Bli med på Bootcamp hos Sjekkeskolen i !

 Les mer 

Nyeste innlegg

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Generelt / Sv: Detter ut i sosiale sammenhenger
« Nyeste innlegg av ssxforever Desember 05, 2018, 20:45:32 pm »
Takk for fint svar Endre! Ser i ettertid at innlegget muligens framstiller situasjonen verre enn den egentlig er, og kjenner meg ikke helt igjen i innlegget du skrev på bloggen, men kan relatere til det til en viss grad. 

Jeg vil bare ikke fortsette å gå rundt slik lenger, det føltes veldig tomt og jeg kjenner ikke meg selv igjen, for jeg var ikke slik før. Egentlig er jeg en type som er veldig glad i å snakke med folk, jeg får energi av å snakke med mennesker.. men det har forandret seg med tiden. Heldigvis har jeg noen dype vennskap.
2
Generelt / Sv: Detter ut i sosiale sammenhenger
« Nyeste innlegg av Endre GV Desember 03, 2018, 18:07:45 pm »
Kjenner meg helt igjen. Du er meg for noen år siden.

Utfordringen for meg var at jeg ikke klarte å bonde dypt med andre. Alt var relativt overfladisk kameratskap. Jeg følte ikke noe ordentlig dypt vennskap med noen og dermed også naturlig nok ensomhet.

Her er hva jeg har lært:

Det at du er introvert er ikke grunnen. Andreas GV er f.eks introvert.
Du trenger ikke lengre å henge med folk som du kun henger med pga at dere går/gikk i klasse sammen en gang. Heng kun med folk som faktisk vil deg vel.
Dårlige søvnrutiner er med på å påvirke humøret ditt negativt som igjen gjør at andre folk kan oppfatte deg negativt. Dette er dog ikke et problem etter at man har bondet.
Dette er det vanskelig å gjøre noe med alene, selv om man er bevisst på det, om du ikke vet hva du skal øve på/forandre.
Du ser det du tror. Om du tror en person ikke liker deg, vil du se beviser for det. En person jeg trodde ikke likte meg bestemte jeg meg en dag for å oppføre meg rundt som om han likte meg. Boom, så oppførte vi oss som venner. Det at folk trekker seg unna handler egentlig bare om at de ikke føler en dyp tilknytning til deg enda. Husk alle mennesker er usikre innerst inne.

Ut over det er det vanskelig å gi virkelig gode råd uten å ha sett deg siden vi kommuniserer mye ikke-verbalt vi selv ikke vet om.
3
Generelt / Detter ut i sosiale sammenhenger
« Nyeste innlegg av ssxforever Desember 02, 2018, 23:01:44 pm »
Hei, jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget, men jeg har altså problemer med å holde følge i sosiale sammenhenger til tider uten at jeg vet helt hvorfor. Dette gjelder spesielt i grupper, der kan jeg bli ganske stille til tider og jeg har vanskeligheter med å få en god tone med folk, og faktisk skjer det oftere at jeg har vanskeligheter med å bli kompis med gutter enn å få en god tone med jenter( er gutt forresten). 

Jeg innser jo at det er noe jeg gjør galt og ikke de rundt meg da jeg observerer at andre fort får en bedre tone seg i mellom og jeg ikke opplever det samme med samme personene. Jeg føler meg til tider kjedelig og det går inn på meg. Har liksom ikke så mye gøy å bidra med alltid, og føler jeg trekker andre ned.

Mulige årsaker slik jeg ser det selv:
- Introvert
- Har vært dårlig på å omringe meg med de jeg helst ønsker opp igjennom, og fått en annen påvirkning fra de rundt meg enn det som kanskje har vært optimalt.
- Dårlige søvnrutiner som ikke akkurat gjør meg mer sosial :P
- Begynner å lure på om det er noe galt med meg, siden jeg har slitt med dette i årevis uten å bli bedre selv om jeg har vært bevisst på det i lengre tid
- Jeg er bare i en ond sirkel der tunge tanker om hvordan jeg oppfattes subkommuniseres ut til andre mer enn jeg aner, og egentlig ligger årsaken i mye større grad i dette enn i de overnevnte punktene. Jeg utstråler noe som får andre til å trekke seg unna, og egentlig er jeg ikke så introvert som jeg kanskje tror?

Alle tanker og innspill settes veldig pris på. Dersom noen kjenner seg igjen er det supert om du legger igjen en respons. 
 
4
Generelt / Sv: Tips for eskalering
« Nyeste innlegg av sporeulv@gmail.com November 29, 2018, 19:36:06 pm »
Takker for tilbakemeldingene angående status/verdi. Ser ut til at jeg bør granske dette noe mer i meg selv, revurdere og justere hvordan jeg forholder meg til det.
5
Generelt / Sv: Tips for eskalering
« Nyeste innlegg av Love November 29, 2018, 17:26:55 pm »
Så lenge du oppfører det bra og ser Ok ut så vil ikke status ha så mye å si. Mulig damer med selvtillit kan virke skremmende og at du bruker status argumenter som påskudd for å ikke gå bort til dem?
Når noen spør deg hva du driver med kan du jo be dem gjette og få begrunnelse for hvorfor de tror det de tror. Kanskje du har noe annet ved deg som trekker ned?
La oss si du sier student, det er jo nøytralt, ingen som vil tenke at du er under dem av den grunn. La oss si du sier håndverker, mange damer digger praktiske menn og synes det er sexy. Hva er sexy med en kontorjobb?
Om du går nøytralt kledd vil ingen gjette inntekten din. Og om du ikke ffokuserer på det vil hun heller ikke det. Snakk om fritidsinteresser eller familie eller andre temaer. Og om dere kommer inn på jobb, vis interesse for hennes.
Som de andre sier holder det at du er trygg i deg selv. Er du jordnær og avslappet kan du slippe unna med mye. Ingen liker folk som er høye på seg selv, eller det motsatte (snakker seg selv ned)
6
Generelt / Tinderhumor
« Nyeste innlegg av sporeulv@gmail.com November 24, 2018, 17:23:55 pm »
7
Generelt / Sv: Tips for eskalering
« Nyeste innlegg av fri90 November 23, 2018, 17:41:42 pm »
Du har den verdien du selv tilater å ha :)

Slike yrker, "status" kan hjelpe, men det er ikke avgjørende. Vet om mange gutter som ikke har livet på stell i det hele tatt, men de drar damer.  Det det handler om er , pen søker trygg. Hun vil du skal være trygg i deg selv og ha ting under kontroll, som disse yrkene ofte er en referanse til.

Litt som å bygge hus. Grunnmurene er din selvtillit og får flink og tøff du er i sosiale settinger, plan og byggløsningen er intensjonen din, hvor flink du er til å vite akkuratt hvor du vil og hva du skal gjøre.  Å ha topp matrialer til huset ( Ref til utdannelse, jobb, utseende) gjør det kanskje enklere med byggingen, men har du god byggerfaring ( med jenter, sjekking, sosialt) så trenger du ikke disse dyre matrailene, for du vet uansett hva du kan og skal gjøre, og kan utvikle huset på en måte som passer deg bedre og som blir om ikke enda bedre , fordi du har gjort dette før og kan leke deg med huset.
8
Generelt / Sv: Tips for eskalering
« Nyeste innlegg av sporeulv@gmail.com November 23, 2018, 16:20:27 pm »
At høy status/verdi damer lettere avfeier menn med lavere sosial status/verdi. Det er jo ikke fordelaktig å tenke sånn i en sjekke-situasjon dersom man er mann med lavere sosial status.

Men når det kommer til kvinnens vurdering av hvor attraktiv mannen er vil jeg påstå at dette har noe å si. Jeg vil si at det er helt åpenbart at det er sånn. Dette er kollektivt definerte sosiale verdier (utdannelse/yrke/økonomi osv), og hvis du innehar noen av disse verdiene vil du automatisk ha høyere verdi i kvinnens øyne.

Jeg sier ikke at det er en dealbreaker, og det er andre ting som teller også.
Men hos de fleste kvinner vil nok dette telle en del i helhetsvurderingen hun gjør seg av hvor attraktiv en mann er.
9
Generelt / Sv: Tips for eskalering
« Nyeste innlegg av fri90 November 23, 2018, 14:15:31 pm »
Hvilken mentalitet ér ikke fordelaktig å ha i sjekking?
10
Generelt / Sv: Tips for eskalering
« Nyeste innlegg av sporeulv@gmail.com November 23, 2018, 13:57:08 pm »
Jeg forstår hva du mener med at det ikke er fordelaktig å ha den mentaliten med tanke på sjekking.
Men jeg vil påstå at det har noe å si når en kvinne gjør seg en helhetsvurdering av hvor attraktiv en mann er.
Sider: [1] 2 3 ... 10