Bli med på Bootcamp hos Sjekkeskolen i !

 Les mer 

Nyeste innlegg

Sider: 1 ... 8 9 [10]
91
Generelt / Sv: Hvordan skal jeg reagere?
« Nyeste innlegg av Smooth Mars 05, 2018, 21:32:19 pm »
Kan du poste hele meldingen?

Hun skrev den på Snapchat, så dette blir bare etter hva jeg husker:

"Men det er ikke noe "oss" da, jeg liker deg veldig godt som en venn men er usikker på hva du egentlig vil. om det som skjedde i helgen var fordi du hadde drukket for mye eller om du vil noe mer."

Noe i den duren. Og takk for utfyllende svar, Gillie!

Det jeg i ettertid har tenkt mest på, er hvorfor hun ikke stoppet meg da jeg masserte brystene hennes. Det å gjøre noe seksuelt mot en jente som hun ikke vil, har alltid bydd meg imot. Så jeg har nå en smule dårlig samvittighet og skulle ønske hun hadde stoppet meg om hun ikke ville jeg skulle gjøre det. Men som dere selv sier, bydde hun på seg selv: var ganske lettkledd, uten bh, hun lå i armkroken min da vi lå i sofaen under dyna hennes (etter hennes initiativ), hun stoppet meg ikke da vi kysset, hun leste fra Fify Shades of Grey (mens vi lå i senga, og hun lette etter de snuskete setningene), vi så fifty shades på film osv. Jeg skjønner meg faktisk ganske lite på denne helgen og denne jenta.
92
Generelt / Sv: Hvordan skal jeg reagere?
« Nyeste innlegg av Gillie Mars 05, 2018, 20:57:49 pm »
Ahhhhhhh! Hun serverer seg selv jo!!!.......Men kjenner følelsen din, har vært der selv! Har et par historier som også ikke ender godt. Har dog lært av feilene mine og kommet opp med en "egen" eskaleringsstige basert på GV og egene erfaringer. Ser også at Endre sin er ganske lik, men skriver likevel:)

Her er min eskaleringsstige:

1. Kysser
2. Kliner
3. Begynner å ta/kysse/beføle på erogene soner (albuer, ved øret, stryke utsiden av låret og øvre del av innsiden etc.)

Her kan du godt prøve å ta av henne plagg/BH etc. Hvis hun ikke vil kan du begynne med din egen. Noen ganger kan jeg selv begynne med å ta av min først, så gjør nr 2 og 3, så sjekke om hun tar av seg hennes (ideen er å bygge litt komfort; at hun ikke skal være redd for å ta av seg hennes overdel/klesplagg).

4. Etter noen min(3-5) så begynner jeg å ta/føle på puppene
5. Er nr.4 godkjent så kan operasjon slikke-pupper begynne, eller fortsette nr 3.
6. Begynner å føre hånd mot musa/andre intime soner (men beføler ikke selve musa, bare tease/leker)
7. Fører hånden hennes på penis
8. Fører hånden min mot musa, denne gangen stopper jeg ikke, kun hvis hun sier nei.
9. Merker du at hun godtar de mest intime punktene( nr.7 og nr.8 ) så kan du begynne med å ta av resten av klærene(hvis de ikke allerede er av :P).
10. Er alle klærene av og dere ligger naken i senga, så er vel resten grei ;)


Føler dette er en grei eskaleringsstige når vi først er hjemme/i sofaen/ i senga sammen lettkledde(!). Hvis et av punktene ikke føles riktig for henne, så stopper hun deg(LMR). I dette tillfellet ga du LMR og IOD`s.

Neste gang kjører du på fullmaskin!

Til Endre: Takk for tips:)!

Lykke til!

NB! Husk at dette ikke er skrevet i stein og at i noen tilfeller kan man bare hoppe rett til sex eller at man kan hoppe over noen punkter alt etter som hva situasjonen tilsier.
93
Generelt / Sv: Hvordan skal jeg reagere?
« Nyeste innlegg av Endre GV Mars 05, 2018, 20:26:05 pm »
Kan du poste hele meldingen?
94
Generelt / Sv: Hvordan skal jeg reagere?
« Nyeste innlegg av Smooth Mars 05, 2018, 19:19:19 pm »
Sendte henne en melding i dag og spurte om alt var greit mellom oss, og om noe trengte oppklaring. Jeg forklarte at jeg bare var dårlig på grunn av liten søvn, mye vin og lite mat. Fikk langt svar om at hun bare så på oss som gode venner, og at hun var usikker på om jeg likte henne mer enn bare venner. Så da var det løpet kjørt  :P
95
Generelt / Sv: Hvordan skal jeg reagere?
« Nyeste innlegg av --WTF?-- Mars 05, 2018, 19:01:48 pm »
Jeg føler meg som en fjortenåring som aldri har smakt alkohol før, og i min alder (midt tjueårene) skal ikke slikt skje  >:(

Det er nok mye vanligere enn du tror...  ;) Følg lykkepromille-oppskriften: to enheter den første timen, deretter én enhet pr time.
96
Off Topic / Sv: Forumtreff lørdag 4. mars!
« Nyeste innlegg av Potet Mars 05, 2018, 00:36:32 am »
Fuck, så tråden først nå :(

Edit: Vent nå litt, treffet 4. mars gjaldt treffet som var i fjor :D Jeg er uansett girå på å bli med neste gang det blir treff.
97
Generelt / Sv: Hvordan skal jeg reagere?
« Nyeste innlegg av Smooth Mars 04, 2018, 19:42:05 pm »
Hjertelig takk for beroligende ord og tips! Setter pris på det!
98
Generelt / Sv: Hvordan skal jeg reagere?
« Nyeste innlegg av Endre GV Mars 04, 2018, 18:42:27 pm »
Sitat
Jeg våknet opp til en snap fra henne der hun spurte hva som var galt, og jeg forklarte henne da at jeg måtte ut og få frisk luft.

Hvor mye har jeg ødelagt nå, etter å ha måtte dra hjem på grunn av for mye vin?

Så du har ikke ødelagt noe pga av hvordan du reagerte på vinen. Det som evt vil ødelegge er at du ikke eskalerer.

Jenta inviterer deg over, hun møter deg lettkledd to ganger, hun påpeker selv at hun ikke har BH på seg, hun lar deg ta på boobsa.

Når hun spør "hva som var galt" så spør hun egentlig "hvorfor vil du ikke ha sex med meg".

Utfordringen din, slik det ser ut som for meg, er frykten din. Frykten din for å "ødelegge hele kvelden" ved å gjøre noe som "ikke er greit". Og dette hindrer deg i å eskalere. Ikke vær redd for det. Du er milevis unna å ikke ha de sosiale antennene som gir deg beskjed om noe "ikke er greit".

Men kanskje du trenger en "oppskrift" på eskalering:

Dere kliner.
Samtidig tar dere på hverandre.
Du begynner å ta på boobsa hennes.
Klem på boobsa.
Ta på rompa hennes.
Prøv å løft opp overdelen hennes. Se om hun lar deg ta den av.
Om hun gjør det kan du ta av din overdel.
Ta mer på hverandre. På boobsa og rumpa.
Se om hun lar deg ta av BHen hennes (om den er på). Om hun ikke vil det, trenger ikke det bety at hun ikke vil ha sex. Det kan bety at hun bare ikke er komfortabel med å la deg se boobsa hennes. Det er ganske vanlig. Se da om hun har lyst til å gå inn på rommet hennes/ditt og skru av lyset der inne.
Kyss og ta på hverandre videre.
Se om hun lar deg føre hånden hennes ned til penis.

Her klarer du deg kanskje videre :)


99
Generelt / Sv: Hvordan skal jeg reagere?
« Nyeste innlegg av Smooth Mars 04, 2018, 16:07:58 pm »
Liten oppdatering her. Fredag snappet vi litt frem og tilbake og vi bestemte oss for at jeg skulle stikke til henne med vin og pizza. Litt småklein stemning merket jeg på starten der, men jeg fikk det til å gå over ganske kjapt.

Vi satte oss ned for å drikke litt vin, pratet og endte opp med drikkeleker. Vi ble ganske beruset etterhvert, og endte opp med å ligge i sofaen med dyna hennes over oss. Jeg gikk for kysset, og vi kysset et par sekunder, før vi fortsatte praten som om ingenting hadde skjedd. Jeg strøk en del på henne, og kjente at hun ikke hadde BH, noe hun også påpekte. Jeg tørte derimot ikke å ta på puppene, for jeg er redd for at jeg plutselig skal ødelegge hele kvelden for å ha gjort noe som "ikke er greit". Dette er noe jeg alltid har slitt litt med og må jobbe med meg selv for å vite hvor fort man kan gå frem.

Vi avtalte at vi skulle møtes dagen etter for å lage litt mat, og jeg ruslet hjemover utpå natten.


Dagen etter sendte jeg henne snap og spurte om hun fortsatt var hypp på middag og vin, men fikk som svar at hun egentlig hadde en annen avtale med en venninne, så hun måtte se det an. Hun sendte derimot en ny melding flere timer senere og sa at jeg kunne komme til henne. Jeg handlet inn til middag og tok med vin, og ruslet til henne på kvelden. Der var hun ganske lettkledd i form av en stor genser og shorts, ganske sexy i grunn. Jeg lagde maten mens hun så på tv, og det ble en del vin etterhvert. Jeg var ganske sliten og trøtt denne dagen, så vinen gikk i hodet på meg ganske kjapt. Vi lå i sofaen og så på en serie, og denne gangen ble det litt tafsing på boobsa, noe hun ikke virket å ha noe imot. Men grunnet for mye vin på meg, ble jeg ganske dårlig på slutten, og følte jeg bare måtte hjem. Jeg klemte henne og sa at jeg måtte dra, uten å fortelle henne at jeg var dårlig.

Jeg våknet opp til en snap fra henne der hun spurte hva som var galt, og jeg forklarte henne da at jeg måtte ut og få frisk luft.

Hvor mye har jeg ødelagt nå, etter å ha måtte dra hjem på grunn av for mye vin? Jeg føler meg som en fjortenåring som aldri har smakt alkohol før, og i min alder (midt tjueårene) skal ikke slikt skje  >:(
100
Jenteforumet / Sv: Eskalering
« Nyeste innlegg av Love Mars 03, 2018, 16:17:33 pm »
Generelle tips som funker (ligner litt på PUA triks, men husk at the game og andre bøker er bygget på at gutta skal gjøre litt mer som jenter gjør - altså misforstå meg rett, men sjekking i dette forumet defineres som en lek, og det er lettere om du kan tenke "lekent")
Bytte på å vise interesse og å ikke gjør det funker overraskende godt i levende live (vet ikke om det gjelder nett), fordi du bevarer spenningen og gjør det litt vanskelig for folk (de må jobbe litt og det gjør at de investerer mer). F.eks på et utested, du ser en du liker og du smiler i det du går forbi. Neste gang han ser på deg eller er i nærheten later du som du ikke legger merke til ham (smil og prat med andre, uten overdreven flørting)
En generell regel er også å ha et liv, høres ut som en selvfølge men om du blir for hekta for fort så virker det som om du ikke har draget på andre enn ham. Ingen vil ha noen som ikke har alternativer, eller som virker helt desperat. Førsteintrykket og andreintrykket bør være at du er litt utilgjengelig uten at du er uhøflig eller kjip. Dette betyr ikke at du skal bryte avtaler eller noe annet dumt, bare at du faktisk går inn for å holde deg i gang med venner og interesser (gir også en bieffekt ved at du har mer interessant å prate om på en eventuell date, fest eller på byn - og du treffer flere folk/potensielt kjekke karer). Altså: ikke snø deg inn på en fyr som du ikke egentlig er sammen med og lag falske forhåpninger (ta det litt piano)
Når det gjelder meldinger er regelen at du ikke skal sende mer enn han. En som sender nye meldinger i ett uten svar signaliserer desperasjon. Vær litt chill, folk kan være opptatt (legg bort telefonen og gjør noe annet)
Jobb med selvtilliten, finn ut hva du er ute etter og tenk at du skal finne en som passer til dine behov (ikke hopp på alt og alle), du framstår som mer attraktiv om du har standarder. Føl deg bedre ved å jobbe med deg selv (trene, lese bøker, lær deg noe nytt og/eller bli kjent med flere mennesker osv)
Om du er på første date kan du speile den andre (kroppsspråk og samtaleemner), la ham ta initiativ og vær feminin, smil og vær glad og unngå typiske konflikt temaer. Blir det en ny date så avtal en aktivitet der dere kan gjøre noe sammen...
Sider: 1 ... 8 9 [10]