Bli med på Bootcamp hos Sjekkeskolen i !

 Les mer 

Nyeste innlegg

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Generelt / Gratis 1-1 kafé coaching i Stavanger
« Nyeste innlegg av Thomas GV Mars 27, 2017, 01:27:09 am »
Hei!

Nå kan du møte meg for gratis 1-1 kafé coaching i Stavanger sentrum hvis du har lyst.
Drar tilbake til Oslo - tirsdag kveld, så her er det første man til (den velkjente) mølla.

Gjerne ta kontakt på e-mail eller pm hvis du er interessert i dette.
E-Mail: thomasgodevibber@gmail.com

Vi sees!:)

Mvh
Thomas
Godevibber

2
Generelt / Sv: Hvordan komme i godt humør på byen
« Nyeste innlegg av Maaka Mars 25, 2017, 03:16:53 am »
Denne hører vel også hjemme i Arkivet?
3
Generelt / Hvordan komme i godt humør på byen
« Nyeste innlegg av Andreas GV Mars 24, 2017, 22:12:29 pm »
Før var ikke humør noe problem. Jeg var alltid drita når jeg var ute, og jeg var ute med venner jeg kjente godt.

Men for en del år siden begynte jeg å dra ut edru. DET VAR ET HELVETE. Ingenting funka. Jeg og wingman'en min ble sittende ved et bort og se bekymra ut hele kvelden. Vi gikk tilbake til å drikke igjen.

Etter en stund testa vi ut å vorse med alkoholfri øl, hoppe opp og ned og synge høyt i gatene. Det funka. Vi kom nesten alltid i godt humør, og vi merka omtrent ikke forskjell fra å være drita. Eneste problemet var at det var slitsomt. Psykisk slitsomt. Det å gå fra 0 til 100 i energinivå på så kort tid var ressurskrevende, og ble gradvis vanskeligere og vanskeligere.

Så dette er min nåværende metode for å komme i godt humør:

1. Dra ut med EN wingman. Hvis man er mange som er ute sammen, ikke åpne sett sammen med flere enn EN.
2. Dra ut med noen som klarer å være NORMAL.
3. Dra ut med noen som ihvertfall klarer å holde gjennomsnittlig godt humør og energinivå. Folk som hele tiden sier "faen ass, jeg er ikke i form i dag" trekker deg ned. Dvs, du blir nødt til å passe på wingmannens state i TILLEGG til din egen. Gjerne dra ut med noen som drikker. Da er humøret hans sikra, og du vil automatisk bli påvirka av en slags fylle-vibb som er bra for humøret ditt også.
4. Gi ditt beste fra start, men tenk at de første 5 jentene ikke teller. Den sjette jenta du går bort til er den som teller.
5. Hvis du faller ut av godt humør, gå over i Sosial-modus. Vær sosial istedet. Snakk med gutter og jenter du ikke er tiltrukket av.
6. ALLTID vær i samtale med jenter. Aldri stå stille. Alltid ha noen å snakke med. Om det så er noen du absolutt ikke er tiltrukket av.
7. Dra på ETT sted med MANGE jenter. Ikke gå fra utested til utested på jakt etter jenter.
8. Gjør noe som er HELT utenfor sosial norm. Rop høyt, begynn åpenlys sjekking av kassadama på Deli, syng en sang hvor du improviserer teksten underveis, begynn å lekesloss med noen dere møter på veien, eller noe HELT annet.
9. OVERDREVENT kroppsspråk en periode på 5-10 minutter. Vær STEINTØFF, tenk at du har vunnet i lotto, tenk på forrige gang du hadde sex, tenk at du er stjernespiller og nettopp kommer fra en kamp hvor du scoret det viktigste målet.
10. Åpne mange jenter på vei til utestedet med intensjon om bare å spørre om veien. Tenk på det som å spille på automat. Du skal åpne masse folk for å spørre om veien, og ett av de kommer til å gjøre at du kommer i godt humør.
11. There is no such thing as failure, only feedback!
12. Eksperimentèr! På den måten har du ikke ansvar for utfallet.
13. Ikke la humør være en hindring. Det går fint ann å sjekke jenter når du er i dårlig humør også, bare vær klar over at det er vanskeligere, sånn at hvis du skulle klare det på tross av at du ikke er i godt humør, så burde du bli EKSTRA fornøyd med deg selv;)
14. Dra ut med folk som ikke dømmer deg for prestasjonene dine.
15. Fokuser på ENERGI fremfor humør. Stirr up some emotions. Provosér noen, gi en hysterisk morsom kommentar til noen fremmede.
16. Dra på et sted med høy musikk. Se på høy musikk som en fordel istedet for en ulempe. Det løfter humøret til alle som er der, pluss at det tvinger deg til å trene på stemmebruk og sosial spenning.
17. Dans. Selv om du er flink eller ikke.
18. Ta ALLE reaksjoner fra jenter og gutter som HYSTERISK MORSOMT. Husk at all negativ adferd hos andre kommer av deres dårlige selvbilde (dette er dokumentert gjennom forskning), så ved å KUN utstråle positiv energi skiller du deg positivt ut fra 99.9% av andre mennesker.
4
Klær og stil / Sv: Kjapt kombinasjonsråd
« Nyeste innlegg av Maaka Mars 23, 2017, 19:09:36 pm »
Har noen noen forslag om når jeg kan bruke den blazeren som er linket til i første innlegg?

Blazer og jeans funker fett.

Det er jo satt sammen en look med blazeren din i bildene under blazeren

Google blazer og jeans, så finner du flere bra bilder

5
Generelt / Sv: Gjerrig?
« Nyeste innlegg av Alex GV Mars 22, 2017, 22:54:56 pm »
Dette ser virkelig ikke bra ut eller? Jeg vet ikke helt om det er min type dame i det lange løp, men synes det er synd hvis det skal ta slutt allerede pga dette her. Forresten så har hun veldig dårlig ånde. Har prøvd å si dette på en skånsom måte. Har unngått å kysse henne pga det.

Skjønner ikke hvorfor du gidder å fortsette dette.
6
Generelt / Sv: Gjerrig?
« Nyeste innlegg av MaleOslo Mars 22, 2017, 21:22:05 pm »
Liten oppdatering her. Har møttes fire ganger hjemme hos meg siden første date, totalt fem møter med henne. Det virker som at helgas møte ble det siste. Hun sier hun må i tenkeboksen, men er sur fordi jeg ikke bar veska hennes da jeg hentet henne på stasjonen nå på fredag. Jeg svarte at jeg ikke ville se homo ut. Hun ble ikke veldig sur der og da, men jeg fikk høre det på melding av hun på søndag. Allikevel virker hun veldig gira i senga, og selv når hun hadde mensen insisterte hun på ha sex, og vi har hatt sex totalt fem ganger nå.

På søndagens chat foreslo jeg å spille på bowling neste gang sånn at vi fikk litt variasjon. Det var hun veldig positiv til og alt virket bra igjen, men så fant jeg ut at hun muligens regnet med at jeg skulle betale, så jeg sa det til henne for å unngå misforståelser. Kanskje dumt av meg, men hadde vært kjempekleint å stå der på bowlingen og krangle om betalinga. Fikk et tvetydig svar, og vi snakket ikke mer før jeg prøvde å ringe henne i går. Fikk et svar i dag morges at hun lå og sov da jeg ringte. Så pratet vi mer på chatten i dag og så spurte jeg etter en liten innledning om hun var sur på meg for hun virka litt avvisende. Og da kommer det opp at hun ble sjokkert da jeg mente vi skulle betale separat når jeg inviterte til bowling. Hun har jo selv invitert til kino og forventet at jeg skulle betale. Det er så dobbeltmoral at det nesten er kvalmt. Hun er kun ute etter pengene mine? Og hun blir sint når jeg sier dette. Hun sier selv at hun kan klare seg selv økonomisk, men ville ikke fortsette forholdet mer fordi vi krangler. Men hun vil ikke gi meg sjansen til å prate på tlf en gang sier hun så. Jeg blir enig med henne om at hun skal få tenke litt.

Dette ser virkelig ikke bra ut eller? Jeg vet ikke helt om det er min type dame i det lange løp, men synes det er synd hvis det skal ta slutt allerede pga dette her. Forresten så har hun veldig dårlig ånde. Har prøvd å si dette på en skånsom måte. Har unngått å kysse henne pga det.
7
Klær og stil / Sv: Kjapt kombinasjonsråd
« Nyeste innlegg av Smooth Mars 21, 2017, 09:00:32 am »
Haha, det er mange fine jenter på BI f.eks.! Sossestilen begynner gradvis å dabbe vekk derfra nå, men det går mye i chinos der borte. Jeg forbinder ikke chinos alene med sossestil, med mindre man tar på en trang blazer og sleik. Noen av de beste kombinasjonene mine av klær er med chinos, og dette helt uten at jeg virker sossete i noen grad (noe du også virker å være enig i, fri90).

Men jeg er enig i at blazer og chinos muligens kan virke sossete, men dette er avhengig av fargevalg. Problemet mitt er at jeg har to blazere (mørkegrå/sort og marineblå) som jeg aldri får brukt, ettersom jeg ikke helt finner de rette tidspunktene til å bruke dette uten å virke for oppyntet.

Har noen noen forslag om når jeg kan bruke den blazeren som er linket til i første innlegg?
8
Generelt / Sv: Sliter med å komme videre
« Nyeste innlegg av Thomas GV Mars 21, 2017, 02:04:44 am »
Hei!
Sliter med å komme videre?

Sjekk ut den fete nye SMS tjenesten til Andreas på bloggen ( http://www.0330.no/ )
eller kontakt instruktørene for gratis coaching på kafe eller ute live på byen, tilbudet gjelder ut mars måned.
9
Generelt / Sliter med å komme videre
« Nyeste innlegg av Spaniard Mars 16, 2017, 21:55:00 pm »

Mmm
10
Off Topic / Sv: Forumtreff lørdag 4. mars!
« Nyeste innlegg av Josep_ Mars 05, 2017, 22:39:38 pm »
Flott om det blir flere av disse i framtida :)
Sider: [1] 2 3 ... 10