, 15:17:51 PM
Quote from: Smooth on May 13, 2015, 21:44:08 PM
Rart. Podcasten til 0330 sa jo at det holder fint med et "hei, jeg heter ### :) Hvordan går det?". Jeg droppet "jeg heter" ettersom navnet mitt allerede står der.

Jeg skrev; hei Kristin, hva gjør du på idag?  Liker du hybrid frukt?
Da tenker jeg oppmerksomheten er fanget ihvertfall...får se om det holder til noe..
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on August 04, 2015, 17:14:55 PM
Quote from: Dr.Stigen on August 04, 2015, 15:17:51 PM
Jeg skrev; hei Kristin, hva gjør du på idag?  Liker du hybrid frukt?
Da tenker jeg oppmerksomheten er fanget ihvertfall...får se om det holder til noe..

Personlig synes jeg denne er altfor oppmerksomhetssøkende, med mindre det er noe du faktisk lurer på og kan noe om. Å skrive ting som åpenbart er for å vekke oppmerksomhet og skille seg ut i mengden, virker ofte bare mot sin hensikt. De som lykkes med det er ofte de som får sin oppmerksomhet uansett.

(Prøver bare på konstruktiv kritikk her altså, shoot me hvis jeg er for direkte)

I tillegg kan man ikke vite om årsaken til at du får svar eller ikke svar på denne meldingen skyldes din kreativitet i førstemelding eller det faktum at datingprofilen din generelt er døll. Så for å finne ut er det greit å endre en ting om gangen og teste over tid.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Anax on August 04, 2015, 18:27:04 PM
Min erfaring har vært at første melding spiller knapt noen rolle. Siden de har like'a profilen har du omtrent ett free pass så lenge du ikke er retard da.. om de ikke svarer hadde de ikke svart på noe uansett..
Meling 2 er hvor du skiller deg ut ved å ikke bare spørre om sex med en gang. Heller bare spørre om date etter litt back-and-forth. Om de ikke er med da enda er de ikke typen som kommer til å ha selv-tillit nok til å møte seg og knulle anyways...
Title: Sv: Tinder!
Post by: Love on August 04, 2015, 22:57:42 PM
Hybrid frukt?
Er det et forsøk på humor eller bare random ord satt sammen?

Hver gang jeg leser om Tinder her inne er jeg glad jeg ikke er der ;D
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on August 04, 2015, 23:38:25 PM
Quote from: Anax on August 04, 2015, 18:27:04 PM
Min erfaring har vært at første melding spiller knapt noen rolle. Siden de har like'a profilen har du omtrent ett free pass så lenge du ikke er retard da.. om de ikke svarer hadde de ikke svart på noe uansett..
Meling 2 er hvor du skiller deg ut ved å ikke bare spørre om sex med en gang. Heller bare spørre om date etter litt back-and-forth. Om de ikke er med da enda er de ikke typen som kommer til å ha selv-tillit nok til å møte seg og knulle anyways...

Enig og +1 til deg fra meg ;)

Veldig godt poeng at det er viktig å skille seg ut i lengden og ikke nødvendigvis i førstemeldingen !
Title: Sv: Tinder!
Post by: Kjetil GV on August 05, 2015, 15:56:22 PM
Quote from: piken on August 04, 2015, 23:38:25 PM
Veldig godt poeng at det er viktig å skille seg ut i lengden og ikke nødvendigvis i førstemeldingen !

Så du mener å skille seg ut ved å oppføre seg normalt og ikke være rar.
Title: Sv: Tinder!
Post by: fri90 on August 05, 2015, 16:06:28 PM
Nesten sånn at man kan si at den beste måte å skille seg ut på denne arenaen er å ikke prøve å skille seg ut:)
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on August 05, 2015, 22:28:28 PM
Quote from: Måka on August 05, 2015, 15:56:22 PM
Quote from: piken on August 04, 2015, 23:38:25 PM
Veldig godt poeng at det er viktig å skille seg ut i lengden og ikke nødvendigvis i førstemeldingen !

Så du mener å skille seg ut ved å oppføre seg normalt og ikke være rar.

Tenkte ikke på det på den måten, men egentlig det jeg mener. Men normal kan jo defineres på mange måter. Normam som i folkeskikk eller normalt som i at mange gjør det ... men det synes ihvertfall veldig fort hvis noen prøver å være noe de ikke er. Men gutter (og sikkert jenter også) har mye å vinne på å tørre å vise litt mer initiativ på en normal måte :)
Title: Sv: Tinder!
Post by: Anax on August 05, 2015, 23:34:35 PM
Hehe gode poenger fra piken her..

Er egentlig bare å bruke sunn fornuft; de har allerede sagt de liker "looken din" så så lenge du ikke fucker opp og er sosialt oppegående har de ingen grunn til å ikke møte deg for kaffe..

Så om de ikke vil møte deg for kaffe da er de ikke der for å møte noen. Og da er det ikke på din kappe at du ikke får noe "resultat"

Akuratt  samme som på by'n
Title: Sv: Tinder!
Post by: The Stig on August 06, 2015, 08:56:05 AM
Quote from: Anax on August 05, 2015, 23:34:35 PM
Hehe gode poenger fra piken her..

Er egentlig bare å bruke sunn fornuft; de har allerede sagt de liker "looken din" så så lenge du ikke fucker opp og er sosialt oppegående har de ingen grunn til å ikke møte deg for kaffe..

Så om de ikke vil møte deg for kaffe da er de ikke der for å møte noen. Og da er det ikke på din kappe at du ikke får noe "resultat"

Akuratt  samme som på by'n

Jeg er ny på Tinder...forstår det ikke helt enda. Chatter med 2 damer jeg er interessert i. Med hun ene så har vi allerede etablert masse felles interesser og at vi begge er oppegående folk, chattet i 2-3 dager. Så sender jeg melding; hva med en kaffedate til helgen?  ....får tilbake "nei,vil bli bedre kjent først" (og det skriver hun uten å legge til noen oppfølgningspørsmål om meg etc) .... og da har jeg lyst å skrive tilbake "er ikke det poenget med en kaffedate...?"   jeg kan ikke fordra chatting eller teksting....
Jeg tenker det kanskje blir litt misvisende av meg å drive å chatte i ukesvis med en dame når jeg egentlig ikke er keen på noe kjæresteforhold,bare lyst å rote rundt liksom.
Hun andre chattet jeg med,fant felles interesser etc, så sa jeg første dagen " jeg skal løpe en tur rundt i byen,bli med! (vi begge liker løping"  , så sier hun senere " ohh,jeg så den meldingen for sent, så fikk ikke blitt med"  , så sender jeg samme melding tidligere på dagen neste dag,siden jeg skulle løpe samme ruten....og får ikke noe svar.....takke meg til personlig kontakt,sjøl om det krever at jeg må jobbe seriøst med verdens mest paralyserende AA.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Anax on August 06, 2015, 10:20:52 AM
De var sikkert ikke keene på å møte noen anyway, og var bare ute etter å prate litt.

Jeg finner aldri noen felles interesser og forteller ingenting om meg selv.. Når de sier "bli bedre kjent" har min erfaring vært at de ønsker å vite "hva er du på tinder for?" . Har et standard svar jeg ikke deler her.

Men det går omtrent; "er på utkikk etter en kjæreste men har litt høy standard. Du virker lovende og er kanskje den rette, kansje ikke." (Spoiker alert; det er de ikke)

Poenget er at de vil ha vekk all press om sex, men fortsatt ha muligheten for et intimt forhold. De vil vite at du kommer til å fortsette å prate med de etter sex.
Title: Sv: Tinder!
Post by: The Stig on August 06, 2015, 10:58:08 AM
Quote from: Anax on August 06, 2015, 10:20:52 AM
De var sikkert ikke keene på å møte noen anyway, og var bare ute etter å prate litt.

Jeg finner aldri noen felles interesser og forteller ingenting om meg selv.. Når de sier "bli bedre kjent" har min erfaring vært at de ønsker å vite "hva er du på tinder for?" . Har et standard svar jeg ikke deler her.

Men det går omtrent; "er på utkikk etter en kjæreste men har litt høy standard. Du virker lovende og er kanskje den rette, kansje ikke." (Spoiker alert; det er de ikke)

Poenget er at de vil ha vekk all press om sex, men fortsatt ha muligheten for et intimt forhold. De vil vite at du kommer til å fortsette å prate med de etter sex.

Komliserte greier. Jeg kan godt være litt ambivalent med dem i forhold til hva jeg ønsker...men jeg vil ikke lyve og si at jeg er på jakt etter en kjæreste. Jeg føler det er det jeg legger opp til hvis jeg chatter i ukesvis om indre følelsesliv etc.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Love on August 06, 2015, 12:22:42 PM
Tror dere gutter har lett for å tenke at alle jenter vil ha kjæreste, og det kommer veldig an på hvor hun er i livet. Hvis jeg spør meg selv hvorfor jeg innledet et forhold er det forskjellige svar på det for hver av dem jeg har "hatt". Det lengste forholdet ble innledet av at jeg var i modus "etablere meg", så da gjorde jeg det (gikk for en fyr jeg trodde hadde de rette kvalitetene) og vi kjøpte leilighet osv.
Han siste jeg har "datet" traff jeg etter bruddet med samboer og da gikk jeg for ham fordi han virket sånn passe useriøs. Det kommuniserte han med atferden sin, ikke så mye med ord. Han pratet om alt og ingenting, så ikke redd for å dele av seg selv (noe som er en nøkkel i kommunikasjon med jenter, vi liker å prate). Men måten man sier ting på kan tolkes i ulike retninger, så du kan jo svare på "bli kjent" spørsmålet med "hva vil du vite?" eller noe humoristisk. Bare ikke bli defensiv (reaktiv) og hopp til den konklusjon at hun vil fange deg. Hvordan skulle hun kunne det forresten? det er ikke mulig å tvangsgifte noen;)
Title: Sv: Tinder!
Post by: Kjetil GV on August 06, 2015, 13:44:22 PM
Det tar tid å bli god på dette, men først og fremst må du lese og prøve å forstå SMS reglene på det lukkede forumet, og bruke de slavisk. Du bør også lese alle arkivpostene der som handler om å date.

Det virker ikke etter det jeg leser her som du bruker tipsene fra det lukkede forumet, så bruk det mer, og husk du kan spørre instuktørene om tips.

Quote from: Dr.Stigen on August 06, 2015, 08:56:05 AM
Med hun ene så har vi allerede etablert masse felles interesser og at vi begge er oppegående folk, chattet i 2-3 dager.
Det holder å sende en 3 - 5 meldinger før man ber på kaffe. Man trenger ikke å ha en god connetion eller en god grunn til å møtes. Grunnen til å møtes er at dere liker profilbildet til hverandre, virker normale nok når dere chatter litt, og beslutter å møtes fordi dere har nok felles å snakke om over en kopp kaffe.

Eks de 2 forrige tinderdatene jeg var på, spurte jeg om kaffe i min 4de og 7nde melding. Kommer litt an på..

Når man inviterer på kaffe følger man SMS reglene!

Quote from: Dr.Stigen on August 06, 2015, 08:56:05 AM
Så sender jeg melding; hva med en kaffedate til helgen?
Du bryter SMS reglene her. Les de og husk at det er viktig å komme med konkrete forslag, og å ALDRI kalle det for en date fordi det setter en ramme på møtet som kan gjøre at jenta føler seg bundet eller at forventningene er for store.

Fredag og Lørdag er dessuten utedager som skal brukes til å smadre AA og skaffe nr ;)

Quote from: Dr.Stigen on August 06, 2015, 08:56:05 AM
Jeg tenker det kanskje blir litt misvisende av meg å drive å chatte i ukesvis med en dame når jeg egentlig ikke er keen på noe kjæresteforhold,bare lyst å rote rundt liksom.
Dersom du slutter å prate i dagevis og holder deg til noen få meldinger før du inviterer på kaffe så blir alt rimelig casual og du tar det derfra. Du kan ALDRI vite på forhånd hva intensjonen til jenta er(om ikke hun sier det da, og da er det jo riktig av deg å være ærlig tilbake om din intensjon), så den kan dere finne ut sammen. Dersom dere ikke har samme intensjon så er ikke det noe problem så lenge du ikke later som om du er ute etter noe annet. (dvs kommuniserer eller subkommuniserer kjæreste intensjon).

Quote from: Dr.Stigen on August 06, 2015, 08:56:05 AM
" jeg skal løpe en tur rundt i byen,bli med! (vi begge liker løping"  , så sier hun senere " ohh,jeg så den meldingen for sent, så fikk ikke blitt med"  , så sender jeg samme melding tidligere på dagen neste dag,siden jeg skulle løpe samme ruten....og får ikke noe svar.....takke meg til personlig kontakt,sjøl om det krever at jeg må jobbe seriøst med verdens mest paralyserende AA.
En første date bør ha veldig lav investering. Å løpe sammen med en person man ikke kjenner er en større investering og krever mer tillit, og vanskeligere å komme seg ut av enn en enkel kaffedate (som man ikke kaller en date  ;D)
Title: Sv: Tinder!
Post by: Love on August 06, 2015, 14:59:50 PM
Quote from: Anax on August 06, 2015, 10:20:52 AM
De var sikkert ikke keene på å møte noen anyway, og var bare ute etter å prate litt.

Men det går omtrent; "er på utkikk etter en kjæreste men har litt høy standard. Du virker lovende og er kanskje den rette, kansje ikke." (Spoiker alert; det er de ikke)

Poenget er at de vil ha vekk all press om sex, men fortsatt ha muligheten for et intimt forhold. De vil vite at du kommer til å fortsette å prate med de etter sex.

Kanskje dumt spørsmål, men treffer du aldri noen du liker så vanvittig godt at du ville droppet å date andre?
Title: Sv: Tinder!
Post by: Anax on August 07, 2015, 10:12:26 AM
Quote from: Love on August 06, 2015, 12:22:42 PM
Tror dere gutter har lett for å tenke at alle jenter vil ha kjæreste, og det kommer veldig an på hvor hun er i livet. Hvis jeg spør meg selv hvorfor jeg innledet et forhold er det forskjellige svar på det for hver av dem jeg har "hatt". Det lengste forholdet ble innledet av at jeg var i modus "etablere meg", så da gjorde jeg det (gikk for en fyr jeg trodde hadde de rette kvalitetene) og vi kjøpte leilighet osv.
Han siste jeg har "datet" traff jeg etter bruddet med samboer og da gikk jeg for ham fordi han virket sånn passe useriøs. Det kommuniserte han med atferden sin, ikke så mye med ord. Han pratet om alt og ingenting, så ikke redd for å dele av seg selv (noe som er en nøkkel i kommunikasjon med jenter, vi liker å prate).

Sa jeg var på utkikk etter kjæreste ikke jenter. Burde ikke ha brukt ordet "kjæreste", bruker det heller ikke på tinder det har så mange assosiasjoner.

QuoteKanskje dumt spørsmål, men treffer du aldri noen du liker så vanvittig godt at du ville droppet å date andre? 

Nettopp, bra ordlagt! Er det jeg egentlig mente med kjæreste :) . Og sansynligheten for å møte ei slik jente er helt sykt liten

QuoteKomliserte greier. Jeg kan godt være litt ambivalent med dem i forhold til hva jeg ønsker...men jeg vil ikke lyve og si at jeg er på jakt etter en kjæreste. Jeg føler det er det jeg legger opp til hvis jeg chatter i ukesvis om indre følelsesliv etc.

Du er ikke uærlig om du sier du er på utkikk etter ei jente du liker så godt at du ønsker å droppe de andre jentene du dater. Om hun er en av de du kommer til å droppe, eller den du dropper alle for vet du ikke enda. (Selvom du sikkert har en god anelse :P )

QuoteMen måten man sier ting på kan tolkes i ulike retninger, så du kan jo svare på "bli kjent" spørsmålet med "hva vil du vite?" eller noe humoristisk. Bare ikke bli defensiv (reaktiv) og hopp til den konklusjon at hun vil fange deg. Hvordan skulle hun kunne det forresten? det er ikke mulig å tvangsgifte noen;)

Derfor jeg liker å skrive her, det hjelper meg ordlegge meg på en mer diplomatisk måte.

Poenget er at alle leter egentlig etter noen de liker så godt at de vil droppe alle andre.

Gutter vil egentlig ikke ha press om sex heller. Hva om hun er psycho? MYE feitere enn bildene? En transe?

Vi har alle samme intensjon, alle bare forklarer seg som idioter.
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on August 07, 2015, 11:39:44 AM
Jeg tror man rett og slett legger for mye i hva man tror at andre forventer. Spill ærlig spill, ta ting som det kommer og ikke prøv masse rare ting for å få oppmerksomhet så er mye gjort !

Men jeg må si at det er nettopp de forventningene som mange får av tinder som gjør at jeg ikke liker så godt å møte folk via appen. Alt blir så pretensiøst og rart. Blir lettet når jeg snakker med noen innpå der som er litt rett på og sier "jeg ser ikke poenget med å chatte i ukesvis her inne for å finne ut om vi liker og hverandre , det finner vi ikke ut før vi møtes uansett, hva med å bare få det overstått?"

Hvis en fyr bor i samme by som meg og jeg ikke møter han på 2 uker (uten gyldig grunn) så er jeg mest sannsynlig ikke interessert .. men mange jenter liker å chatte og er derfor dårlig på å avvise før de får direkte spm.
Title: Sv: Tinder!
Post by: The Stig on August 07, 2015, 18:13:09 PM
Quote from: Måka on August 06, 2015, 13:44:22 PM
Det tar tid å bli god på dette, men først og fremst må du lese og prøve å forstå SMS reglene på det lukkede forumet, og bruke de slavisk. Du bør også lese alle arkivpostene der som handler om å date.

Det virker ikke etter det jeg leser her som du bruker tipsene fra det lukkede forumet, så bruk det mer, og husk du kan spørre instuktørene om tips.

Quote from: Dr.Stigen on August 06, 2015, 08:56:05 AM
Med hun ene så har vi allerede etablert masse felles interesser og at vi begge er oppegående folk, chattet i 2-3 dager.
Det holder å sende en 3 - 5 meldinger før man ber på kaffe. Man trenger ikke å ha en god connetion eller en god grunn til å møtes. Grunnen til å møtes er at dere liker profilbildet til hverandre, virker normale nok når dere chatter litt, og beslutter å møtes fordi dere har nok felles å snakke om over en kopp kaffe.

Eks de 2 forrige tinderdatene jeg var på, spurte jeg om kaffe i min 4de og 7nde melding. Kommer litt an på..

Når man inviterer på kaffe følger man SMS reglene!

Quote from: Dr.Stigen on August 06, 2015, 08:56:05 AM
Så sender jeg melding; hva med en kaffedate til helgen?
Du bryter SMS reglene her. Les de og husk at det er viktig å komme med konkrete forslag, og å ALDRI kalle det for en date fordi det setter en ramme på møtet som kan gjøre at jenta føler seg bundet eller at forventningene er for store.

Fredag og Lørdag er dessuten utedager som skal brukes til å smadre AA og skaffe nr ;)

Quote from: Dr.Stigen on August 06, 2015, 08:56:05 AM
Jeg tenker det kanskje blir litt misvisende av meg å drive å chatte i ukesvis med en dame når jeg egentlig ikke er keen på noe kjæresteforhold,bare lyst å rote rundt liksom.
Dersom du slutter å prate i dagevis og holder deg til noen få meldinger før du inviterer på kaffe så blir alt rimelig casual og du tar det derfra. Du kan ALDRI vite på forhånd hva intensjonen til jenta er(om ikke hun sier det da, og da er det jo riktig av deg å være ærlig tilbake om din intensjon), så den kan dere finne ut sammen. Dersom dere ikke har samme intensjon så er ikke det noe problem så lenge du ikke later som om du er ute etter noe annet. (dvs kommuniserer eller subkommuniserer kjæreste intensjon).

Quote from: Dr.Stigen on August 06, 2015, 08:56:05 AM
" jeg skal løpe en tur rundt i byen,bli med! (vi begge liker løping"  , så sier hun senere " ohh,jeg så den meldingen for sent, så fikk ikke blitt med"  , så sender jeg samme melding tidligere på dagen neste dag,siden jeg skulle løpe samme ruten....og får ikke noe svar.....takke meg til personlig kontakt,sjøl om det krever at jeg må jobbe seriøst med verdens mest paralyserende AA.
En første date bør ha veldig lav investering. Å løpe sammen med en person man ikke kjenner er en større investering og krever mer tillit, og vanskeligere å komme seg ut av enn en enkel kaffedate (som man ikke kaller en date  ;D)

takk for feedback! 
Jeg har ikke brukt så mange av ressursene på det lukkede forumet enda, men skal se litt på det. Vi lærte ikke så mye om tinder og slikt på Bootcampen. Jeg har tydeligvis gjort det meste feil med disse 2 søte jentene jeg har kontaktet :)   Men begge to har sagt ja til dates nå,del om jeg kalte det for dates...så det gleder jeg meg til. Min første date på 10 år...med en jente som er 10 år yngre enn meg...haha...kan bli bra.
Så jeg får inntrykk av feltrapporter her at mange bare drar dem hjem til seg på første date, er det vanlig, eller er det vanlig å kjøre et par dates før man gjør det?   
Title: Sv: Tinder!
Post by: Sharpie on August 09, 2015, 18:16:57 PM
QuoteSå jeg får inntrykk av feltrapporter her at mange bare drar dem hjem til seg på første date, er det vanlig, eller er det vanlig å kjøre et par dates før man gjør det?

Er opptil hva du vil. Om du liker henne og kjemien er bra, går det fint å ta hun med hjem på første date. Eller om du har lyst å bli litt bedre kjent og bygge opp mer spenning, kan du la det gå noen dater :)
Title: Sv: Tinder!
Post by: Smooth on August 27, 2015, 23:35:09 PM
Spurte ei jente på Tinder som jeg har snakket noen dager med, om hun ville være med å ta kaffe en dag til uka. Foreslo tirsdag og torsdag (GV-oppskriften), men hun var borte frem til tirsdag og opptatt torsdag med lønningspils med jobben.

Hun skrev:
Quote"Det hadde vært veldig hyggelig :) BLA BLA BLA (forklarer hvorfor hun ikke kan de dagene)... Kan vi se det litt an? Vil gjerne ta en kaffe med deg  :)

Jeg svarte bare "Ah kjipt! Vi finner en annen dag du er hjemme da  :)", der hun svarte
Quote"Yes :) Er du fra Oslo eller?"
.

Samtalen fortsatte her om noe annet, der hun stilte spørsmål og skrev lengre setninger.

Hva bør jeg gjøre nå? Er hun interessert? Jeg tenker jeg burde vente til neste uke før jeg tar kontakt igjen og foreslår et par nye dager jeg kan. Er det en dum idé?
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on August 28, 2015, 07:58:08 AM
At hun aktivt skriver "jeg vil gjerne ta en kaffe med deg" er veldig positivt. Hadde hun ikke hatt lyst hadde hun ikke brukt energi på den setningen.

Det kan være lurt å småprate litt for å holde henne varm, men ikke like mye som dere har gjort til nå kanskje? Og det høres bra ut å foreslå to nye dager neste uke hvis. Hvis det ikke passer for henne da heller , så er ballen hos henne.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Kjetil GV on August 28, 2015, 09:36:43 AM
Quote from: piken on August 28, 2015, 07:58:08 AM
Det kan være lurt å småprate litt for å holde henne varm, men ikke like mye som dere har gjort til nå kanskje?

Sikkert greit å småprate litt hvis du er smooth(pun intended) på tekst.

Jeg hadde ikke småpratet noen ting. Det øker mulighetene for at du kommer til å skrive noe rart eller helt unødvendig.
Dessuten hvis hun føler at du prøver å holde samtalen i gang, eller at den er viktig for deg så vil tiltrekningen dabbe av.

Hadde ventet en uke og prøvd igjen.

Selv om jentene her inne har reflektert mer over sjekking enn andre jenter (og tipset over forøvrig er greit)så er det generelt kjempeskummelt å ta datingtips fra jenter. Dette fordi jenter ofte snakker om hva de tror de logisk vil ha og liker, mens det de faktisk responderer på er noe helt annet.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Love on August 28, 2015, 10:57:34 AM
Quote from: Måka on August 28, 2015, 09:36:43 AM
Quote from: piken on August 28, 2015, 07:58:08 AM
Det kan være lurt å småprate litt for å holde henne varm, men ikke like mye som dere har gjort til nå kanskje?

Sikkert greit å småprate litt hvis du er smooth(pun intended) på tekst.

Jeg hadde ikke småpratet noen ting. Det øker mulighetene for at du kommer til å skrive noe rart eller helt unødvendig.
Dessuten hvis hun føler at du prøver å holde samtalen i gang, eller at den er viktig for deg så vil tiltrekningen dabbe av.

Hadde ventet en uke og prøvd igjen.

Selv om jentene her inne har reflektert mer over sjekking enn andre jenter (og tipset over forøvrig er greit)så er det generelt kjempeskummelt å ta datingtips fra jenter. Dette fordi jenter ofte snakker om hva de tror de logisk vil ha og liker, mens det de faktisk responderer på er noe helt annet.

Til dels enig. Umulig å vite hva hun tenker, men hvis hun liker deg så vil hun ikke slutte med det bare for at du drøyer med meldinger. En av de tingene jeg er enig i her inne er at vi jenter av en eller annen grunn responderer på fraværet av kontakt. Vi er veldig relasjonsorienterte, og så fort det blir stille noen dager savner vi fyren vi prater med. Savn er bra i denne sammenhengen. Og dersom du kommuniserer for mye kan du ødelegge litt av det mystiske (at hun ikke vet alt om deg) og dermed nysgjerrigheten hun har (nysgjerrighet er bra for da vil hun ha lyst til å treffe deg). Skal du ta kontakt igjen så foreslå gjerne et konkret sted. Møtes på xxx? (et sted du har lyst til å vise henne eller der du er trygg). Hva dere drikker (kaffe eller noe annet) er uvesentlig;)
Title: Sv: Tinder!
Post by: Smooth on August 28, 2015, 11:23:26 AM
Jeg sitter også og tenker på at jeg ikke må fortelle for mye i samtalene, at de blir for lange. Hvis vi har lange samtaler om hverandre, er det plutselig ikke mer å spørre om ettersom vi vet "alt" om hverandre.

Vi hadde 5-6 meldinger frem og tilbake før jeg spurte henne ut, så hun har ikke rukket å lære noe særlig om meg. Planlegger å ikke sende noe særlig meldinger til henne frem til neste uke, der jeg kan komme med et konkret sted og konkret dag (gjerne tidspunkt også). På den måten holder jeg kanskje litt spenning ved å ikke være for pågående og ikke gir henne sjansen til å bli lei av meg  ;D
Title: Sv: Tinder!
Post by: Josep_ on August 28, 2015, 12:06:21 PM
Jeg begynner å lure på om det har noe å si hva man skriver under bildet på tinder? Jeg har "Let's smile together!" - vil si jeg har et fint profilbilde, og varierte bilder (som venninner og andre damer på nettet har hjulpet meg å plukke ut). Likevel, jeg har en matchprosent på kanskje 0,5%... Altså, helt utrolig lav.
Title: Sv: Tinder!
Post by: The Stig on August 28, 2015, 12:07:46 PM
Quote from: Smooth on August 28, 2015, 11:23:26 AM
Jeg sitter også og tenker på at jeg ikke må fortelle for mye i samtalene, at de blir for lange. Hvis vi har lange samtaler om hverandre, er det plutselig ikke mer å spørre om ettersom vi vet "alt" om hverandre.

Vi hadde 5-6 meldinger frem og tilbake før jeg spurte henne ut, så hun har ikke rukket å lære noe særlig om meg. Planlegger å ikke sende noe særlig meldinger til henne frem til neste uke, der jeg kan komme med et konkret sted og konkret dag (gjerne tidspunkt også). På den måten holder jeg kanskje litt spenning ved å ikke være for pågående og ikke gir henne sjansen til å bli lei av meg  ;D

Jeg vet hva du mener...drev å chattet med en Tinder dame i all evighet...vi dekket alle mulige emner...jeg var ikke sikker på om jeg hadde lyst å date henne engang,så holdt litt igjen...også dabbet det av.

En annen jeg chattet med ba jeg ut på date i melding nummer 2 samme dagen, hvorav hun responderte dagen etter med at hun fikk den litt for seint, men ville gjerne blitt med...så derfor inviterte jeg på samme date dagen etter,hvorpå det ble stille...også tok kontakt noen dager senere hvor hun sa at hun helt hadde glemt det...hvorpå jeg inviterte på kaffe,hvorpå hun sa det høres veldig bra ut...hvoretter jeg ikke hørte noe igjen, så kansellerte hu...så inviterte på kaffe igjen,hvorpå hun sa at det må vi definitivt gjøre snart med entusiasme, hvorpå neste meldingen fra meg hvor jeg prøver å avtale noe konkret så har hun noen eksamener å greier som hun må lese til, men vi må definitivt ta en date neste uke når hu er ferdig med det....damer asså...er det mulig å være så flakey....hadde vært så mye lettere om hu sa at hu ikke var interessert i date,istedenfor å si ja,og deretter nei...tror jeg lar det være opp til henne nå,gidder ikke mase mer...har andre egg i kurven uansett.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Kjetil GV on August 28, 2015, 13:10:38 PM
Quote from: Dr.Stigen on August 28, 2015, 12:07:46 PM
En annen jeg chattet med ba jeg ut på date i melding nummer 2 samme dagen, hvorav hun responderte dagen etter med at hun fikk den litt for seint, men ville gjerne blitt med...så derfor inviterte jeg på samme date dagen etter,hvorpå det ble stille...også tok kontakt noen dager senere hvor hun sa at hun helt hadde glemt det...hvorpå jeg inviterte på kaffe,hvorpå hun sa det høres veldig bra ut...hvoretter jeg ikke hørte noe igjen, så kansellerte hu...så inviterte på kaffe igjen,hvorpå hun sa at det må vi definitivt gjøre snart med entusiasme, hvorpå neste meldingen fra meg hvor jeg prøver å avtale noe konkret så har hun noen eksamener å greier som hun må lese til, men vi må definitivt ta en date neste uke når hu er ferdig med det....damer asså...er det mulig å være så flakey....hadde vært så mye lettere om hu sa at hu ikke var interessert i date,istedenfor å si ja,og deretter nei...tror jeg lar det være opp til henne nå,gidder ikke mase mer...har andre egg i kurven uansett.

Har du bra nok bilder, så vil de forsøke møte deg uansett. Tiltrekningen skapes ved hjelp av bildene.

Er du Brad Pitt, så "glemmer" de ikke en invitasjon.

Samtalen bør være kort, slik at man får et lite inntrykk av den andre, og vist at man er normal og ikke rar. Ellers dropp chit chat og inviter.

Er du så god på å skrive at du faktisk klarer å tiltrekke mer ved hjelp av det, så er du en av få.

Alt man skriver kan tolkes, og jo mer man skriver jo større er muligheten for at du skriver noe rart eller lite fordelaktig. Ved å skrive mye så investerer du også mye, noe som subkommuniserer at du IKKE har andre egg i kurven.

"Keep it short and tight, then invite..."
Title: Sv: Tinder!
Post by: Smooth on August 30, 2015, 16:53:49 PM
Etter en litt tørrperiode pleier jeg slette tinder-brukerne og starte ny bruker. Jeg starter da med 0 matches. Noen ganger får jeg match med jenter jeg tidligere har fått match med på den tidligere brukeren min, selv om de ikke gadd svare meg da jeg sendte dem melding første gangen vi fikk match. Hvorfor fortsetter de å like meg/brukeren min, om de ikke er interessert i å prate?
Title: Sv: Tinder!
Post by: Smooth on August 31, 2015, 22:44:21 PM
Quote from: Måka on August 28, 2015, 09:36:43 AM
Quote from: piken on August 28, 2015, 07:58:08 AM
Det kan være lurt å småprate litt for å holde henne varm, men ikke like mye som dere har gjort til nå kanskje?

Sikkert greit å småprate litt hvis du er smooth(pun intended) på tekst.

Jeg hadde ikke småpratet noen ting. Det øker mulighetene for at du kommer til å skrive noe rart eller helt unødvendig.
Dessuten hvis hun føler at du prøver å holde samtalen i gang, eller at den er viktig for deg så vil tiltrekningen dabbe av.

Hadde ventet en uke og prøvd igjen.

Selv om jentene her inne har reflektert mer over sjekking enn andre jenter (og tipset over forøvrig er greit)så er det generelt kjempeskummelt å ta datingtips fra jenter. Dette fordi jenter ofte snakker om hva de tror de logisk vil ha og liker, mens det de faktisk responderer på er noe helt annet.

Når burde jeg sende henne en melding? Hun kommer tilbake til Oslo på tirsdag etter en hjemtur i helgen, så burde jeg kanskje vente til onsdag?
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on September 01, 2015, 00:43:27 AM
Tenkte litt mer på den "småprate for å holde varm"-greia.

Har blitt mer aktiv på tinder igjen og er et par stk jeg har avtalt å treffe etter hvert. Grunnen il at det først blir om et par uker er pga jobbsituasjonen til begge parter. Men nå som vi har etablert at vi skal treffes om 2 uker (han sier ifra når han er tilbake i byen) velger de 2 gutta å reagere ulikt. Den ene bare fortsetter praten fordi vi har mye til felles, det setter jeg pris på da vi snakker om våre felles interesser, men er strengt tatt ikke nødvendig. Den andre ber om å forflytte samtalen over på snapchat og sender dølle "hva skjer i kveld?"-snapper og forventer at vi liksom skal chatte der? Eller håper han på nakenbilder? Jeg sa ja fordi jeg ikke ville være avvisende, men merker at spenningen gikk veldig mye ned etter snapchatutvekslingen. Det var jeg som spurte om date (ganske tydelig tegn på interesse), så hvorflr han har behov for å "holde meg varm" mens jeg venter, er meg en gåte ...

Så selv om det er liknende situasjon med de 2 gutta er det likevel 1 ting som skiller dem: den ene faller det å chatte underveis seg naturlig fordi vi har noen felles interesser som vi diskuterer, mens nummer 2 har aktivt vist at han er "redd for at jeg skal glippe" og prøver snapchattrikset...

Det hører også med til historien at jeg ikke liker snapchat som flørtemedium med mindre man har kommet så langt i relasjonen at man har behov for de daglige oppdateringene eller å sende litt kroppsbilder (men der funker mms også like bra) .

Konklusjon: ikke hold varm bare for å holde varm. Våg å ta ting som det kommer og ikke tro at snapchat er vidundermediet for å flørte med noen du aldri har møtt ...
Title: Sv: Tinder!
Post by: MaleOslo on September 01, 2015, 11:24:46 AM
Piken :

Er dere jenter altfor kravstore nå til dags? Ingenting er liksom godt nok lenger. Hadde han ikke sagt noe hadde ikke det vært godt nok heller?

Det er bra å holde jenta varm helt frem til daten, hvis dere har noe å prate om selvsagt. Er mange PUAs som benytter seg av den metoden. Dvs at man svarer sent, men at man likevel har en samtale gående fram til man møtes. Ingenting negativt i det;)

Snapchatfyren derimot er jeg enig synes høres lame ut, men det er da bare å unngå å fokusere på det og heller prøve å finne hans gode sider. Alle mennesker har positive sider vettu:)

Hehe nå får jeg sikkert kjeft, men det er altså min mening!  8)
Title: Sv: Tinder!
Post by: Love on September 01, 2015, 14:07:45 PM
Og det er grunnen til at jeg ikke er på Tinder (eller Sukker), det er som å stå i baren hele tiden (man forventes å være tilgjengelig)....
Tror mange jenter er på Tinder av nysgjerrighet og for å få oppmerksomhet (likes junkies)
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on September 01, 2015, 21:58:41 PM
Quote from: MaleOslo on September 01, 2015, 11:24:46 AM
Piken :

Er dere jenter altfor kravstore nå til dags? Ingenting er liksom godt nok lenger. Hadde han ikke sagt noe hadde ikke det vært godt nok heller?

Det er bra å holde jenta varm helt frem til daten, hvis dere har noe å prate om selvsagt. Er mange PUAs som benytter seg av den metoden. Dvs at man svarer sent, men at man likevel har en samtale gående fram til man møtes. Ingenting negativt i det;)

Snapchatfyren derimot er jeg enig synes høres lame ut, men det er da bare å unngå å fokusere på det og heller prøve å finne hans gode sider. Alle mennesker har positive sider vettu:)

Hehe nå får jeg sikkert kjeft, men det er altså min mening!  8)

Jeg ser ikke på meg selv eller andre jenter som spesielt kravstore. Saken er vel at hva gutter tror at jenter krever ikke matcher innsatsen de gjør. Og noen ganger hjelper det ikke å si at det er lurt å gjøre si eller så på generelt grunnlag, for til syvende og sist vil det være noen faktorer som du ikke har kontroll over som avgjør. Jeg ville bare poste det jeg skrev for å vise litt hvordan det kan bli når man snakker med jenter og at det å følge ett enkelt tips ikke fører til det samme resultatet.

I tillegg er man jo alltid to om en relasjon og det er jo viktig at vi jenter også er aktive med å vise interesse og å holde den andre part "varm". Men i min situasjon nå er det nok også utenforliggende faktorer som gjør at jeg ikke orker helt han snapchatfyren, uten at han nødvendigvis har gjort så mye mer galt enn å være døll og overføre samtalen til snapchat ...

Og bare så det er sagt; jeg er absolutt ikke uenig med deg i det med å holde varm eller å se etter positive sider ved folk. Det var bare at det ikke er så svart/hvitt som jeg ville få frem samtidig som jeg ville eksperimentere med å dele en erfaring og ikke kun synsingen rundt mine (og andres) erfaringer.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Kjetil GV on September 01, 2015, 22:59:55 PM
Quote from: MaleOslo on September 01, 2015, 11:24:46 AM
Er dere jenter altfor kravstore nå til dags? Ingenting er liksom godt nok lenger. Hadde han ikke sagt noe hadde ikke det vært godt nok heller?

Nå er det viktig å tenke på at de fleste jenter lever i en verden av overflod, og får match på annenhver kis de trykker på. Det å bruke tid på de som gjør kjedelige eller rare ting i chatten er unødvendig, for det er alltid noen som gjør det bedre.

Dersom du matchet med 100 jenter i uka så ville du helt sikkert ikke hatt kapasitet, lyst eller tålmodighet til å prate med de som leverer under pari.
Title: Sv: Tinder!
Post by: The Stig on September 01, 2015, 23:32:58 PM
Jeg er relativt fersk på Tinder...og fpler nå jeg trenger litt konstruktiv veiledning...
Jeg møtte nettop min første Tinder dame.Har chattet litt frem og tilbake med henne, hvor vi kom til et punkt hvor hun sier at hun er ute etter kjæreste,og jeg skriver tilbake at det er absolutt ikke jeg, er bare ute etter å rote rundt og ha det moro. Da skrive hu tilbake at det er greit,vi har forskjellige intensjoner etc. Da tenker jeg; fair enough,så skriver at det er helt greit for meg,ha et fint liv liksom...og da har hun plutselig lyst å møtes.
Så får jeg melding av henne natt til søndag hvor hun skriver at hun er kåt og vil ha en mann til å holde henne, noe som hun trekker tilbake neste dag og påstår at det var tequila fylla sin skyld.

Så vi avtalte date ikveld, klokken 21.30 i leiligheten min. Da tenker jeg at det er et booty call...men jeg har relativt lite(null) erfaring med booty call fra jenter jeg aldri har møtt, så tenker det at jeg har lyst å snakke med henne først og finne ut om hun har en personlighet jeg kan bli tiltrukket av. Så jeg steller istand ost og kjeks,dempet belysning,rolig musikk,vin. Så jeg treffer henne, får henne inn i sofaen og serverer diverse. hun sitter i sofaen med ytterklær på(full kåpe),sier hun er kald, jeg bretter teppe over henne. Vi snakker greit, jeg tar på henne,hu tar ikke på meg. Også etter kanskje en time så stikker hun fordi hun sier hun er trøtt og må hjem.
Jeg bare lurer på om jeg gjorde noe galt her ifølge booty-call standard!?  Burde jeg bare fått henne inn i leiligheten og hoppet på henne og fått av hu klærne,siden det lå i kortene liksom?   Kan man eskalere veldig fort i en slik situasjon, er hele "bli-kjent med hverandre" prossessen helt fånyttes??

Dette er da viktig informasjon for meg nå, siden jeg har avtalt en annen hjemmedate med en dame imorgen kveld klokken 21.30, hvor vi allerede har etablert at hun skal overnatte her, og at jeg kanskje må lære henne litt S/M (selv om jeg aldri har gjort s/m). Burde jeg kutte ned snakkingen og komme rett til saken, dra henne inn på soverommet og få av henne klærne liksom..? 
Jeg prøver jo å være hyggelig,men vil ikke havne i noe kjæreste kategori heller. Kanskje jeg ikke burde servere henne ost.... dæven jenter er så fucking kompliserte...singel-livet er tøft ass.
Title: Sv: Tinder!
Post by: The Stig on September 01, 2015, 23:51:58 PM
Jeg tenker jeg bør sende en melding til henne etter noen dager...bare for litt konstruktiv kritikk, finne ut hvilken forventninger hun hadde for kvelden, og hvor det gikk feil. Jeg var ikke overmåte lei meg for at det krasjet...hun var ikke spesielt interressant, eller pen...men håper ting funker med hun imorgen,hun er 13 år yngre,så kanskje litt mer futt i henne.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Love on September 02, 2015, 09:02:03 AM
Quote from: Dr.Stigen on September 01, 2015, 23:32:58 PM
dæven jenter er så fucking kompliserte...singel-livet er tøft ass.

Det finnes alle (!!) mulige typer jenter, på hele skalen fra straighte til psykopatgale...
Jeg hadde aldri turt å treffe en fremmed fyr hjemme hos han første gang, så det sier meg at de du her snakker med har gjort det før.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Anax on September 02, 2015, 10:17:11 AM
Hadde aldri turt å invitere ei dame jeg aldri har møtt rett hjem heller... Hva om hu er transe?

Tror grunnen til at dere synes jenter er kravstore er fordi du er for logisk med de. Online forteller jeg ingenting om meg selv, engasjerer ikke i logisk prat og går rett for å foreslå møte.

Logisk prat om "hva driver du med" etc går ingensteds. For at de skal få lyst til å møte deg må de kjenne personligheten din, kjenner de ikke det prater du i evigheter uten at de har lyst til å møtes. Litt derfor det er vanskelig å holde det varmt også..
Title: Sv: Tinder!
Post by: The Stig on September 02, 2015, 20:43:10 PM
Quote from: Anax on September 02, 2015, 10:17:11 AM
Hadde aldri turt å invitere ei dame jeg aldri har møtt rett hjem heller... Hva om hu er transe?


Ikke noe problem. Hvis jeg finner en kuk undet skjørtet så sier jeg takk for en hyggelig aften og sender ham/henne hjem. Bedre å finne ut etter en times bekjentskap,enn på date nummer 4 :)
Title: Sv: Tinder!
Post by: Smooth on September 02, 2015, 22:28:42 PM
Fått med ei jente på date, og sitter og tenker på hvor vi skal møtes. Jeg vet om en bar (Café Sør) ved Youngstorget som jeg har vært på et par ganger tidligere (en gang på date, en gang med vennegjeng), og trivdes forsåvidt godt der. Det er litt sånn brun bar/jazz-bar med levende band en gang iblant, men jeg er litt usikker på om det er noen spesielt sted vi ikke bør være på?

Planen er å ta et par øl og bli kjent :)
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on September 09, 2015, 20:49:08 PM
Så er jeg aktiv på Tinder igjen. Byttet ut til mer oppdaterte bilder, men får mindre matcher nå enn før. Enten har jeg blitt styggere med årene eller så liker gutter bare jenter som tar duckface-selfies?

Neida. Men jeg har nå prøvd å endre litt til å ha bilder som viser mer interessene mine, og det funker særdeles dårlig. Må jeg krype til korset og vise kløft igjen? Evt begynne å ta naking-pics på fjellturene - bra combo? :P
Title: Sv: Tinder!
Post by: Love on September 09, 2015, 21:37:46 PM
Quote from: piken on September 09, 2015, 20:49:08 PM
Så er jeg aktiv på Tinder igjen. Byttet ut til mer oppdaterte bilder, men får mindre matcher nå enn før. Enten har jeg blitt styggere med årene eller så liker gutter bare jenter som tar duckface-selfies?

Neida. Men jeg har nå prøvd å endre litt til å ha bilder som viser mer interessene mine, og det funker særdeles dårlig. Må jeg krype til korset og vise kløft igjen? Evt begynne å ta naking-pics på fjellturene - bra combo? :P

Nå sier du ikke noe om kvaliteten på matchene, altså om de har mer like interesser som deg....
En annen forklaring kan være at Tinder er mindre populært enn før?
Nå er jeg inne i en mild depresjon pga skulderskade og sykemelding, og merker at jeg ble hakket mer deprimert av å tenke på duckfacebilder med kløft :o
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on September 09, 2015, 22:12:27 PM
Quote from: Love on September 09, 2015, 21:37:46 PM
Quote from: piken on September 09, 2015, 20:49:08 PM
Så er jeg aktiv på Tinder igjen. Byttet ut til mer oppdaterte bilder, men får mindre matcher nå enn før. Enten har jeg blitt styggere med årene eller så liker gutter bare jenter som tar duckface-selfies?

Neida. Men jeg har nå prøvd å endre litt til å ha bilder som viser mer interessene mine, og det funker særdeles dårlig. Må jeg krype til korset og vise kløft igjen? Evt begynne å ta naking-pics på fjellturene - bra combo? :P

Nå sier du ikke noe om kvaliteten på matchene, altså om de har mer like interesser som deg....
En annen forklaring kan være at Tinder er mindre populært enn før?
Nå er jeg inne i en mild depresjon pga skulderskade og sykemelding, og merker at jeg ble hakket mer deprimert av å tenke på duckfacebilder med kløft :o

Haha, beklager at jeg gjorde dagen din enda dårligere! Men jeg tror nok at tinder og verden burde spares for kløft og duckfacebilder fra ei på nesten 30 ...

Nja, kvaliteten på matchene er ok. Jeg trykker jo bare like på de som jeg tror har felles interesser som meg (trening, natur eller hund på minst ett av bildene), men samtidig er det lett å avskrive noen pga et dårlig førstebilde. Tror jeg må bytte tilbake til det gamle eller velge et nytt ..

Men hvordan legger man bilder man har fra iphoto eller andre ikke-facebook-bilder inn på Tinder? Jeg mener å huske at jeg fikk det til en gang tidligere, men aner ikke hvordan ...

Title: Sv: Tinder!
Post by: Anax on September 10, 2015, 00:54:48 AM
Last opp bildene i et hemmelig facebook album så velger du de på tinder derifra.

Kan ikke snakke for 'vanlige' gutter men personlig har bilder av damer med "kule interesser" bilder kun en mild negativ innvirkning. Dette fordi i de bildene ser du mest sansynlig ikke ut som ditt beste og helt ærlig bryr jeg meg ikke.

Du aner ikke hvor mange bilder jeg har sett av jenter med tiger, fattige barn i afrika, bilde av seg selv foran en kaffe kopp smilende, herregud i bunad... Spar dette til daten når de faktisk bryr seg.

Jeg finner noe interessant og kult med alle personer jeg møter så det eneste jeg bryr meg om på tinder er hva hu ser ut som (det er tinder after all).

Kløft og "myspace" angle er ganske obvious triks. Eneste du egentlig trenger som jente er 2 bilder.
Ett bilde av hva ansiktet ditt ser ut som (sminke, bra kamera og photoshop fikser dette)
Og ett bilde av kroppen. Mitt råd er å stå på hender eller i 'bru' i shorts / bikini på litt avstand. Bilde bakfra av; 1. at du går ned i vannet med solnedgangen eller 2. flasher til naturen er greit som kroppsbilder.

Når det kommer til bio heller ingenting enn "jente fra X som har forvillet seg inn i tigerstaden med humor bein i nesa og glimt i øyet. Studerer *noe jeg ikke bryr meg om* og liker å reise. Liker trening og friluftsliv men også vin og kos på sofan. Leter etter den rette så ikke noe ONS her."

Sett endel morsomme og da, som "går som regel uten truse og spiser pølse" og "glutenfri er ikke noe for meg, er for glad i mårrabrød.", "Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me. Fool me thrice, now I'm impressed and you've earned my respect".


Kan ikke svare for hvor populært det var før siden jeg ikke var veldig aktig da men nå til dags bruker jeg kanskje 30-45min ish hver dag pga dødtid på jobb etc og det gir meg ca 1 date i uka. Tilfeldigvis 3 denne uken men det er helt random at det løste seg så heldig.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Love on September 10, 2015, 07:15:32 AM
Jaha, skjønner at for gutta er Tinder en softporr app... så da er det vel bare å kle av seg Piken...haha
Satt ved siden av en fyr på byen som på død og liv ville vise meg alle han hadde "tatt" og bladde igjennom duckface etter duckface.... Som sagt, litt deprimerende at alle jenter er redusert til photoshoppede duckfaceskapninger i bikini..
LOL "i bro eller bakfra i solnedgang"....

Veldig glad for at det fortsatt er mulig å treffe nye folk i RL...jeg trives med det ;D
Title: Sv: Tinder!
Post by: Anax on September 10, 2015, 08:37:55 AM
Sa ingenting om duckface kun at du må vise hvordan du faktisk ser ut. Om jeg høres litt hard ut er det fordi slik er tinder.

Er utrolig mange jenter som kun har close-ups av ansiktet med litt kløft her og der men viser aldri hele kroppen eller når de gjør det er det diffuse bilder i spesielle vinkler eller i klær som gjør det umulig å vite hva kroppen hennes faktisk ser ut som.

I bikini er det ingen tvil. Om du står i bru ser du tynn ut. Stå i bru i stramme tur klær eller treningstøy til samme effekt.

Tinder er tinder, om noen ikke liker tryne eller kroppen vår kommer ikke felles interesser og at du backpacket jorda rundt og har en mastergrad i psykologi hjelpe.
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on September 10, 2015, 09:25:52 AM
Hehe. Gøy med engasjement!

Vet jo , også fra tidligere profiler på andre nettsteder, hva slags bilder som funker. Men det er så sjeldent jeg legger opp de bildene på facebook, der deler jeg opplevelsene mine, så da blir det snevert utvalg.

Og jeg tar det du sier med en klype salt, anax, men kjernen i det du sier er likevel poenget: gutter er mer visuelle enn jenter, derfor er det viktigere at jenter har pene bilder.

Hadde vært gøy å teste å ha duckface og kløft-bilde en periode, og se hvordan det endret match-statistikken :p

Får teste hemmelige bilder på facebook da . .

Title: Sv: Tinder!
Post by: Love on September 10, 2015, 10:58:47 AM
Kanskje ikke så rart at mange gutter skuffes av at jenter dropper dates....
Tenker at når man først legger ut litt avkledde bilder osv så vil det gi signaler om at man er "lett", og gutter kan tolke det som at de er mer tilgjengelige enn det jentene til syvende og sist egentlig vil være.
Har ikke noe imot at man sender et par sånne bilder til den man dater, men vil ikke ligge i "alle" gutters jente katalog (Tinder)...
Title: Sv: Tinder!
Post by: Anax on September 10, 2015, 11:20:56 AM
(https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t51.2885-15/s306x306/e15/11055781_364787460383964_777029570_n.jpg)

(https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xpa1/t51.2885-15/s320x320/e15/10899329_1608532382736081_1877154419_n.jpg)

(https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/36/f4/d8/36f4d8848192903a3225d0998d750661.jpg)
Title: Sv: Tinder!
Post by: Smooth on September 10, 2015, 11:47:06 AM
Jeg har aldri skjønt greia med å kunne gå i bro. Har flere venninner som sier at de vil lære seg å gå i bro, men hva er greia med det? Er det alle jenters store drøm?

Uansett, min mening er at jenter ikke nødvendigvis skal ha masse bilder der de viser hva de gjør i fritida. 2-3 bilder holder i massevis (tips: ha likevel flere enn 3 bilder, ettersom det er mange spam-brukere som gjerne har utenlandsk navn og 3 bilder. Slå aldri feil, oppskriften er alltid den samme).

Vis deg med et smil, et tydelig bilde (ikke utydelig og kornete/blurry) som viser deg glad og man får se fjeset. Det er faktisk en veldig stor fordel å vise helkroppsbilde også, men ikke nødvendigvis lettkledd. En fin kjole der man ser hvordan jenta ser ut (om hun er stor, spinkel etc.) er et godt eksempel. Trenger ikke vise mer enn det, etter min mening. Da viser man at man er oppegående, ikke spiller på sex.

Og for guds skyld! Dropp trutmunn og bilder ovenfra der det er åpenbart at man tar bilde av puppene med et glimt av fjeset i det ene hjørnet. Personlig synes jeg det er mye kulere med jenter som ikke har behov for å vise frem kløften i hvert bilde. Det er ganske lett å se om det er åpenbart at jenta vil vise kløft, så ikke fokuser på det. Vis deg selv som den glade, hyggelige jenta du er!

Det har skjedd at en jente jeg fikk match med la ut et sånt 24-timers bilde, der det var så tydelig at hun måtte vise frem puppene. Jeg unmatchet henne på stedet, da det ikke er slike jenter jeg er ute etter. Pupper og former skal bare være en bonus i bakgrunnen, føler jeg.
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on September 10, 2015, 13:45:24 PM
Hahah de brogreiene har jeg heller aldri skjønt? Tyder på av man er myk og kan gjøre alle mulige sexposisjoner? Kult at flexebilder er innafor da - siden jeg har mer guns enn buns :p

Men fra spøk til revolver .. veldig enig i det du sier smooth og synes faktisk det du sier gjelder gutta også. Fysisk tiltrekking er viktig, enten vi liker det eller ei.

Så da tester vi noe annet.

Har nemlig lovt meg selv i våres, at hvis jeg fortsatt var singel etter sommeren så skulle jeg gønne på med tinderdates til høsten. Så prosjekt "bli sexy på tinder" is on!
Title: Sv: Tinder!
Post by: Kjetil GV on September 10, 2015, 13:56:57 PM
Quote from: piken on September 09, 2015, 20:49:08 PM
eller så liker gutter bare jenter som tar duckface-selfies?

Hell NO! >:(

Duckface selfies er superkjipe, og forstår ærlig talt ikke hvorfor jenter gjør det på bilder. Det er kanskje riktig at man kan gjøre seg mer sexy med å få leppene til å stikke litt mer ut, men gjennomsnitt ducken ser jo bare latterlig ut.

Er du ikke modell å kan "ducke" profesjonellt, så smil heller naturlig.

Quote from: piken on September 09, 2015, 20:49:08 PM
Neida. Men jeg har nå prøvd å endre litt til å ha bilder som viser mer interessene mine, og det funker særdeles dårlig. Må jeg krype til korset og vise kløft igjen? Evt begynne å ta naking-pics på fjellturene - bra combo? :P

Se på det sånn at om en gutt liker uteseendet ditt så er det nøkkelen som åpner døren for at han skal vurdere deg videre. Det er ikke kynisk, men biologisk betinget. Jeg har sett mange profiler med jenter som har samme interesser som meg, men som jeg takker nei til fordi bildene er for utydelige eller ikke vise ansiktet eller kroppen godt nok.

Nå skal det være sagt at gutter har forskjellige preferanser, og det går an å vise seg fra sine "beste" sider uten å "gjemme" unna noe man er misfornøyd med.

Jeg trykker sjelden "JA" på feks jenter som bare har ansiktsbilder på profilen. 

Ting jeg liker:
-Naturlig smil
-God kroppsholdning
-At du ser naturlig blid ut og trives i livet ditt
-Feminin forsterkning (maksimer dine feminine trekk, eks vis midjen. Ha god holdning slik at du bærer brystene med stolthet uansett form eller størrelse.(men ikke press de unaturlig frem))

Dersom dette er på plass, så øker du i min bok i poeng. Dette blir nok på samme måte som selvtillit er sexy hos gutter.

Ting jeg ikke liker:
-Silikonbryster (Spes når det er tydlelig, sier også noe om hennes mentale innstilling)
-Duckface
-Ekstrem posing med diverse fingersymboler
-Kun ansiksbilder
-Jenter som gjør grimaser eller ablegøyer
-Dårlig tegna eller rare øynebryn.(Få noen som er ærlige til å fortelle deg om du har tegna crazy eyebrows. Kan du ikke tegne, så la vær)

Quote from: Anax on September 10, 2015, 00:54:48 AM
bilde av seg selv foran en kaffe kopp smilende, herregud i bunad... 

Uenig!

Bunad er sexy.

Jenter som smiler normalt er sexy.

Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on September 10, 2015, 14:05:19 PM
Da har jeg egentlig gjort det meste rett til nå. Har både bunad, bikinibilde bakfra og smilebilder i naturen. Men tror førstebildet mitt er litt for lite feminint - får finne et fint sommerbilde istedenfor.

Oog er ikke noe stort problem jeg har det her altså, får jo matcher, bare ikke 10 om dagen lenger :p
Title: Sv: Tinder!
Post by: Smooth on September 10, 2015, 23:12:24 PM
Kom nettopp fra et møte med en utrolig pen og hyggelig jente, der vi satt og drakk øl og pratet sammen på en kafé. Vi satt kanskje 1,5 time før vi gikk videre til et annet sted og kjøpte oss litt mat og en ny øl der vi pratet og hadde det utrolig hyggelig.

Jeg fokuserte på å ha ordentlig kroppsholdning, avslappet og se litt på henne som om jeg visste en hemmelighet. Jeg hadde lange blikk med henne og jeg følte det ble spenning med henne der. Ble ikke så veldig mye kroppskontakt ettersom vi som oftest bare satt overfor hverandre. Jeg satte meg strategisk slik at jeg hadde veggen bak meg og hun kun kunne se meg. Det jeg nå i ettertid angrer litt på var at jeg på tull ofte prøvde imponere med at "h*n kjendisen kjenner jeg". Det var ment kun som tull og ikke noe imponering, men det er kanskje vanskelig å skille mellom tull og realitet..

Jeg følte vi hadde god kjemi, veldig mye til felles og vi tullet med hverandre. Jeg er fortsatt ikke så veldig kjent i Oslo, selv etter å ha bodd her i ett år. Geografi-kunnskapene mine ble derfor tatt opp som tema et par ganger, og jeg sa ofte (med et smil) at jeg ikke visste hvor ditt og datt var da hun skulle prøve forklare meg hvor ting var. Hun ble derfor en slags guide for meg og viste meg rundt.

Hun skulle vise meg et utested, men det var dessverre stengt. Vi dro derfor til Tilt, og så hvordan lokalene der var. Der ble det litt rar stemning, for vi stod lenge og så på plakatene uten at noen av oss var noe særlig aktiv i samtale. Det ble mye "den plakaten likte jeg!" og lignende. Hva var greia her? Ville hun at noe spesielt skulle skje?

Jeg sa derfor "Nei, på tide at vi kommer oss hjem", og vi ruslet bort til Jernbanetorget. Hun skulle ta bussen, jeg skulle ta t-banen, så jeg ga henne en klem og sa at det var veldig hyggelig, noe hun også syntes  :D

Har ikke sendt henne noen melding etterpå, og har heller ikke fått noen av henne. Jeg følte selv det var en kjemi der, at hun var ivrig på å prate, finne på noe. Hun sa underveis "...så hvis du er heldig så kan vi lage pizzaen ;) " der jeg svarte "jeg pleier å ha ganske flaks  8) ". Det tolket jeg som et positivt tegn iallefall.

Men hvordan er det for et objektivt syn? Er det håp her?
Og jeg har lyst til å se film med henne. Vi kranglet litt om hvilken filmserie som er best av Harry Potter og Ringenes Herre, og jeg ble ertet litt for at jeg ikke har sett Ringenes Herre. Derfor tenkte jeg kanskje film på søndag kunne vært en idé? Hvor lenge venter jeg med å sende melding?
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on September 11, 2015, 00:08:40 AM
Det hørtes ut som en veldig hyggelig date, Smooth! :)

Jeg tror hun er interessert og at hun også koste seg. De tingene du nevner og er usikker på virker som filleting og det er vanskelig å ha noen mening om det når man ikke var i selve situasjonen. Det kan godt hende du kunne ha gått for et kyss i plakatsituasjonen, men hvis det var en hyggelig tone etterpå så var det vel ikke så farlig,  men prøve å være litt mer fremåå neste gang kanskje? Noen ganger kan det faktum at du ikke gjorde noen slike fremstøt gjøre oss jenter litt forvirret, "likte han meg ikke på den måten?" osv..

Vet ikke når du skal sende melding, kanskje i morgen utpå dagen hvor du samtidig foreslår neste date?Høres ut som filmkveld med ringenes herre og pizza er noe hun kan si ja til?
Title: Sv: Tinder!
Post by: Smooth on September 11, 2015, 00:18:59 AM
Quote from: piken on September 11, 2015, 00:08:40 AM
Det hørtes ut som en veldig hyggelig date, Smooth! :)

Jeg tror hun er interessert og at hun også koste seg. De tingene du nevner og er usikker på virker som filleting og det er vanskelig å ha noen mening om det når man ikke var i selve situasjonen. Det kan godt hende du kunne ha gått for et kyss i plakatsituasjonen, men hvis det var en hyggelig tone etterpå så var det vel ikke så farlig,  men prøve å være litt mer fremåå neste gang kanskje? Noen ganger kan det faktum at du ikke gjorde noen slike fremstøt gjøre oss jenter litt forvirret, "likte han meg ikke på den måten?" osv..

Vet ikke når du skal sende melding, kanskje i morgen utpå dagen hvor du samtidig foreslår neste date?Høres ut som filmkveld med ringenes herre og pizza er noe hun kan si ja til?
Takk for tilbakemelding! Jeg håper jeg bare overanalyserer og har litt mer spillerom enn jeg tror.

Ja, tenkte sende melding i morgen å spørre om hun vil ta et glass vin mens vi ser Ringenes Herre. Hadde det vært greit å bare sende "Lyst til å komme over og ta et glass vin og se Ringenes Herre en kveld?:)" uten noen form for meldingsutveksling først?

Har isåfall tenkt til å gå for kysset den kvelden, samt la henne sitte i armkroken mens vi ser film (ikke i den rekkefølgen)
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on September 11, 2015, 00:56:01 AM
Det er ikke noe poeng i å starte med "takk for i går .. bladibladibla" for å spørre om date etter 5. melding. Du kan godt skrive en melding hvor du både takker for daten (jenter setter pris på det) og samtidig spør om ringenes herre-date. Men husk å foreslå en konkret dag (evt alternative) sånn at det ikke blir sånn "si fra når det passer for deg ... "

(Jeg har latt vær å svare en fyr som skrev "hatt en fin uke?" 3 dager etter vi var på tinderdate en gang fordi jeg syns han var feig som ikke spurte rett ut når han åpenbart skriver fordi han vil treffe meg igen - vi vil ha menn som handler, ikke pjatter :p )
Title: Sv: Tinder!
Post by: Smooth on September 11, 2015, 01:00:52 AM
"Takk for i går! Lyst til å komme over og ta et glass vin og se Ringenes Herre på søndag? 😊"

Funker den?
Title: Sv: Tinder!
Post by: Kjetil GV on September 11, 2015, 01:04:09 AM
Hmm.

Les PM.
Title: Sv: Tinder!
Post by: MaleOslo on September 11, 2015, 15:37:28 PM
Dette er ikke fra tinder, men fra et venneforum.

Har chattet med henne uten å ha møtt henne i ca et halvt år. Vi har holdt tråden hele veien bortsett fra en periode på ca en måneds tid da hun slettet meg som venn. Hun la meg til igjen fordi hun oppdaget at jeg var sosial med noen andre på venneforumet. Så da spurte jeg kjapt om et møte, og vi fikk i går omsider møtt hverandre.

Et problem er at hun bor litt for langt unna, både i pris pga soner på togene, men også at det tar nesten en time med toget til henne.

Hun er en ganske reservert person, og for at det ble et møte tok jeg turen.

Jeg leste noe i Richardo de La Ruinas sjekkebok rett før jeg dro der et tips var å spørre en jente om hun noengang har vært "in love". Dette for å assosiere henne med de positive følelsene forelskelsen og kjærligheten bringer med seg, og at hun da vil tenke om meg i disse baner. Ganske tidlig i "daten" spurte jeg om det, og hun sa rett ut at spørsmålet gjorde henne veldig ukomfortabel. Var det allikevel riktig å spørre om det? Sannsynligvis har hun ikke så mye erfaring med det etter hva jeg tolker av det jeg har pratet med henne. Allikevel sa hun da rett ut at hun kun ønsket vennskap.

Jeg tenker at mange sier de kun er ute etter vennskap, men egentlig ønsker noe mer? Alle vil vel ha noe mer i utgangspunktet? Kan en jente bedømme en gutt hun ikke har møtt og vite helt sikkert at hun kun vil ha et vennskap?

Hun var til min overraskelse penere enn hva jeg hadde forestilt meg utifra bilder.

Vi satt på en café og pratet litt før vi gikk videre. Møtet vårt varte ikke mer enn 1-2 timer, noe som egentlig er vanlig? Allikevel synes jeg vi avsluttet det for tidlig mtp på reisen, og jeg spurte om jeg kunne være med henne hjem. Var det en alvorlig feil?

Når vi sa hadet til hverandre sa jeg "du vil altså ikke ha noe mer kontakt?" Hun svarte at hun ikke visste, før jeg sa hadet, og gav henne en hadeklem, der hun sa nei i det jeg ga den til henne. Det var min eneste fysiske eskalering i løpet av møtet. Skulle jeg vært mer frempå fysisk? Synes det blir feil når det ikke er naturlig.

På meldinger før vi møtte hverandre var det alltid jeg som svarte senest, selvom hun slettet meg. Nå sendte jeg henne en melding og hun har ikke svart. Det kan hende hun er litt treig med å svare, men føler dette er litt kjørt?

Hadde satt pris på konstruktiv kritikk/feedback :)

PS. Jeg oppfatter hun som veldig ærlig. Og vi hadde perioder med dype/gode samtaler, samtidig som det var en del stillhet. Men mest fra hennes side synes jeg. En veldig merkelig jente, men jeg ble allikevel litt tiltrukket. Hun sa også rett ut "vi har ikke mye til felles". Det var dog ikke under den verste delen av møtet, men kanskje mer i en slags mellomfase etter jeg sa det tipset fra La Ruina og før vi fikk til en bedre samtale tror jeg.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Anugita on September 11, 2015, 18:02:51 PM
Jeg registrerte meg på tinder igjen i forrige uke, etter å ha vært borte lenge.. Første dagene fikk jeg masse matcher, før det har dabbet helt av. Det er jo ikke de samme fyrene som dukker opp, så lurer på hva det skyldes? Kan hende jeg ubevisst har blitt mer kresen, men tror ikke det? Registrerer også at nesten ingen sender meldinger.. Har ingen duckface eller bikini-bilder, er det det som er feilen? :P

MaleOslo:
Utifra hva jeg leser av innlegget ditt, har hun ikke tilit til deg, siden hun egentlig hadde slettet deg. Det at hu sa ja til å møtes, er slik jeg ser det mest fordi hu ikke vil være "utenfor" siden du kjenner resten av vennegjengen IRL, men ikke hennne.

Når hun sier hu kun er ute etter vennskap skal du tro på det, kan være mange grunner til det, og ja: vi jenter vet som regel om vi kun ønsker vennskap eller noe mer nesten før vi har møtt deg. Spørsmålet om hun noe gang har vært forelska, bør du droppe uansett hvem du skal møte, jeg tror de fleste synes det er ukomfortabelt å svare på til noen de ikke kjenner så godt...

Om det ikke har vært noe fysisk kontakt og hu er usikker på om vil fortsette å ha kontakt, gjorde du helt rett ved ikke å være mer fysisk, det kan fort føles som press, og gjøre henne enda mer ukomfortabel, og garantert null kontakt etter møtet...
Title: Sv: Tinder!
Post by: MaleOslo on September 14, 2015, 14:35:47 PM
Quote from: Anugita on September 11, 2015, 18:02:51 PM
MaleOslo:
Utifra hva jeg leser av innlegget ditt, har hun ikke tilit til deg, siden hun egentlig hadde slettet deg. Det at hu sa ja til å møtes, er slik jeg ser det mest fordi hu ikke vil være "utenfor" siden du kjenner resten av vennegjengen IRL, men ikke hennne.

Når hun sier hu kun er ute etter vennskap skal du tro på det, kan være mange grunner til det, og ja: vi jenter vet som regel om vi kun ønsker vennskap eller noe mer nesten før vi har møtt deg. Spørsmålet om hun noe gang har vært forelska, bør du droppe uansett hvem du skal møte, jeg tror de fleste synes det er ukomfortabelt å svare på til noen de ikke kjenner så godt...

Om det ikke har vært noe fysisk kontakt og hu er usikker på om vil fortsette å ha kontakt, gjorde du helt rett ved ikke å være mer fysisk, det kan fort føles som press, og gjøre henne enda mer ukomfortabel, og garantert null kontakt etter møtet...

Etter min mening virket hun negativ, uinteressert og altfor kravstor. Herregud, her reiser man langt for å treffe hu, og så bare sender hun deg hjem i løpet av kort tid, samtidig som hun er frekk, spydig og avvisende? Ikke noe svar på melding heller, og hun har slettet meg fra vennelisten. Er jo vanlig høflighet og svare i hvertfall når man har snakket så lenge sammen og først møtes. Hun der kommer til å dø jomfru. Haha.

Norske kvinner i et nøtteskall. Et kaldt samfunn hvor det oppfordres til at man blir behandlet som dritt.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Love on September 14, 2015, 22:11:11 PM
Jobb litt mer med inner game;-)
Ikke bruk en erfaring for å dømme alle norske damer...
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on September 15, 2015, 08:39:26 AM
Quote from: Anugita on September 11, 2015, 18:02:51 PM
Jeg registrerte meg på tinder igjen i forrige uke, etter å ha vært borte lenge.. Første dagene fikk jeg masse matcher, før det har dabbet helt av. Det er jo ikke de samme fyrene som dukker opp, så lurer på hva det skyldes? Kan hende jeg ubevisst har blitt mer kresen, men tror ikke det? Registrerer også at nesten ingen sender meldinger.. Har ingen duckface eller bikini-bilder, er det det som er feilen?

Jeg vet ikke om du leste mine poster og svarerne til meg på forrige side i denne tråden, men jeg har også hatt nedgang i matcher i dt siste og lurte på om det skyldtes at jeg hadde skiftet bilder ..

Jeg har nå endret til 2 nærme bilder hvor jeg ser søt ut mens jeg driver med mine fritidsinteresser, og ett bilde med litt mindre klær for å vise kropp, men samtidig fra en naturlig setting.

Plutselig får jeg match etter match igjen og det kan skyldes flere faktorer
A) bedre bilder (dog er førstebildet likt)
B) at jeg har hatt noen dager siden sist jeg logget på og matcher derfor "samler seg opp" (aner ikke om det er mulig)
C) jeg er mindre kresen (ubevisst)
D) gutta er mindre kresne
E) tilfeldigheter

Uansett vil jeg råde deg til å lese hva folk skrev til meg (tror det er side 11 og 12 i denne tråden) og så tenke litt sånn at det enkle ofte er det beste.

Ellers har jeg også linket instagram mot tinderprofilen min, så da får de som er nysgjerrig se på de bildene også. Hadde faktisk en som skrev til meg på instagram fordi han hadde sett meg på tinder. Litt stalker-warning. Så ikke ha fullt navn i instagram-profilen i så fall :p
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on September 16, 2015, 01:04:44 AM
Nytt Tinder-spørsmål:
Hva er kutyme når man har vært på 1 date, og tenker at det er ok å treffes igjen, men at det mest sannsynlig ikke blir romantikk? Dvs: god tone og tror den kan vøre en kul kompis å ha, men jeg er null seksuelt interessert. 
Title: Sv: Tinder!
Post by: Anugita on September 16, 2015, 01:58:59 AM
Quote from: piken on September 15, 2015, 08:39:26 AM

Jeg vet ikke om du leste mine poster og svarerne til meg på forrige side i denne tråden, men jeg har også hatt nedgang i matcher i dt siste og lurte på om det skyldtes at jeg hadde skiftet bilder ..


Joda, jeg leste de, men ble ikke så veldig mye klokere... Har ansiktsbilde og helkroppsbilde og ett av meg og hunden... Rådene om bikinibilder osv kommer jeg ikke til å følge, kroppen min egner seg best til å være tildekket ;) Men kan hende jeg bør få noe bedre bilder, de fleste av dem er jo oppstilt "smil til kamera"-bilder..
Title: Sv: Tinder!
Post by: The Stig on September 16, 2015, 09:26:53 AM
Quote from: piken on September 16, 2015, 01:04:44 AM
Nytt Tinder-spørsmål:
Hva er kutyme når man har vært på 1 date, og tenker at det er ok å treffes igjen, men at det mest sannsynlig ikke blir romantikk? Dvs: god tone og tror den kan vøre en kul kompis å ha, men jeg er null seksuelt interessert.

Jeg føler litt for han fyren...ikke alltid så lett å skape den heftige attraksjonen på første date...kanskje han kommer til å dra ut kanonene på neste date. Tviler på han har mye lyst å være kompisen din...hvis han går ut med deg så har han lyst å kline med deg + + +.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Josep_ on September 16, 2015, 10:59:11 AM
Quote from: piken on September 11, 2015, 00:56:01 AM
vi vil ha menn som handler, ikke pjatter :p )

Samtidig har jeg erfart at damer kan trekke seg unna om man "handler" for mye...
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on September 16, 2015, 14:02:17 PM
Quote from: The Stig on September 16, 2015, 09:26:53 AM
Quote from: piken on September 16, 2015, 01:04:44 AM
Nytt Tinder-spørsmål:
Hva er kutyme når man har vært på 1 date, og tenker at det er ok å treffes igjen, men at det mest sannsynlig ikke blir romantikk? Dvs: god tone og tror den kan vøre en kul kompis å ha, men jeg er null seksuelt interessert.

Jeg føler litt for han fyren...ikke alltid så lett å skape den heftige attraksjonen på første date...kanskje han kommer til å dra ut kanonene på neste date. Tviler på han har mye lyst å være kompisen din...hvis han går ut med deg så har han lyst å kline med deg + + +.

Det er nettopp derfor jeg lurer på om jeg burde si hva jeg føler dersom han spør meg ut på en ny date? Var rett og slett ikke fysisk tiltrukket av han og det kommer nok dessverre ikke til å endre seg.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Xtrack on September 16, 2015, 19:32:37 PM
Eg har ikkje prøvd tinder så mykje. Så har begynnt å bruke tinder.
Det eg lurer på når ein får match, er det nokon som kan gi meg et par tips til åpnings meldinger?
Title: Sv: Tinder!
Post by: Josep_ on September 16, 2015, 21:43:37 PM
Jeg er ikke ekspert, men tror du må se an profilen. Damene som har mye tekst, kan jeg tenke meg liker å få mye tekst. Sjekkereplikker funker sjelden etter min erfaring. Det som funker best er "Hei, hvordan har du det? Håper dagen din har vært nydelig." eller noe sånt noe... Eller om det står mye der, vis at du har lest profilen.
Title: Sv: Tinder!
Post by: The Stig on September 16, 2015, 22:51:58 PM
Quote from: piken on September 16, 2015, 14:02:17 PM
Quote from: The Stig on September 16, 2015, 09:26:53 AM
Quote from: piken on September 16, 2015, 01:04:44 AM
Nytt Tinder-spørsmål:
Hva er kutyme når man har vært på 1 date, og tenker at det er ok å treffes igjen, men at det mest sannsynlig ikke blir romantikk? Dvs: god tone og tror den kan vøre en kul kompis å ha, men jeg er null seksuelt interessert.

Jeg føler litt for han fyren...ikke alltid så lett å skape den heftige attraksjonen på første date...kanskje han kommer til å dra ut kanonene på neste date. Tviler på han har mye lyst å være kompisen din...hvis han går ut med deg så har han lyst å kline med deg + + +.

Det er nettopp derfor jeg lurer på om jeg burde si hva jeg føler dersom han spør meg ut på en ny date? Var rett og slett ikke fysisk tiltrukket av han og det kommer nok dessverre ikke til å endre seg.

Du må ha vært åpen for tiltrekning siden du i det hele tatt gikk på date med ham.
Slik som jeg ser det i lys av all sjekketeorien jeg har prøvd å lære i det siste så har han feilet på å skape attraksjon gjennom lyst og lov modellen. Dvs; for lite berøring...for lite flørting...for lite eskalering...seksuell spenning...etc.... Det rent fysiske skal visstnok ikke ha så mye å si for dere damer så lenge man klarer å skape den spenningen.
Så slik som jeg forstår deg nå så gav du ham en sjanse(første daten), og han feilet, og nå ser du ham ikke lenger som en som du kan bli tiltrukket av.

Interresant for meg å se tankegangen til en dame etter date.1 med en fyr som hun kom greit overrens med,men som ikke eskalerte nok. Jeg var på date forrige uke, og havnet nok i samme kategori som han mannen din. Meg og hu jeg var på date med kom veldig greit overrens,og hadde ingen problemer med å holde flyt i praten, men jeg gjorde en dårlig jobb på å eskalere,lite berøring siden hun satt seg ovenfor bordet på kaffestedet vi var på(planen min var at hun skulle sitte seg i sofaen ved siden av meg), og lite flørting(jeg suger på flørting), og nå er jeg ikke sikker på om det blir noen date nummer 2. 
Traff hun igjen på byen og følte jeg fikk veldig lite igjen fra henne,lukket kroppspråk, og lite respons på berøring,så etter 10 minutter så gikk jeg videre...tenkte at jeg fortjener litt bedre enn som så,selv om hun kanskje bare spiller hard to get. Jeg er ny på dating,og prøver fremdeles å forstå hele dynamikken...og prøver å forstå hvordan damer fungerer(hadde helt ærlig vært enklere å prøve å forstå kjernefysikk eller noe :)  ) 

Jeg synes du burde gi ham en til sjanse til å skape den attraksjonen hvis dere kommer så bra overrens som du sier. Verste som kan skje er at det blir en til kveld med bare prating om alskens, og at dere skilles i godt humør.
En ting som er bombesikkert er at han ikke går ut med deg for å være venner...hvis ikke han er desperat etter en ny venn da.
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on September 16, 2015, 23:39:44 PM
Quote from: The Stig on September 16, 2015, 22:51:58 PM

Du må ha vært åpen for tiltrekning siden du i det hele tatt gikk på date med ham.
Slik som jeg ser det i lys av all sjekketeorien jeg har prøvd å lære i det siste så har han feilet på å skape attraksjon gjennom lyst og lov modellen. Dvs; for lite berøring...for lite flørting...for lite eskalering...seksuell spenning...etc.... Det rent fysiske skal visstnok ikke ha så mye å si for dere damer så lenge man klarer å skape den spenningen.
Så slik som jeg forstår deg nå så gav du ham en sjanse(første daten), og han feilet, og nå ser du ham ikke lenger som en som du kan bli tiltrukket av.

Selvfølgelig var jeg åpen for tiltrekning, men når fyren var 20cm enn på bildene og utseende var mye mindre "mandig" enn jeg hadde forestilt meg så var det ikke noen fysisk tiltrekning der fra min side.

I tillegg har jeg andre menn jeg dater som jeg er fysisk tiltrukket av, så min motivasjon for å "eventuelt bli fysisk tiltrukket på sikt" er ikke så stor ...

Men du svarte ikke på det jeg spurte om da :p ut fra din teoretisering burde jeg ikke si at jeg ikke er tiltrukket fordi det i realiteten fortsatt eksisterer en sjans for at jeg kan bli det?

Title: Sv: Tinder!
Post by: Anax on September 17, 2015, 21:55:36 PM
Bare å si det som det er. Liker han og er lyst til å være kompiser. Han skjønner nok det, og er klar over at det er MULIG at det blir noe på sikt. Men "nettverking" er uansett verdifullt. Jo flere selvsikkre og utadvendte folk du kjenner jo bedre.

Dette er så typisk norsk. Kulturen her oppfordrer ikke mye til nettverking... Jenter klager over at gutter kun vil ha sex på tinder men når jenta ikke får sex på første date vil de ikke ha noe mer med karen å gjøre...


Sex på første date er egentlig et smått irritasjonsmoment for meg.. Fordi jeg glemmer at andre mennesker får et mye mer begrenset inntrykk enn de tror fra 1-2 timers prat.

På date så er mitt råd å gå for sex første møtet. Insister, og tullemas. Om hun absolutt ikke vil ha sex første kvelden får du "trudde ikke jeg kom til å høre fra deg igjen siden jeg ikke lot deg kysse meg" enn idiotiske situasjoner hvor kinodate ender i "følte ikke at vi hadde kjemi" eller hun som var kåt og ivrig på å kline i senga men tok siste tbane hjem istede for sex pga dårlig tid som sa "tror ikke vi er en god match"... Jenter føler seg avvist om du godt kan vente med sex...


Anbefaler en bok som heter "The female brain" av Louann Brizendine. Hun forklarer om noen "mirror neurons" som kort fortalt sier at "det jeg føler, føler også andre".

Så om jeg som mann skal skape "attraksjon" eller "kjemi" er bare å være interessert (vennlig / flørtete) + fysisk berøring. Altså om jeg er interessert så er hun interessert, og kjemi = å være fysisk.

Et problem jeg personlig har hatt som noen her kanskje kan relatere til er at jeg er ikke veldig entusiastisk for å møte nye jenter lengre. Dette fordi jeg har møtt så mange.

Jada jeg er interessert men jenter oppfatter det ikke med mindre jeg er entusiastisk.

Samtidig om jeg liker selskapet til jenta så spiller det ingen rolle om sex kommer på første daten eller andre så jeg har iblant tatt ting med ro og vært opptatt av å utforske personligheten hennes.


For jenter oppfattes dette som en kar som ikke er interessert og ikke har lyst på sex med de. Som er hva som irriterer meg..
Sorry for at jeg likte personligheten din såppass at jeg var mer interessert i å finne ut hva som gjør deg unik enn å pule deg lissom.... Uansett er det jo masse verdi i å kjenne flere sosialt utadvendte folk som liker deg. Nettworking.. "Du var trivelig men ingen kjemi" sier egentlig bare til meg at hun ser null verdi i meg som person. Så jenter er ikke på tinder for nettverking, kun for sex

Så nå overdriver jeg hvor fantastisk jeg synes hun er og puler jenter som har mensen selvom jeg ikke er noe veldig fan av mensen-sex... Som jeg ser på det nå "gir" jeg jenter sex på første date for å vise hvor mye jeg setter pris på dem.. Tilbake får jeg mer av tiden dems til å finne ut mer om de.
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on September 17, 2015, 23:09:11 PM
Interessant post, Anax :) det er mye av det du skriver som det ligger noe i. Selv om jenter kan klage på at gutter "kun er ute etter sex" så er vi såpass vant til at gutter prøver seg at vi tolker det som null interesse når gutten ikke er noe som helst fysisk.

Angående tinderdaten min så tror jeg bare at jeg ser an hva jeg gjør. Ikke hørt noe enda, så for alt jeg veit så likte ikke han meg på det fysiske tiltrekningsnivå heller :p
Title: Sv: Tinder!
Post by: Josep_ on September 18, 2015, 09:32:10 AM
Ok, dette er helt sykt, egentlig. Sykt hvor mye et bilde har på tinder, og hvilket bilde som faktisk funker... Jeg fikk omtrent INGEN matcher med ett av mine nyeste bilder som (en fotograf hjalp meg med å ta). En bruker her inne, samt flere venninner, pekte ut bildet som det bildet hvor jeg var mest attraktiv. Så byttet jeg tilbake til et selfiebilde fra naturen. Et som jeg liker veldig godt. Da gikk treffprosenten opp med mange, mange prosent. Får nye matcher hver dag nå. Før fikk jeg ingenting på ei HEL uke selv om jeg trykte som gal...

Ikke lett å forstå seg på damer...

Title: Sv: Tinder!
Post by: Love on September 18, 2015, 13:02:30 PM
Quote from: piken on September 17, 2015, 23:09:11 PM
Interessant post, Anax :) det er mye av det du skriver som det ligger noe i. Selv om jenter kan klage på at gutter "kun er ute etter sex" så er vi såpass vant til at gutter prøver seg at vi tolker det som null interesse når gutten ikke er noe som helst fysisk.

Angående tinderdaten min så tror jeg bare at jeg ser an hva jeg gjør. Ikke hørt noe enda, så for alt jeg veit så likte ikke han meg på det fysiske tiltrekningsnivå heller :p

Jeg tenker at det er hele måten å sjekke på som er litt unaturlig. Man vet jo ikke hva man går til når man aldri har sett hverandre i RL. Alt man går etter er et par bilder og det personen skriver.
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on September 18, 2015, 13:23:07 PM
Quote from: Love on September 18, 2015, 13:02:30 PM

Jeg tenker at det er hele måten å sjekke på som er litt unaturlig. Man vet jo ikke hva man går til når man aldri har sett hverandre i RL. Alt man går etter er et par bilder og det personen skriver.

Enig. I tillegg er settingen allerede satt: to single som sjekker om den andre er pulbar/kjærstemateriale. Tror det er lurt å være ganske aktiv når man først skal bruke Tinder el.l til å møte folk, slik slipper man å tenke over og analysere hvert enkelt treff så nøye og heller ta ting litt mer som det kommer. Men jeg synes det er vanskelig å vite om en fyr er verdt å gå på date med, rett og slett fordi jeg ikke liker å gå på date .. så vil helst unngå det med mindre det er garantert suksess. Tanken min var jo å gå på masse dates i høst som trening, men shit ass, komfortsone <3
Title: Sv: Tinder!
Post by: Josep_ on September 18, 2015, 16:47:37 PM
Hva er det som er så rart med å gå på date? Er jo bare å møte et annet menneske... Jeg var nærvøs for det for, men er ikke noe annet enn det. Bli kjent med et annet menneske (og gjerne flørte/ta på lett om det er naturlig i situasjonen). Jeg synes det er som regel koselig. Er lenge siden totalt fiasko date jeg hadde. Når jeg tenker meg om, så har de ENESTE to datene fra badoo og tinder jeg har hatt endt i senga, og eneste jeg gjorde var å ta på, holde hender og kysse. Derifra lot jeg damene få ta over styringa (hvorfor skal man si nei til å ha det deilig?).

Når det er sagt, så har mange kansellert før jeg i det hele tatt har fått gått på date, også har det vært litt vanskelig/unaturlig å skrive med enkelte, men innimellom treffer man på en som har noe spesielt. For meg går det på energien og feelingen jeg får. Som dog kan være missvisende når det er over nettet, men hittil har det stemt...
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on September 18, 2015, 16:57:59 PM
Quote from: Josep_ on September 18, 2015, 16:47:37 PM
Hva er det som er så rart med å gå på date? Er jo bare å møte et annet menneske...

Hehe, investering i tid + forventninger er stress. Er flink sosialt , så når jeg først er i en sosial setting går det alltid bra - det er bare at jeg er hater å potensielt kaste bort tid på uinteressante mennesker :P Men hey, jeg gjør faktisk noe med det, selv om jeg ikke liker det. Kreds til meg for det ;)
Title: Sv: Tinder!
Post by: Josep_ on September 18, 2015, 19:44:17 PM
Ok, det jeg hater er å kaste bort tid med å chatte med damer på nettet. Greit å utveksle meldinger et par dager, men utover det er det ofte bortkasting av tid. Akkurat nå har jeg forresten bestemt meg for å sette meg på toget fra Sandefjord til Gol for å møte ei som tok kontakt via ei facebookgruppe. Hu inviterte meg på sin bursdagsfeiring hun skal ha i morgen kveld :P Spontant og crazy, men hvorfor ikke?! Har god kjemi over nett og hu virker interessant... Bor også midt i naturen og det elsker jeg ;)
Title: Sv: Tinder!
Post by: piken on September 18, 2015, 19:52:21 PM
Er enig i det også, Josep. Ikke noe poeng å kaste bort tid på chatting hvis det bare blir "all talk and no action". Jeg var kul og tøff og skrev nettopp til en at jeg kunne fortelle mer om meg selv hvis han inviterte meg på øl - score!

Hørtes litt rart ut med facebook-gruppe og bursdagsfeiring , men hey, man lever bare en gang! Og bra å være sosial og møte nye folk uansett :)
Title: Sv: Tinder!
Post by: Josep_ on September 18, 2015, 20:53:17 PM
Det er en facebookgruppe for single som jeg posta noen bilder og en tekst i. Vi hadde sendt meldinger i noen timer før hun inviterte meg. Blir til mandags morgen ;)

Bra piken, stå på!
Title: Sv: Tinder!
Post by: Goms on November 08, 2015, 14:18:58 PM
Hei jeg har et problem  😔 Min Facebook ble hacket slik at jeg måtte lage meg et nytt passord på brukeren min. Dette gjør nå at jeg ikke kommer inn på Tinder lengre 😕 Er det noen som kan gi meg tips om hvor jeg skal gå inn på Facebook for å fikse dette?
Title: Sv: Tinder!
Post by: fri90 on November 08, 2015, 15:53:50 PM
Det nye passordet ditt er det samme som for å logge inn på tinder.
Title: Sv: Tinder!
Post by: Josep_ on December 02, 2015, 19:00:24 PM
Noen andre enn meg som erfarer at det er sykt mange fake tinderprofiler i det siste?
Title: Sv: Tinder!
Post by: Anax on December 03, 2015, 10:06:37 AM
Ja, 3-4 bilder av ei søt jente i Cheerleader utstyr / generell amerikansk vibe på bildene, navn som "Shawnee" og "Søt og snill, Kari.Nordmann på insta!"

Sveip deg forbi de 4-5 fake så er det smooth sailing etter det..