Bli med på Bootcamp hos Sjekkeskolen i !

 Les mer 

Nyeste innlegg

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Generelt / Sv: Wingman Oslo
« Nyeste innlegg av SmoothSailing Oktober 11, 2018, 17:52:20 pm »
Hei,


Jobbet og reist mye i det siste.
Fått svar fra 4 stk. ser jeg nå.
Supert! Prøve å stikke ut noen i ukene som kommer?
2
Jenteforumet / Sv: Prøvde å sjekket opp en fyr, og feilet....
« Nyeste innlegg av Love Oktober 10, 2018, 15:31:01 pm »
Man behøver ikke havne i senga for å få bekreftelse. Basert på det du skriver fikk du bekreftelse da han sa det om sveipingen, altså han finner deg attraktiv. Tror settingen, 3 kollegaer, blir rar (to sitter og holder på foran en tredje?)

Enig i at du bør vurdere motivet ditt da du ikke var interessert før han virket aktivt uinteressert.....
3
Off Topic / Sv: Forumtreff lørdag 4. mars!
« Nyeste innlegg av Endre GV Oktober 08, 2018, 09:33:39 am »
Vi planlegger en ny i løpet av dette året. Info kommer :)
4
Jenteforumet / Sv: Prøvde å sjekket opp en fyr, og feilet....
« Nyeste innlegg av Endre GV Oktober 07, 2018, 23:17:52 pm »
Interessant historie. Helt enig i det :) Dessverre vanskelig å si hva som foregår i hodet hans, uten å vite hva han har opplevd som førte til at han sa til venninna di at du og han hadde kommet litt skjevt ut.

La oss spekulere:

Om han føler at du har avvist ham, så kan han si ting som at dere ikke burde matche på Tinder eller at du ikke er hans type. Han mister lov til å like noen han føler har avvist ham. Gjelder også for jenter.
Han kan fortsatt like deg innerst inne, men ovenfor venner og venninner så sier han f.eks at "nei, hun er ikke min type". Kan også være at han faktisk føler du ikke er hans type innerst inne, uten å være klar over at det er en reaksjon på at han føler seg avvist. Dette er en selvforsvarsmekanisme for selvbildet vårt.

Kanskje han egentlig er litt keen, men føler han ikke har kjans på deg. Da vil han reagere likt. Begynne å se ned, unngå deg. Selvforsvarsmekanisme for selvbildet vårt det også.

Kan også være han er keen, men har en forestilling om at man ikke holder på med noen på jobben.

Angående at du nå er litt keen på ham; Er mye pga av at han sa du ikke er hans type? Om du klarer å få ham interessert i deg nå, så vil interessen din for ham kunne falle. Han har mye mulig kun bekreftelsesverdi hos deg nå. Når du får bekreftelsen din, så vil han ikke være så spennende lengre.

Det er også litt utrygt for deg å prøve deg videre når han allerede avviste deg når du gjorde deg tilgjengelig ved å sette deg inntil ham. Jentas oppgave er å gjøre seg tilgjengelig. Mannens oppgave er å ta ting videre. Deretter repeat. Når han ikke tok ting videre er det risky for deg å prøve deg videre.
5
Nettdating og SMS / Sv: hvor ofte burde man dra ut for å bli en god sjekker?
« Nyeste innlegg av Kjetil GV Oktober 07, 2018, 18:30:39 pm »
edit:
Så ikke at dette var på det åpne forumet, så den posten om metaramme, samt den med feilsøkingsmodellen jeg henviser til lengre ned er ikke noe de som ikke har tatt Bootcamp har tilgang til desverre. Men jeg lar svaret stå da kanskje noen med tilgang vil lese innlegget..Så for de som ikke har tatt bootcamp så vil jo det å gjennomføre bootcamp ha mye verdi i form av forståelse av teorien, praksisen man får, og modellering av det instruktørene gjør..


Det er mange ting som spiller inn på hvor raskt og hvor god du kommer til å bli.

Som Andreas skriver i boka si, så er det viktigste for å bli god raskt modellering og erfaring. Andreas har også nevnt at det er totaltid i sett med jenter som er viktig.

Raskt er jo relativt. Det kan være at du har mye på plass fra før, eller at du har svært lite. Ved å være effektiv i sjekkeprosessen og gå ut mye og aktivt og passivt modellere, så får du raskest mulig fremgang for ditt utgangspunkt.

Sjekking på to slides er jo som nevnt i boka til Andreas: Glad + Komfortabel

Du kan kanskje bruke de to ordene som en overordnet guide. Gå ut så mye at du er komfortabel på byen, komfortabel med å snakke med jenter, komfortabel med å gå bort å si hei, komfortabel med hennes reaksjon, , komfortabel med spenning, komfortabel med din egen eskalering.

Prøv å ha en overflodsmentalitet med jenter og ellers i livet slik at du har et jevnt godt humør og trives i hverdagen. Humøret er stabilt, og du har kontroll over det selv om du blir avvist, eller settet går ekstremt bra. Det vil si, ikke la omgivelsene definere humøret, men ha det med deg når du går ut.

Hvis du er reaktiv fra før kan det være at du må jobbe ekstra mye med "komfortabel" biten. Så selvutvikling kan også være et fokus ellers i livet.

Affirmasjoner og meditasjon er jo begge deler positivt. Og kan sikkert bidra til å bygge opp innergamet ditt. Jeg har med fordel brukt meditasjon før jeg skal ut eller før jeg skal legge meg. Og får roet ned tankekverna betraktelig på den måten.

Hvis du jobber med det en måned så bør metarammen bli sterkere ja.

Les denne: http://godevibber.no/forum/index.php?topic=1387.0

Og les om Metaramme i Sjekkeskolen-boka.

Du kan også forsøke affirmasjoner; stå foran speilet og gjenta metarammen din til deg selv mens du fokuserer på å FØLE at det er sant.
Andreas anbefaler affirmasjoner, så sitatet over kan jo være relevant.

Overordnet i hele prosessen er at det gjelder å jobbe smart. Prøv å holde oversikt over hva du gjør ute, slik at du får læringsverdi av det. Så å skrive feltrapporter kan være lurt. Prøv å analyser deg selv så godt du kan for å finne fokusområder du kan jobbe med som gir deg mest effekt og spør om tilbakemeldinger her på forumet.

Bruk feilsøkingsguiden jevnlig for å analysere deg selv: http://godevibber.no/forum/index.php?topic=736.0

Mange av mindsettene som kan være vanlig for folk som ikke driver sjekking kan være til hinder for din sjekkeprosess, så kanskje sitter du i dag med (deler av)et verdensbilde som er lite forenelig med å bedrive sjekking. Som feks madonna/hore komplekset.

Proaktiv og ureaktiv er for jenter som "tits and ass" for oss gutter, så dette er begreper du bør kjenne godt, og jobbe med for å utvikle kontinuerlig.

Det kan også lønne seg å bruke coachene her på forumet for hjelp til veiledning eller analyse.

I perioder kan det være fornuftig å prioritere sjekking fremfor søvn og vanlig sosialliv for å få til mengdetreningen som trengs. I lengden så anbefales det å leve balansert slik at du har en overflod på de fleste arenaer. Dvs nok søvn, riktig kosthold, nok trening, nok tid til jobb, venner osv.6
Jenteforumet / Prøvde å sjekket opp en fyr, og feilet....
« Nyeste innlegg av hyside Oktober 07, 2018, 18:01:15 pm »
Rimelig langt innlegg, men må nesten ha med hele sammenhengen her..

For noen måneder siden begynte det en ny kar på stedet hvor jeg noen ganger tar litt ekstravakter.
Jeg er normalt en sosial person, og har ingen problemer med å omgåes menn uten at de på død og liv må sjekkes opp. Vi har omgått hverandre som normale kolleger.

Etterhvert begynte han å bli litt merkelig i oppførselen, unngikk blikkontakt, følte han unngikk meg i det hele tatt. Ved felles eventer på jobben var det f.eks. veldig viktig å sitte lengst unna ved bordet, og for guds skyld ikke prate med meg annet enn nødvendig.
Jeg prøvde å la vær å bry meg om det, jeg er ikke på den jobben så veldig ofte uansett.
Ei god venninne jobber fast der, og hun har fått veldig god kontakt med han, som venn, og fleiper med hans tinder. Hun kom til min profil, og sa med latter at denne kunne han jo sveipe til høyre! Nei nei, det blir bare feil, sa han, og sveipet til venstre. Å? spurte min venninne. Han svarte at vi visst hadde kommet litt skjevt ut av det, så ting var bare rart.
Pussig, tenker jeg! Jeg har jo knapt fått prata skikkelig med fyren, og så har han lagd denne merkelige situasjonen ut av ingenting? Why?

Så kommer det gøye: Siden min venninne var så grei å fortelle meg dette, så har jeg virkelig anstrengt meg for å være normal, og være kompis. Jeg var jo i utgangspunktet ikke interessert sånn sett, men når han tydeligvis har laga seg en greie (kanskje han misforsto min attitude, og trodde jeg var keen, så ble han klein?), så blir jeg nysgjerrig da! Så jeg bestemte meg for å dra i gang en pokerkveld med kollegene. Han ble gjerne med, svarte han, og hadde vi ikke noe sted å være, så var vi velkommen hjem til han.
Som sagt, så gjort. I går troppet vi opp i hans stue, med pokerkoffert og alkohol nok for en lang kveld.
Det artige var at samtlige meldte avbud, bortsett fra meg og en kollega til. Vi ble 3 stk. da;)
Jeg anstrengte meg igjen for å ikke virke "på", og bare være kompis. Han slappet fullstendig av, og vi hadde det kjempegøy vi tre.Vi ble gode og morofulle alle mann, og vi pratet bl.a. om tinder. Så sa han følgende ; neste gang du kommer til min profil, så sveiper du høyre, sa han. Og jeg ble helt satt ut. Jeg har allerede sveipet deg til venstre, sa jeg, trodde du var redd for meg? Jeg sveipet også til venstre, sa han, men dukket jeg opp igjen, så ble det til høyre, så vi kan matche, sa han. Jeg ble litt forvirret, men vi tøysa og lo, og samtalemnet endret seg.
Vi ble enda mer gladfulle, og jeg bestemte meg jo da selvfølgelig for å prøve meg littegrann. Jeg satte meg ved siden av han, vi snakket og lo, og jeg regelrett la an på han. Det så ut som om han var mottakelig på dette, helt til han plutselig sier; beklager altså, men du er ikke helt min type... Jeg flyttet meg til andre siden av bordet og skjønte INGENTING.
Vi festet natten ut, og jeg gikk hjem.

I dag har det vært arbeidssøndag for oss, og stemningen oss i mellom var helt ok, egentlig litt mer fortrolig istedenfor klein, som det har vært før. Vi har hatt det gøy på jobb sammen i dag. Helt til han plutselig bare dro hjem, uten å si hadet eller noe som helst. Jeg sendte mld litt senere på dagen og takket for pokerfesten, og at vi måtte gjenta dette. Han svarte med en gang, var helt enig, smileyer og hele pakka. 2-3 mld. frem og tilbake.

Poenget med historien her er; jeg undrer veldig på hva som foregår i hodet på denne mannen? Jeg føler nesten at han føler seg nysgjerrig og tiltrukket av meg, men siden jeg kanskje ikke er helt hans type, så gjør han alt i sin makt for å holde avstand? Også lager han bare klein stemning for seg selv? Er jeg på sporet, eller hva tenker dere? Jeg blir litt gira jeg nå, og kunne absolutt tenke meg å bli bedre kjent, men nå er jeg redd for å drite meg ut, siden han både sier han er interessert og ikke interessert i løpet av en og samme kveld. Hva skjer??
7
Nettdating og SMS / Sv: hvor ofte burde man dra ut for å bli en god sjekker?
« Nyeste innlegg av The Silent One Oktober 05, 2018, 16:21:04 pm »
Jo oftere ut, jo raskere blir du god så klart. Men om du går ut fast to ganger i uka er det ikke noe problem. Har mer å si om du faktisk åpner når du er ute F.eks
8
Nettdating og SMS / Sv: hvor ofte burde man dra ut for å bli en god sjekker?
« Nyeste innlegg av fri90 Oktober 05, 2018, 00:41:26 am »
Så er det litt hva du legger i det å være " god"?
9
Nettdating og SMS / Sv: hvor ofte burde man dra ut for å bli en god sjekker?
« Nyeste innlegg av The Silent One Oktober 04, 2018, 23:12:58 pm »
Går fint med 2 ganger i uka. 3 ganger er vanskelig for de som har vanlig 8 timers jobb mandag-fredag.
10
Nettdating og SMS / Sv: hvor ofte burde man dra ut for å bli en god sjekker?
« Nyeste innlegg av fri90 Oktober 04, 2018, 22:30:45 pm »
Minimum 3 ganger i uka.
Sider: [1] 2 3 ... 10