Bli med på Bootcamp hos Sjekkeskolen i !

 Les mer 

Skrevet av Emne: Ny sjekkearena skal danke ut nettdating!  (Lest 1432 ganger)

Utlogget Sharpie


Utlogget bareAre

  • GV Bootcampdeltager + GVS
  • Skjørtejeger
  • ****
  • Innlegg: 663
  • Total likes: 76
  • Kjønn: Mann
Sv: Ny sjekkearena skal danke ut nettdating!
« Svar #1 på: Januar 15, 2015, 03:16:03 am »
Absolutt ikke :)

Er for de mellom 30-70 år (og dermed trolig folk fra 40 og opp) og må spise middag sammen med noen du ikke aner hvem er på forhånd. Da er det lettere å bare ta en kaffe/øl og that's it.

Men, jeg kan likevel se at konseptet kan virke for folk som er veldig sjenerte eller hvor personlighet er eneste/viktigste kriteriet.

Utlogget Love

Sv: Ny sjekkearena skal danke ut nettdating!
« Svar #2 på: Januar 15, 2015, 10:22:32 am »
Hadde følt meg viggo venneløs om jeg stilte opp på det.... (og tenkt at kanskje de andre var det også?)

Utlogget Djhans

Sv: Ny sjekkearena skal danke ut nettdating!
« Svar #3 på: Januar 04, 2016, 18:21:17 pm »
Jeg har meldt meg på for å sjekke det ut :)

Utlogget Anax

Sv: Ny sjekkearena skal danke ut nettdating!
« Svar #4 på: Januar 05, 2016, 06:50:19 am »
Synes dette er en bra greie! Mye eldre, sjenerte, venneløse menn som kommer til å benytte seg av det og kanskje finne noen. Tror damene derimot kommer til å klage på en mangel på "bra menn" / "ekte mannfolk ".

Hadde personlig aldri melt meg på det siden jeg mest sansynlig ender opp på middagsdate med ei jente som er utenfor min målgruppe (om jeh skal bruke mine sveip på tinder som indikasjon -80% nei). Liker konseptet av å skippe all online chat tull for å komme rett på sak og møte noen men uten å vite hva hun ser ut som er det lite poeng. Da sliter jeg heller gjennom det lille av chatting jeg må igjennom på tinder for å vite garantert at jeg liker utseende hennes.

Tror de fleste parene kommer til å finne hverandre utenfor lokalet når folk samler for å mingle etter middagen. De chatter litt utenfor så tar de en kaffe / drink sammen og "one thing leads to another".
« Siste redigering: Januar 05, 2016, 06:52:27 am av Anax »

Utlogget The Stig

Sv: Ny sjekkearena skal danke ut nettdating!
« Svar #5 på: Januar 05, 2016, 13:34:05 pm »
Liker konseptet av å skippe all online chat tull for å komme rett på sak og møte noen men uten å vite hva hun ser ut som er det lite poeng. Da sliter jeg heller gjennom det lille av chatting jeg må igjennom på tinder for å vite garantert at jeg liker utseende hennes.

Appen Wimeet er potensielt morsom. Der er det ingen chatting, du bare blar gjennom bilder av damer og velger tid og sted for møte. Eneste ulempen for min del er at jeg stort set bare har funnet jenter på 19 og 20 der...og de har som regel ikke lyst å treffe menn på 33...
bye bye comfort zone.Just die already.