Bli med på Bootcamp hos Sjekkeskolen i !

 Les mer 

Skrevet av Emne: Girl on girl vs gutt+gutt  (Lest 1821 ganger)

Vandelay

  • Gjest
Girl on girl vs gutt+gutt
« på: August 04, 2013, 18:54:40 pm »
Har jenter mer lyst å prøve å ha sex med samme kjønn enn hva gutter har? Føler terskelen er lavere for jenter å ville prøve homofil sex.

Utlogget dagligvare

Sv: Girl on girl vs gutt+gutt
« Svar #1 på: August 04, 2013, 19:57:02 pm »
No shit...

Vandelay

  • Gjest
Sv: Girl on girl vs gutt+gutt
« Svar #2 på: August 04, 2013, 21:32:31 pm »
For å få litt vettuge svar: Hvis ja, hvorfor er det slik?

Utlogget sitronsaft

Sv: Girl on girl vs gutt+gutt
« Svar #3 på: August 04, 2013, 21:56:56 pm »
Kan det være fordi det er mer sosial akseptert at jenter holder hender, klemmer, sitter på fanget til hverandre og viser mer fysisk kontakt enn det gutter gjør? På grunn av en sosial konstruert tanke om at jenter er "søte og snille" og gutter er "tøffe og kjekke", og at det dermed blir sosial akseptert i mange kulturer at en jente koser med ei annen jente.

Jeg tror også det kan ha noe med at de siste 10-20 årene (gjetting) har blitt mer åpent for biseksuelle jenter, og at det dermed ikke er så uvanlig å se to jenter kysse, kline eller beføle hverandre - og at det heller ikke oppfattes som unormalt, fordi mange heteroseksuelle gutter gir uttrykk (heiing, tilrop m.m.) om at dette er noe positivt, uavhengig om jenta er biseksuell eller ikke.
I tillegg er det jo en kjent ting blant unge jenter at å kysse en annen jente fører til oppmerksomhet fra det motsatte kjønn. Maaange jenter da jeg var i tenåra som gjorde dette ene og alene for å få oppmerksomhet fra en gutt og fem.

Og alt dette her summerer seg kanskje til at når ei jente kysser ei annen jente synes ikke jenta det er noen "big deal", men kanskje gutter synes det hvis de skulle ha kysset en gutt. Jeg har kysset jenter, både med og uten gutter tilstede. Har ikke tenkt noe videre over det. F.eks en gang da en jentegjeng og jeg var på hyttetur, bestemte hun ene seg for å kysse alle og se hvem som var best til å kysse. Da tok hun runden og kysset alle jentene. Da var det ingen gutter tilstede, og vi gjorde det egentlig bare for å ha det morsomt, ikke for å sjokkere eller få oppmerksomhet.

(Nå snakket jeg bare om kyssing, da - ikke sex. Men fører gjerne noen likhetstrekk)

Edit: Sier ikke at det ikke er blitt mer normalt akseptert med gutter som er biseksuelle/homoseksuelle i forhold til jenter som er det, men har enda til gode å se jenter heie på gutter som kysser.
« Siste redigering: August 04, 2013, 22:04:28 pm av sitronsaft »