Bli med på Bootcamp hos Sjekkeskolen i !

 Les mer 

Nyeste innlegg

Sider: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Generelt / Sv: Blokkere eller bare overse
« Nyeste innlegg av Endre GV Januar 13, 2018, 18:38:45 pm »
Sitat
Hvordan vil en blokkering av "flørten" oppfattes,

Kommer an på hva forhistorien deres er.

Høres ut som du vil fjerne ham for å prøve å glemme ham? I så fall så er det riktig å fjerne ham. Det går fortere å glemme ham om du ikke blir minnet på ham i de sosiale mediene dine.

Kan oppfattes som bitterhet fra din side å fjerne ham om jeg har rett i det ovenfor, men spiller det noen rolle om det hjelper deg å komme videre?
12
Generelt / Blokkere eller bare overse
« Nyeste innlegg av Glory Januar 13, 2018, 00:49:34 am »
Hvordan vil en blokkering av "flørten" oppfattes, fra han sin side ? Som aggresivt, at jeg er såret og lei meg? Jeg kommer til å treffe han etterhvert på trening og jeg vil gå med hodet hevet. Si hei og gå videre uten å kikke på han sånn som det har vært tidligere.
Blokkerer jeg, så vil han komme og spørre meg. Greitt jeg kan bare si at det ble rimelig kjedelig etterhvert og så gå videre.
Eller la han være der, på snap.... og rett og slett bare si nei om han kommer smiskende? Overse han, svare kort. Det å si nei, det vil kjennes godt for meg, må innrømme det.

Nå er ikke planen å markere meg, sånn at han kommer løpende og erklærer hvor glad han er I meg, det kommer ikke til å skje.

Faren med å ha han der, er jo at han fortsatt vil være tilstede litt.

Tanker - innspill?


13
Off Topic / Sv: Forbedret profilbilde på face
« Nyeste innlegg av Love Desember 20, 2017, 08:27:46 am »
Bloggere og modeller øver mye foran speilet og kamera. De jobber med sminke og lys, vet hvilke vinkler som gjør seg best på bilder osv. Og så redigeres lys og farge i bildet. Man kan selv tenke litt på det når man tar bilder, evt gjøre sort hvitt og andre filtre.
Apper som endrer bildene blir fort kunstig og kan se rart ut. Viktig at du fortsatt ser ut som deg selv hvis du skjønner.
14
Off Topic / Sv: Forbedret profilbilde på face
« Nyeste innlegg av Anders GV Desember 06, 2017, 13:18:11 pm »
De aller fleste bloggere redigerer. I tillegg tar de haugevis med bilder.

Du kan godt redigere litt, men du må være ekstremt forsiktig. Ofte tar man litt for mye.
 
Men hva med å fikse selve problemet?
Redusere stress, søvn og kosthold er stikkord.
15
Off Topic / Forbedret profilbilde på face
« Nyeste innlegg av Daenerys Desember 06, 2017, 12:39:12 pm »
Hva tenker dere om profilbilder på fb som er forbedret slik at huden og ansiktet ser helt flawless ut?

Tenker da først og fremst på profilbilde hvor kun huden er forbedret. Vet ikke om alle ser det? Mulig de gjør det, og sikker noen som tenker sånn fake fake fake! Skulle gjerne ha lagt ut helt naturlige bilder, men føler jeg ser litt mindre emo ut bare med å forbedre huden og dempe ringer under øynene. Sånn 'forbedring' hvor øyne og munn er gjort større tenker jeg blir feil og det blir mer sånn photoshop.

Lurer også på om bloggere sånn som sofie elise forbedrer bildene sine? Eller får hun bare helt perfekte bilder..?
16
Off Topic / Sv: Matcho tattovering
« Nyeste innlegg av Thomas GV Desember 01, 2017, 10:59:26 am »
Hei! Jeg har flere tatoveringer i svart /hvitt, blant annet en Japansk Koi på brystkassen. Når jeg er ute på byen pleier jeg å ha på meg t-skjorte med V-hals eller svart pen skjorte med to knapper oppe. Why? dette gir rom for imagination og det er sexy og vise hud.  Alle tattisene mine er gjennomtenkt og har mening for meg. Det kan også være lurt å tatovere seg en plass hvor mann kan skjule tatovering. Gjerne tenk godt over motivet. Anbefaler ingen å ta tatovering bare for å ta. Du tiltrekker deg også et mer spesifikt publikum når du har mange tatoveringer;)
17
Generelt / Sv: gv snap konto for gv
« Nyeste innlegg av fri90 November 30, 2017, 02:47:20 am »
ja det synes jeg hadde vært en god ide...Er vel bare å opprette en ny konto med feks navnet " Gv snap" Og be de her inne som har lyst å adde gjøre det? Tror mange ville syntes det hadde vært ekstra gøy og motvivert mer for å åpne og legge ut sjekekrelaterte ting / fremgang :)

eks http://www.dinside.no/mobil/slik-bruker-du-den-nye-gruppefunksjonen-i-snapchat/67630628
18
Generelt / Sv: gv snap konto for gv
« Nyeste innlegg av Andreas GV November 29, 2017, 19:32:51 pm »
Hva om vi har en felles for alle byene? Jeg vet ikke helt hvordan felles-kontoer funker men.
19
Generelt / gv snap konto for gv
« Nyeste innlegg av fri90 November 29, 2017, 01:53:05 am »
Har tenkt på en ting i det siste som kanskje kunne vært gøy,informativ og inspirerende å ha  når vi gvere går ut. jeg har bestemt meg for å lage en egen snap-konto for gv miljøet avd Trondheim der jeg skal sende snap fra kveldene jeg og folkene her er ute. Tenker det kan være gy hvis folk fra flere byer gjør det slik at vi kan motivere hverandre ( har oppvarming og åpningskonkuranse via snap for motivasjon og pushing) og folk kan komme emd et råd til hverandre hvis man står fast. Hadde vært gøy om flere i andre byer også laget gruppe så man kan se mer fra deres kvelder også. Hva tenker folk? min blir evt å hete noe ala gv-trheim. Hva tenker folk :)?
20
Generelt / Sv: Sjekkeskolen-boka
« Nyeste innlegg av Potet November 28, 2017, 20:36:53 pm »
Jeg kjøpte e-boka selv om jeg hadde den fysiske fra før av. Den er såpass billig, og jeg synes GV fortjener de ekstra pengene når boka er så bra og de allerede har gitt masse gratis tips gjennom bloggen og dette forumet.
Sider: 1 [2] 3 4 ... 10