Gode Vibber Forumet

Åpent forum => Generelt => Topic started by: Smooth on January 14, 2018, 16:33:28 PM

Title: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Smooth on January 14, 2018, 16:33:28 PM
Grublet lenge på om dette skulle være i Feltrapporter-kategorien eller Generelt, så dere får flytte den om den er feil sted.

I går var jeg ute på vors med noen kamerater, og ei jente jeg hadde avtalt at jeg skulle møte i byen sendte meg et par meldinger der hun spurte om hvor jeg var og hvor jeg skulle være den kvelden. Hun ditchet noen av venninnene sine som skulle et helt annet sted i Oslo, og dro for å møte meg. Da jeg møtte henne i byen, prøvde vi å spleise oss sammen med en felles vennegjengen (som består av venner og kollegaer) som også skulle ut den kvelden.

Vi avtalte å møtes på samme utested, og mens jeg og denne jenta (heretter kalt "T") gikk mot utestedet, bestemte vi oss for at jeg skulle gå inn først et par minutter før alle andre og "tilfeldigvis" støte på henne og vennegjengen når de kom inn. T sa at dette var for å slippe å få så mange spørsmål om henne og meg, om hvorfor vi var sammen, om hun likte meg, om jeg likte henne etc. T og jeg har hatt veldig god kjemi en god stund, men det har av naturlige grunner ikke skjedd noe fysisk mellom oss.

Jeg hadde uansett en annen vennegjengen som også var på dette utestedet, så jeg gikk jo inn for å finne dem imens, uten hell. Så skuespillet begynte, og jeg hilste på T og vennegjengen som tilfeldigvis kom inn. Etterhvert fant vi oss et hjørne som var ledig, og satt oss ned (hele gjengen). Jeg fikk umiddelbart spørsmål fra folk om jeg likte T, om jeg skulle hooke med T etc. Dette er spørsmål jeg også har fått før, men ikke tenkt noe spesielt på før. Jeg har valgt å ikke si direkte ut om jeg liker henne eller ikke når spørsmålene kommer, for å ikke ødelegge spenningen mellom T og meg.

I løpet av kvelden satt jeg en del og pratet med alle folkene i gjengen, jeg pratet litt med T, med den andre vennegjengen min etc. Prøvde å fordele sosialiseringen likt mellom alle, for å ikke være for pågående og fokusert på T. Jeg satt og pratet med T, før jeg gikk for å kjøpe meg en øl. Da jeg kom tilbake hadde det satt seg en ganske innpåsliten fyr seg ned der jeg satt, rett ved siden av T. Jeg signaliserte til henne at jeg ville ha tilbake plassen, og hun prøvde å prate med han, til ingen nytte. Jeg snakket dermed med han, og han spurte om jeg likte henne. Jeg sa at jeg likte henne litt, og fikk dermed tilbake plassen med en gang. T ble dermed veldig pågående og spurte om hva han hadde spurt om og hva jeg hadde svart, ettersom jeg fikk tilbake plassen med en gang. Dette snakket jeg bare vekk med et smil, og byttet samtaleemne.

Kvelden gikk, og det var på tide å gå. Hun sendte meg en snap der hun sa hun var sliten og ville hjem, og jeg skulle si ifra til henne når det skulle skje. Så jeg signaliserte til henne at det var på tide å gå, og hun sa igjen at jeg måtte gå først for at ikke folk skulle se oss sammen - og på denne måten unngå spørsmål om oss senere. Så jeg sa vel egentlig at dette bare var sært, og synes at hun ikke skal bry seg om at de spør.

Vi dro og spiste nattmat, hun sjal (som jenter pleier) litt mat fra meg, det var noe småerting med kroppskontakt underveis, og vi ruslet så mot bussen. Da vi ventet på den, sa hun at hun var kald, så jeg holdt rundt henne og prøvde å stryke varme inn i henne (som foreldre gjør på barn med raske bevegelser (har ikke et ord for det akkurat nå)). Da merket jeg at hun dyttet meg en smule vekk med hånda, og jeg sluttet å prøve å varme henne. Bussen kom, hun gikk av på stoppet hennes og jeg på et par stopp bortenfor. Da hun gikk av var det ingen klem eller noe sånt, bare et "hade" og smil (vi pratet i ett sett underveis, så det var ingen klein adjø-stemning).

Jeg hadde egentlig lyst til å gå for kysset litt tidligere på kvelden og kanskje ta henne med hjem for litt elskov, men endte opp mer og mer fornærmet over at jeg måtte gå før henne for at vi ikke skulle vises sammen... Derfor ble det ikke noe kyssing eller noe.

Jeg sendte henne en snap der jeg skrev "first" (som i førstemann hjemme), og noe som trakk frem at vi ikke måtte si noe til de andre om at jeg hadde sendt en snap eller noe i den duren, for ellers hadde hun fått masse spørsmål. (Poenget var å vise at jeg synes det var tåpelig at hun var opptatt av at vi ikke skulle vises sammen). Hun sendte et litt lengre svar om at "jeg skjønte hva hun mente", at hun overhodet ikke var flau over meg eller noe men at det kun handlet om alle spørsmålene hun senere kunne få av jentene i vennegjengen vår. Hun takket så for hjelpen tidligere på kvelden (jeg "reddet henne" fra noen gamle mannfolk som hadde kjøpt henne en drink), og ønsket meg en god natt :)



Så jeg sitter i dag ganske usikker på hvordan jeg skal føle om det at vi ikke kan vises sammen, kun for at hun skal få slippe spørsmålene. Er det noe mer som ligger bak? For dere som leser dette, hvordan ser ståa ut mellom meg og henne?
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Anders GV on January 14, 2018, 18:52:29 PM
Frustrerende lesing!
Hvorfor eskalerte du aldri?

Om hun bare var interessert i vennskap hadde hun ikke ønsket å skjule det fra vennene.
Hun er redd for å miste status i gjengen.
Eventuelt holde muligheter åpne for andre kjekkaser i gjengen(mulig, men lite trolig).

QuotePoenget var å vise at jeg synes det var tåpelig at hun var opptatt av at vi ikke skulle vises sammen
Det er tåpelig fra ditt perspektiv, ikke hennes.
Ser ikke hva du får ut av å konfrontere henne om det.

Hele jentas jobb er å være tilgjengelig.
Din jobb er å eskalere.
So what om hun ønsker å være low-key rundt venner, hun er jo alene med deg(tilgjengelig for eskalering) store deler av kvelden.
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Smooth on January 14, 2018, 19:15:04 PM
Tro meg, eskalering var alt jeg tenkte på den kvelden. Men alt dette pratet om at vi ikke kunne bli sett sammen på vei ut og inn v utestedet, ga meg en mixed feeling av hele greia.

Konfronteringen var nok for å få ut litt frustrasjon og kanskje finne ut av hva som egentlig skjer, men jeg skjønner jo det egentlig ikke har noen hensikt.

Har du noen kjappe tips for hvordan man bør gå for kysset? Jeg saumfarer artiklene as we speak også :)
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: piken on January 18, 2018, 21:55:29 PM
Min umiddelbare reaksjon her var å tenke at jenta er litt umoden. Men så leste jeg svaret til Anders og tenker videre: hvorfor ikke utnytte situasjonen? Istedenfor å lure sånn på hvorfor hun vil skjule deres greie, spill heller med og gjøre det til deres hemmelige og litt "forbudte" greie. Og forbudt flørt/kjærlighet kan jo være noe av det mest spennende som finnes!
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Smooth on January 19, 2018, 00:10:20 AM
Ja, og jeg vet jo at jenter ofte ikke alltid vil vise at de drar hjem med noen. Men jeg klarte likevel ikke helt forhindre at jeg ble fornærmet. Men absolutt, å spille med er nok et godt alternativ!

Hun er en del yngre enn meg ja, og virker ikke helt å ha så store erfaringene med gutter. Så det kan være noe i det også.
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Glory on January 19, 2018, 13:04:06 PM
Kanskje hun rett og slett ikke kjenner seg klar. Hun trenger å kjenne hun har tillitt til deg.
Har du hatt kontakt med henne etter dette?
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Smooth on January 19, 2018, 17:24:28 PM
Hun sendte en småfrekk snap dagen etter med noe ala "Rolig søndag" der hun lå i senga og man så låret. Blitt noe snapping frem og tilbake, men ikke noe spesielt. Jeg spurte om hun ville gå en tur for et par dager siden, der hun svarte "Hjelper venninna mi med måking av bil, men kanskje senere!", men turen ble aldri noe av.

Så jeg vet ikke jeg. Vanskelig å forstå seg på henne egentlig. Litt usikker på hva jeg bør gjøre videre nå.
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Endre GV on January 20, 2018, 20:14:21 PM
Quote from: Smooth on January 19, 2018, 17:24:28 PM
Jeg spurte om hun ville gå en tur for et par dager siden, der hun svarte "Hjelper venninna mi med måking av bil, men kanskje senere!", men turen ble aldri noe av.

Så jeg vet ikke jeg. Vanskelig å forstå seg på henne egentlig. Litt usikker på hva jeg bør gjøre videre nå.

Hadde jeg vært henne hadde jeg lurt på om du egentlig er interessert eller ikke tørr å eskalere. Begge deler hadde gjort at jeg hadde vurdert om det er verdt å bruke tid på deg.
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Anders GV on January 20, 2018, 21:53:25 PM
Finn ut hva du har lyst til --> eskaler mot det.
Om du ikke kun er keen på vennskap, slutt på be henne med på dater der det ikke er så naturlig å eskalere (tur).
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Smooth on January 20, 2018, 22:02:39 PM
Mottatt :) Takker
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Smooth on March 04, 2018, 16:07:58 PM
Liten oppdatering her. Fredag snappet vi litt frem og tilbake og vi bestemte oss for at jeg skulle stikke til henne med vin og pizza. Litt småklein stemning merket jeg på starten der, men jeg fikk det til å gå over ganske kjapt.

Vi satte oss ned for å drikke litt vin, pratet og endte opp med drikkeleker. Vi ble ganske beruset etterhvert, og endte opp med å ligge i sofaen med dyna hennes over oss. Jeg gikk for kysset, og vi kysset et par sekunder, før vi fortsatte praten som om ingenting hadde skjedd. Jeg strøk en del på henne, og kjente at hun ikke hadde BH, noe hun også påpekte. Jeg tørte derimot ikke å ta på puppene, for jeg er redd for at jeg plutselig skal ødelegge hele kvelden for å ha gjort noe som "ikke er greit". Dette er noe jeg alltid har slitt litt med og må jobbe med meg selv for å vite hvor fort man kan gå frem.

Vi avtalte at vi skulle møtes dagen etter for å lage litt mat, og jeg ruslet hjemover utpå natten.


Dagen etter sendte jeg henne snap og spurte om hun fortsatt var hypp på middag og vin, men fikk som svar at hun egentlig hadde en annen avtale med en venninne, så hun måtte se det an. Hun sendte derimot en ny melding flere timer senere og sa at jeg kunne komme til henne. Jeg handlet inn til middag og tok med vin, og ruslet til henne på kvelden. Der var hun ganske lettkledd i form av en stor genser og shorts, ganske sexy i grunn. Jeg lagde maten mens hun så på tv, og det ble en del vin etterhvert. Jeg var ganske sliten og trøtt denne dagen, så vinen gikk i hodet på meg ganske kjapt. Vi lå i sofaen og så på en serie, og denne gangen ble det litt tafsing på boobsa, noe hun ikke virket å ha noe imot. Men grunnet for mye vin på meg, ble jeg ganske dårlig på slutten, og følte jeg bare måtte hjem. Jeg klemte henne og sa at jeg måtte dra, uten å fortelle henne at jeg var dårlig.

Jeg våknet opp til en snap fra henne der hun spurte hva som var galt, og jeg forklarte henne da at jeg måtte ut og få frisk luft.

Hvor mye har jeg ødelagt nå, etter å ha måtte dra hjem på grunn av for mye vin? Jeg føler meg som en fjortenåring som aldri har smakt alkohol før, og i min alder (midt tjueårene) skal ikke slikt skje  >:(
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Endre GV on March 04, 2018, 18:42:27 PM
QuoteJeg våknet opp til en snap fra henne der hun spurte hva som var galt, og jeg forklarte henne da at jeg måtte ut og få frisk luft.

Hvor mye har jeg ødelagt nå, etter å ha måtte dra hjem på grunn av for mye vin?

Så du har ikke ødelagt noe pga av hvordan du reagerte på vinen. Det som evt vil ødelegge er at du ikke eskalerer.

Jenta inviterer deg over, hun møter deg lettkledd to ganger, hun påpeker selv at hun ikke har BH på seg, hun lar deg ta på boobsa.

Når hun spør "hva som var galt" så spør hun egentlig "hvorfor vil du ikke ha sex med meg".

Utfordringen din, slik det ser ut som for meg, er frykten din. Frykten din for å "ødelegge hele kvelden" ved å gjøre noe som "ikke er greit". Og dette hindrer deg i å eskalere. Ikke vær redd for det. Du er milevis unna å ikke ha de sosiale antennene som gir deg beskjed om noe "ikke er greit".

Men kanskje du trenger en "oppskrift" på eskalering:

Dere kliner.
Samtidig tar dere på hverandre.
Du begynner å ta på boobsa hennes.
Klem på boobsa.
Ta på rompa hennes.
Prøv å løft opp overdelen hennes. Se om hun lar deg ta den av.
Om hun gjør det kan du ta av din overdel.
Ta mer på hverandre. På boobsa og rumpa.
Se om hun lar deg ta av BHen hennes (om den er på). Om hun ikke vil det, trenger ikke det bety at hun ikke vil ha sex. Det kan bety at hun bare ikke er komfortabel med å la deg se boobsa hennes. Det er ganske vanlig. Se da om hun har lyst til å gå inn på rommet hennes/ditt og skru av lyset der inne.
Kyss og ta på hverandre videre.
Se om hun lar deg føre hånden hennes ned til penis.

Her klarer du deg kanskje videre :)


Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Smooth on March 04, 2018, 19:42:05 PM
Hjertelig takk for beroligende ord og tips! Setter pris på det!
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: --WTF?-- on March 05, 2018, 19:01:48 PM
Quote from: Smooth on March 04, 2018, 16:07:58 PM
Jeg føler meg som en fjortenåring som aldri har smakt alkohol før, og i min alder (midt tjueårene) skal ikke slikt skje  >:(

Det er nok mye vanligere enn du tror...  ;) Følg lykkepromille-oppskriften: to enheter den første timen, deretter én enhet pr time.
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Smooth on March 05, 2018, 19:19:19 PM
Sendte henne en melding i dag og spurte om alt var greit mellom oss, og om noe trengte oppklaring. Jeg forklarte at jeg bare var dårlig på grunn av liten søvn, mye vin og lite mat. Fikk langt svar om at hun bare så på oss som gode venner, og at hun var usikker på om jeg likte henne mer enn bare venner. Så da var det løpet kjørt  :P
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Endre GV on March 05, 2018, 20:26:05 PM
Kan du poste hele meldingen?
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Gillie on March 05, 2018, 20:57:49 PM
Ahhhhhhh! Hun serverer seg selv jo!!!...



....Men kjenner følelsen din, har vært der selv! Har et par historier som også ikke ender godt. Har dog lært av feilene mine og kommet opp med en "egen" eskaleringsstige basert på GV og egene erfaringer. Ser også at Endre sin er ganske lik, men skriver likevel:)

Her er min eskaleringsstige:

1. Kysser
2. Kliner
3. Begynner å ta/kysse/beføle på erogene soner (albuer, ved øret, stryke utsiden av låret og øvre del av innsiden etc.)

Her kan du godt prøve å ta av henne plagg/BH etc. Hvis hun ikke vil kan du begynne med din egen. Noen ganger kan jeg selv begynne med å ta av min først, så gjør nr 2 og 3, så sjekke om hun tar av seg hennes (ideen er å bygge litt komfort; at hun ikke skal være redd for å ta av seg hennes overdel/klesplagg).

4. Etter noen min(3-5) så begynner jeg å ta/føle på puppene
5. Er nr.4 godkjent så kan operasjon slikke-pupper begynne, eller fortsette nr 3.
6. Begynner å føre hånd mot musa/andre intime soner (men beføler ikke selve musa, bare tease/leker)
7. Fører hånden hennes på penis
8. Fører hånden min mot musa, denne gangen stopper jeg ikke, kun hvis hun sier nei.
9. Merker du at hun godtar de mest intime punktene( nr.7 og nr.8 ) så kan du begynne med å ta av resten av klærene(hvis de ikke allerede er av :P).
10. Er alle klærene av og dere ligger naken i senga, så er vel resten grei ;)


Føler dette er en grei eskaleringsstige når vi først er hjemme/i sofaen/ i senga sammen lettkledde(!). Hvis et av punktene ikke føles riktig for henne, så stopper hun deg(LMR). I dette tillfellet ga du LMR og IOD`s.

Neste gang kjører du på fullmaskin!

Til Endre: Takk for tips:)!

Lykke til!

NB! Husk at dette ikke er skrevet i stein og at i noen tilfeller kan man bare hoppe rett til sex eller at man kan hoppe over noen punkter alt etter som hva situasjonen tilsier.
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Smooth on March 05, 2018, 21:32:19 PM
Quote from: Endre GV on March 05, 2018, 20:26:05 PM
Kan du poste hele meldingen?

Hun skrev den på Snapchat, så dette blir bare etter hva jeg husker:

"Men det er ikke noe "oss" da, jeg liker deg veldig godt som en venn men er usikker på hva du egentlig vil. om det som skjedde i helgen var fordi du hadde drukket for mye eller om du vil noe mer."

Noe i den duren. Og takk for utfyllende svar, Gillie!

Det jeg i ettertid har tenkt mest på, er hvorfor hun ikke stoppet meg da jeg masserte brystene hennes. Det å gjøre noe seksuelt mot en jente som hun ikke vil, har alltid bydd meg imot. Så jeg har nå en smule dårlig samvittighet og skulle ønske hun hadde stoppet meg om hun ikke ville jeg skulle gjøre det. Men som dere selv sier, bydde hun på seg selv: var ganske lettkledd, uten bh, hun lå i armkroken min da vi lå i sofaen under dyna hennes (etter hennes initiativ), hun stoppet meg ikke da vi kysset, hun leste fra Fify Shades of Grey (mens vi lå i senga, og hun lette etter de snuskete setningene), vi så fifty shades på film osv. Jeg skjønner meg faktisk ganske lite på denne helgen og denne jenta.
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: The Silent One on March 05, 2018, 21:48:29 PM
Hu følte seg avvist og er samtidig redd for å bli sett på som den som prøvde seg, så hun vrir om på situasjonen for å føle seg bedre.
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Smooth on March 05, 2018, 21:51:10 PM
Også en tanke som har slått meg. Hva bør jeg gjøre nå da, for å få det på rett spor (om det er mulig)?
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Gillie on March 05, 2018, 22:34:38 PM
Du kan spør henne om hun vil finne på noe en dag? ("ta tempen" på stemninga), det kan være at det "vet ikke hva du vil med henne" er en shittest. Hun vil at du skal lede mer, vise intensjonen din, eskalere.

1. Oppklare hva du vil med henne (intensjon)
2. Sende en meld og høre om hun vil finne på noe/møtes
3. Møt henne hvis nr.2 er Ja (vis intensjonen din/"oppklare forholdet deres")
4. Gå videre til neste jente hvis nr.2 er Nei

-----
"Det jeg i ettertid har tenkt mest på, er hvorfor hun ikke stoppet meg da jeg masserte brystene hennes."

Hun stoppet deg ikke fordi hun hadde LYST til at du masserte brystene hennes.

-----
"Det å gjøre noe seksuelt mot en jente som hun ikke vil, har alltid bydd meg imot"

Hvis hun ikke ville at du skulle massere puppene hennes ville hun stoppet deg (LMR), de fleste jenter stopper deg hvis "grensen" er nådd.

-----

"...Så jeg har nå en smule dårlig samvittighet og skulle ønske hun hadde stoppet meg om hun ikke ville jeg skulle gjøre det."

?

-----

"Men som dere selv sier, bydde hun på seg selv: var ganske lettkledd, uten bh, hun lå i armkroken min da vi lå i sofaen under dyna hennes (etter hennes initiativ), hun stoppet meg ikke da vi kysset, hun leste fra Fify Shades of Grey (mens vi lå i senga, og hun lette etter de snuskete setningene), vi så fifty shades på film osv."

Jeg er ingen ekspert, men her er gir hun deg alle signaler for deg til å eskalere mot sex.

Men vent og hør til ekspertene/intrsuktørene har svart:)
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Endre GV on March 06, 2018, 00:07:02 AM
Quote"Men det er ikke noe "oss" da, jeg liker deg veldig godt som en venn men er usikker på hva du egentlig vil. om det som skjedde i helgen var fordi du hadde drukket for mye eller om du vil noe mer."

Dette var behjelpelig. Det er ikke kjørt :)

Men hun er kjempeforvirret! Og ansvaret for det ligger på din kappe. Du har i, hennes øyne, avvist henne, men samtidig spør du om "oss". Som hun skriver: "Hva vil du egentlig"

QuoteDet jeg i ettertid har tenkt mest på, er hvorfor hun ikke stoppet meg da jeg masserte brystene hennes. Det å gjøre noe seksuelt mot en jente som hun ikke vil, har alltid bydd meg imot.

Nei, nei, nei! Denne jenta føler ikke du har gjort noe galt med henne.

QuoteSå jeg har nå en smule dårlig samvittighet og skulle ønske hun hadde stoppet meg om hun ikke ville jeg skulle gjøre det.

Hun vil du skal ta styringen!

QuoteMen som dere selv sier, bydde hun på seg selv: var ganske lettkledd, uten bh, hun lå i armkroken min da vi lå i sofaen under dyna hennes (etter hennes initiativ), hun stoppet meg ikke da vi kysset, hun leste fra Fify Shades of Grey (mens vi lå i senga, og hun lette etter de snuskete setningene), vi så fifty shades på film osv.

Fordi hun vil ha deg!

QuoteJeg skjønner meg faktisk ganske lite på denne helgen og denne jenta.

Beklager at jeg kanskje kommer fram som litt frustrert ovenfor, men det er fordi at bedre signaler fra en jente om at hun vil ha deg får du ikke :) Samtidig så konkluderer du med at hun ikke er interessert eller at du har gjort noe mot hennes vilje :-\

Her har du noe å jobbe med  :)

QuoteOgså en tanke som har slått meg. Hva bør jeg gjøre nå da, for å få det på rett spor (om det er mulig)?

Inviter henne på pils. Ikke snakke om "oss". Eskaler mot sex.
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Smooth on March 06, 2018, 02:10:47 AM
Dette forumet er gull verdt :)
Takk for støttende ord!

Og jeg skjønner at dere blir frustrerte av lesingen, jeg blir det selv. Jeg er en person som alltid har måtte få ting inn med teskje, fordi jeg er lei av å ta de feil valgene når jeg er usikker. En utrolig irriterende uvane jeg har  >:(

På onsdag skal en felles gjeng av oss møtes for en sosial sammenkomst, og jeg skrev til henne noe sånt som at hun måtte komme også. Hun svarte «Why? Trenger energi... svarer på onsdag!», der jeg igjen svarte at jeg forlangte at hun måtte uansett komme på en litt tullete måte. Hun svarte da «Vi får se ;)».

Hva tenker dere jeg bør gjøre her videre på onsdag? Regner jo med at hun dukker opp, siden flere av venninnene hennes er der. Men jeg skal da bare oppføre meg normalt overfor henne og da tenke på at venninnene hennes er der (altså ikke gjøre henne forlegen foran dem, i mangel av bedre ord). Det jeg prøver å si er at jeg har kapittelet om vennninne (i GV-boka) i bakhodet  ::)

Og for å oppklare: Jeg følte jeg hadde gjort noe imot hennes vilje, da hun i ettertid sa at vi bare var venner. Jeg følte overhodet ikke det før hun skrev det i dag.
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Kjetil GV on March 06, 2018, 08:13:34 AM
Quote from: Smooth on March 05, 2018, 21:32:19 PM
"Men det er ikke noe "oss" da, jeg liker deg veldig godt som en venn men er usikker på hva du egentlig vil. om det som skjedde i helgen var fordi du hadde drukket for mye eller om du vil noe mer."

Vil prøve en litt annen tolkning. Hva tenker instruktørene?

Quote from: Smooth on March 05, 2018, 21:32:19 PM
"Men det er ikke noe "oss" da, jeg liker deg veldig godt som en venn
Vi er ikke kjærestemateriale, men vi kan godt ha sex

Quote from: Smooth on March 05, 2018, 21:32:19 PM
men er usikker på hva du egentlig vil. om det som skjedde i helgen var fordi du hadde drukket for mye eller om du vil noe mer."
Usikker på hva du vil, om du vil ha kjæreste, og gikk fordi du har fått følelser når dette åpenbart bare er sex.

Er jeg på vidda?
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Smooth on March 06, 2018, 09:37:21 AM
Quote from: Måka on March 06, 2018, 08:13:34 AM
Quote from: Smooth on March 05, 2018, 21:32:19 PM
"Men det er ikke noe "oss" da, jeg liker deg veldig godt som en venn
Vi er ikke kjærestemateriale, men vi kan godt ha sex

Isåfall er jeg veldig happy med det, for jeg vil ikke noe mer selv akkurat nå :)
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Endre GV on March 06, 2018, 10:02:54 AM
Quote from: Måka on March 06, 2018, 08:13:34 AM
Quote from: Smooth on March 05, 2018, 21:32:19 PM
"Men det er ikke noe "oss" da, jeg liker deg veldig godt som en venn men er usikker på hva du egentlig vil. om det som skjedde i helgen var fordi du hadde drukket for mye eller om du vil noe mer."

Vil prøve en litt annen tolkning. Hva tenker instruktørene?

Quote from: Smooth on March 05, 2018, 21:32:19 PM
"Men det er ikke noe "oss" da, jeg liker deg veldig godt som en venn
Vi er ikke kjærestemateriale, men vi kan godt ha sex

Quote from: Smooth on March 05, 2018, 21:32:19 PM
men er usikker på hva du egentlig vil. om det som skjedde i helgen var fordi du hadde drukket for mye eller om du vil noe mer."
Usikker på hva du vil, om du vil ha kjæreste, og gikk fordi du har fått følelser når dette åpenbart bare er sex.

Er jeg på vidda?

Hun er bare forvirra over at smooth ikke vil ha sex med henne, men likevel snakker om "oss" :)

QuoteHva tenker dere jeg bør gjøre her videre på onsdag? Regner jo med at hun dukker opp, siden flere av venninnene hennes er der. Men jeg skal da bare oppføre meg normalt overfor henne og da tenke på at venninnene hennes er der (altså ikke gjøre henne forlegen foran dem, i mangel av bedre ord). Det jeg prøver å si er at jeg har kapittelet om vennninne (i GV-boka) i bakhodet  ::)

Isoler henne på en low key måte. Husk at jenter er opptatt av å ikke miste sosial status, så siden hun kan føle seg avvist så vil hun kanskje være litt avvisende mot deg med i starten.
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Smooth on March 06, 2018, 10:12:57 AM
Irriterende altså, at vinen skulle ødelegge alt for meg den kvelden. Hadde store planer om å sette inn nådestøtet og eskalere mye mer enn dagen før, men alkoholen smalt i meg så fort at jeg ikke rakk reagere.

Da jeg skrev "oss", mente jeg jo så klart bare "oss" som i deg og meg - et "oss" jeg like greit kunne sagt til en vanlig kollega, familiemedlem, kamerat etc. Ikke noe mer som "oss" i kjæresteforhold.

Quote from: Endre GV on March 06, 2018, 10:02:54 AM
Isoler henne på en low key måte. Husk at jenter er opptatt av å ikke miste sosial status, så siden hun kan føle seg avvist så vil hun kanskje være litt avvisende mot deg med i starten.

Burde jeg nevne noe om helgen som var, eller er det noe jeg burde passe på å ikke si? Er det noe spesielt jeg burde si?
Hadde jeg måtte svare på det selv, hadde jeg nok bare oppført meg som normalt og fått inn normal kroppskontakt som før, og latet som om ingenting skjedde. Eventuelt tatt litt selvironi og bare ledd av det som kan være internt mellom meg og henne. Men spent på hva dere andre mener om dette.

Jeg synes hun er sinnsykt søt og sexy, og kunne godt tenkt meg sex med henne, men jeg er ikke forelsket i henne og tror ikke vi hadde passet som kjærester heller.
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Endre GV on March 06, 2018, 13:45:09 PM
QuoteIrriterende altså, at vinen skulle ødelegge alt for meg den kvelden. Hadde store planer om å sette inn nådestøtet og eskalere mye mer enn dagen før, men alkoholen smalt i meg så fort at jeg ikke rakk reagere.

Høres ut for meg som at du må jobbe med intensjon og tro.
Tro på at jenta vil ha deg. Generelt tro på at jenter vil ha sex selv om de ikke gjør noe. Det er din jobb.
Tydeligere intensjon for deg selv. Ikke ha "planer". Det høres ut som noe du kanskje kommer til å følge.
Bestem deg: "I kveld skal jeg eskalere mot sex. Jeg skal stoppe om hun sier nei, men ikke om hun ikke sier nei."

QuoteDa jeg skrev "oss", mente jeg jo så klart bare "oss" som i deg og meg - et "oss" jeg like greit kunne sagt til en vanlig kollega, familiemedlem, kamerat etc. Ikke noe mer som "oss" i kjæresteforhold.

Det handler om hvordan hun tolket det, og "oss" tolkes ofte i et romantisk retning. Ikke spør om "oss" til jenter du ikke har hatt sex med.

QuoteBurde jeg nevne noe om helgen som var, eller er det noe jeg burde passe på å ikke si? Er det noe spesielt jeg burde si?
Hadde jeg måtte svare på det selv, hadde jeg nok bare oppført meg som normalt og fått inn normal kroppskontakt som før, og latet som om ingenting skjedde. Eventuelt tatt litt selvironi og bare ledd av det som kan være internt mellom meg og henne. Men spent på hva dere andre mener om dette.

"Eventuelt tatt litt selvironi og bare ledd av det". Jepp! Tull det bort. Gjør litt narr av deg selv. Det er slik du subkommuniserer at det ikke er noen big deal.

QuoteJeg synes hun er sinnsykt søt og sexy, og kunne godt tenkt meg sex med henne, men jeg er ikke forelsket i henne og tror ikke vi hadde passet som kjærester heller.

Ikke nevn det nå hvertfall. Det kan godt være at hun tenker det samme, men det er helt feil rekkefølge å snakke om det før dere har hatt sex.
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Smooth on March 06, 2018, 14:54:04 PM
Tar til meg alt du sier, veldig lærerikt!

Så hva bør målet mitt for onsdagen være, sånn konkret? F.eks. Gi henne like mye oppmerksomhet som alle andre, gi henne litt mer enn andre, evt andre ting?
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Gillie on March 06, 2018, 17:11:24 PM
Hva målet ditt er, må du finne ut av selv, men går ut i fra det er sex som er målet(?)

Mange måter å gjøre det på, og desverre er det ingen fasit på dette her. Det finnes èn millard eksterne faktorer som kan spille inn slik at det IKKE blir sex og det er finnes èn milliard eksterne faktorer som kan spille inn SLIK at det blir sex.

Så hva kan du egentlig gjøre? Jo, du kan forbrede deg på ting du kan endre. Som Endre nevnte så må du kanskje jobbe med INTENSJON og TRO.

Les litt på dette i GV-boka og div. poster på forumet(arkivet).

Hvis jeg skulle møtte henne, ville jeg allerede startet dagen noe ala slik:

1. Vaske huset/rommet/leiligheten (intensjonen er å få henne med hjem--->SEX, greit at det er ryddig og pent)
2. Vaske deg selv, barbere seg nedentil, dusje(hvis det trengs) etc.
3. Gå på jobb/skole/snakke litt ekstra med folk (være sosial)
4. Hvis du får tid, trene/mosjonere etc. (øker endrofinene)
5. Dusje (hvis det trengs) /pusse tenner/gjør seg klar for sammenkomsten

6. Være en av de første som møter opp (avtale å møte noen før (ikke alle kommer likt og noen må være først))
    Poenget er å bygge opp en såkalt "social state" eller "varme opp", det hjelper å bygge opp humøret ditt som
    også  kan/vil påvirke TROen din (og generelt IMHOT).

(Se også Andreas sin eskaleringsstige/metode her: http://godevibber.no/forum/index.php?topic=6500.0 (Alt vil ikke være relevant, men du får en bredere idè)


*Hun ankommer*


Nå blir det mer tricky, for nå er det litt opp til stedet, folkene og andre eksterne faktorer som vil påvirke hvordan du kan gå frem.


Men som Endre sier, på et tidspunkt må du prøve å isolere henne på en low-key måte (NB! LETTERE SAGT ENN GJORT!).

Jeg ville nok ikke gitt henne oppmerksomhet eller si "hei" med en gang hun ankommer, ta det rolig og la kvelden utspille seg, det kan hende (eksterne faktorer) at dere plutselig ender sammen i do-kø, på kjøkkenet, samme sofa, hun kommer inn i gruppen med folk du prater med etc. og da skal du selvfølgelig si "hei" (gi henne oppmerksomhet). Hvis hun sitter alene(super ideelt) kan du jo også gå bort å begyne å prate. Det er så ufattelig mye som kan skje, men jeg ville fokusert på hva jeg kan gjør i forkant for å ha en optimal "state"/IMHOT, for så å ta det som det kommer når hun ankommer.

MEN DU MÅ SNAKKE MED HENNE PÅ EN ELLER ANNEN MÅTE.

(Som et punkt 7. kan du komme "fashionably late", litt senere enn alle andre, men det har egentlig ingen nytte hvis hun ikke kommer i det hele tatt :P ville gått for å møte noen først/være den første)

Er dog ingen ekspert og dette er ikke skrevet i stein. Dette er eksempler på noe du kan gjøre før/under sammenkomsten, og det er så ufattelig mye som kan skje (eksterne faktorer) at det blir umulig å "planlegge" eksakt hva du skal gjøre.

Håper dette kan gi deg noen ideèr :)

Lykke til!
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Love on March 06, 2018, 18:51:16 PM
OK, dame-synspunkt: hun gjorde ALT for at det skulle skje noe (klær, vin, film osv) og var "med" hele veien til du stakk uten forklaring. Tipper såret stolthet er forklaringen på "venn" utsagnet (og du spør jo henne hva hun vil etter at hun har vist deg med helt tydelig hva hun ville, altså forer du henne med usikkerhet nå i etterkant....)
Du kan redde situasjonen ved å vise hva du vil (ikke si så mye) når du har henne på tomannshånd neste gang. Og om dere møtes på fest får du bare late som ingenting og skru på sjarmen;) Og dropp alkoholen....
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Smooth on March 06, 2018, 18:58:31 PM
Det her er virkelig gull verdt, akkurat hva jeg trenger å høre!

Mener dere det er naturlig å kunne gå for kysset om man har vært innom de andre stegene på stigen, eller kan det være for tidlig etter helgens fadese?

Jeg tror at det eneste som kommer til å skape vansker for meg nå, er at jeg har i bakhodet at hun sa hun så på meg som en god venn. Ja, vi har diskutert temaet og funnet frem til at hun var hypp, men det gnager nok bare litt i meg. Skal prøve å ikke tenke på det, og se an hvordan ting er i morgen.


Quote from: Love on March 06, 2018, 18:51:16 PM
OK, dame-synspunkt: hun gjorde ALT for at det skulle skje noe (klær, vin, film osv) og var "med" hele veien til du stakk uten forklaring. Tipper såret stolthet er forklaringen på "venn" utsagnet (og du spør jo henne hva hun vil etter at hun har vist deg med helt tydelig hva hun ville, altså forer du henne med usikkerhet nå i etterkant....)
Du kan redde situasjonen ved å vise hva du vil (ikke si så mye) når du har henne på tomannshånd neste gang. Og om dere møtes på fest får du bare late som ingenting og skru på sjarmen;) Og dropp alkoholen....
Og ja, dropper det meste av alkoholen. Holder meg til to øl maks, er dritt lei av å ødelegge i fylla  >:(
Takk for synspunkt fra dame også. Jeg spurte derimot ikke hva hun ville, bare om alt var greit mellom oss (altså ingen klein stemning) eller om en oppklaring trengtes. Hvordan ville du, som dame, anbefale at jeg går frem når vi er på tomannshånd?

Og det er bare å sende henne en melding om hun skulle tatt en pils en gang, hos meg? Hun skal bort en ukes tid fra helgen av, så må bli etter at hun er kommet hjem.
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Love on March 07, 2018, 17:41:13 PM
Tror du må komme deg ut av ditt eget hode, for stress smitter... Så lenge du ikke egentlig har gjort noe galt trenger du ikke spørre om det er greit mellom dere. Kunne heller bare sagt sorry for at jeg stakk/var litt full, savner å ligge inntil deg eller no...
En god måte å stresse ned på er kanskje å bruke litt humor/ ikke ta det så seriøst (som du gjorde når du sa at du ville at hun skulle på festen), og generelt prøve å leve i nuet når dere sees. Prøv å nyte at dere er sammen, gi henne positiv oppmerksomhet og få henne til å slappe av. Om du tenker for mye og planlegger framover mens dere er sammen så glemmer du for eksempel å gå for kysset (du kommer først på etterpå at du hadde muligheter i massevis).
Kanskje et triks kan være å "late som" for deg selv at du allerede har "been there, done that" (som om dere har holdt på en stund). Altså ljuge litt for deg selv og lure hjernen....? 
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Smooth on March 07, 2018, 17:59:56 PM
Yes, den er god :)
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Smooth on March 08, 2018, 06:46:39 AM
Hun dukket ikke opp, dessverre. Var bare noe minigolf med gjengen og et par øl, så vi var sånn 10 stk som var der. Har ikke sendt henne noen melding og spurt hvorfor, men har litt lyst til å invitere henne på taco og et par øl. Kunne det vært noe?

Og noe jeg har tenkt på, men ikke helt klarer bestemme meg for: tror dere dette var noe hun var hypp på kun i helgen, eller virker det å ligge mer bak? Hun har tidligere tatt initiativ til å gå turer med henne og hunden hennes, sendt melding om å møtes ute etc.

Og hvordan legger man frem at man kanskje ønsker en fuck buddy, fortrinnsvis henne? Sorry mange spørsmål som kanskje virker frustrerende, men jeg ønsker å lære mest mulig! :)
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Endre GV on March 08, 2018, 10:14:13 AM
Inviter henne på øl eller kaffe. Så kan du heller gjør spontane ting etter det.

Det som "ligger bak" er at hun er interessert i deg og hun prøver å få kontakt med deg, men hvordan interessert hun er vet hun sannsynligvis ikke enda. Det er ikke noe du verken bør eller trenger å tenke på. Følg din egen intensjon først.

Det er sånn du tar opp noen ganger etter at dere har hatt sex, eller bare møt henne med 10 dagers mellomrom.

Forøvrig ville jeg lest det Love skriver:)

QuoteOK, dame-synspunkt: hun gjorde ALT for at det skulle skje noe (klær, vin, film osv) og var "med" hele veien til du stakk uten forklaring. Tipper såret stolthet er forklaringen på "venn" utsagnet (og du spør jo henne hva hun vil etter at hun har vist deg med helt tydelig hva hun ville, altså forer du henne med usikkerhet nå i etterkant....)
Du kan redde situasjonen ved å vise hva du vil (ikke si så mye) når du har henne på tomannshånd neste gang. Og om dere møtes på fest får du bare late som ingenting og skru på sjarmen;) Og dropp alkoholen....
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Smooth on March 08, 2018, 10:50:10 AM
Takk for det :)

Under ølen/kaffen, da bør det bare være vanlig prat? Eller hva skal intensjonen være der?
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Endre GV on March 08, 2018, 16:03:56 PM
Vanlig prat, samtidig som du bygger spenning med blikk og kroppsspråk.

Om det passer logistikkmessig for dere begge, så ville hatt intensjon om å ta henne med hjem og ha sex.
Title: Sv: Hvordan skal jeg reagere?
Post by: Smooth on March 08, 2018, 21:35:36 PM
Ja det passer utmerket, hun bor 2 min gåavstand fra meg  ;)

Takk for alle svar så langt, lært masse!