-

Started by Vandelay, January 11, 2013, 22:19:05 PM

Previous topic - Next topic

Vandelay

-
 ;)

Anders GV

Unødvendig å legge opp til drama.

Alternativer:
1. gå for sex med Ida igjen, fortelle Silje at du ikke er klar
2. gå for med Ida igjen, ikke si noe til Silje
3. gå for sex med Silje
4. 3 Kant

Mini-analyse:
1. Kommer mest sannsynlig til å backfire noe veldig når Silje finner ut at du sexet med Ida (forstår at "ikke klar" bare er piss) =>  [DRAMA]
2. Silje kan bli pist, men du har ikke lovet henne noe
3. Du har så godt som lovet Ida sex => [DRAMA]
4. Silje er sikkert klar for et ordentlig eventyr nå som hun endelig er singel igjen. Ida virker jo heller ikke så prippen, så hvorfor ikke?

Sagt på en enklere måte, enig med Roark.

tom_gregor_80

Trikset må være å få ligget med Silje før lørdagen, så får dramaet bare komme..;) Det skal lite til før du sitter fint i det, med 2 damer som synes du er en tulling og du ligger hjemme alene søndag morgen. Begge jentene vil kreve din oppmerksomhet, så det er lett å "gi" litt til begge. Dette vil nok for mange gutter antas å være veien mot en 3-kant, men ender trolig bare med 2 sjalu, sure høner.

Jeg gjetter du må velge hun ene, og så får du ta oppmerksomhet fra hun andre som et kompliment som styrker ditt game. Hun som ikke får deg, vil fort holde seg unna (for ikke tape ansikt).

Det virker som Ida aldri kan bli noe annet enn et ligg her og der. Jeg ville gått for Silje, se hva som skjer og så heller bare krype tilbake til Ida om alt skjerer seg.