Bli med på Bootcamp hos Sjekkeskolen i !

 Les mer 

Skrevet av Emne: Jeg tok ikke initiativ til noe mer  (Lest 360 ganger)

Utlogget Smooth

Jeg tok ikke initiativ til noe mer
« på: August 04, 2017, 15:49:49 pm »
Jeg var på vors med kollegaer her om dagen, og har et lite øye til ei av dem. Det var jeg som initierte til vorset, og vi endte tilfeldigvis opp med å ha det hos denne jenta jeg har et øye til (uten at jeg hadde en finger med i spillet angående sted).

Hun sendte meg noen snaps om at jeg måtte komme til henne tidligere (1,5 time før alle andre) slik at hun ikke måtte sitte der og prate med folk hun ikke kjente så godt (om de kom til vorset tidlig). Så jeg møtte henne på veien til henne, ettersom hun uansett måtte ut en tur med hunden.

Vi to hadde et par drikkeleker alene, før de andre kom rundt kl.18 (vi møttes ca 17). Vi har god kjemi, så det var god stemning hele veien, men ikke noe særlig fysisk berøring.

Folk kom gradvis etterhvert, og vi endte med å dra ut. Jeg var derimot ganske trøtt etter vorset (var kun jenter som var der, og praten endte opp med tema som sex, tamponger og gynekologtimer). Jeg fikk ut av dette vorset at hun jenta jeg har et øye til, ikke har så stor erfaring med sex og gutter. Uansett, vi dro ut, og jeg var som sagt ganske trøtt, så jeg dro hjemover før de andre. Idet jeg hentet jakka, tok jenta tak i meg og spurte hva jeg skulle. Og at hun også ville være med, siden hun var trøtt. Så vi ruslet hjemover sammen, spiste mat der hun tok litt chips fra meg, og jeg tror vi holdt rundt hverandre litt på veien hjem (hadde drukket og var sliten, hukommelsen er ikke på topp).

Vi var hos henne ca en time og ryddet og pratet, lå i sofaen og jeg prøvde å få inn litt fysisk kontakt ved å holde henne fast slik at hun ikke klødde på et sår hun hadde. Hun tok ikke bort armene etterpå, så jeg bør vel tolke det som greit. Men her kommer problemet: Jeg initierte ikke til noe mer som kyssing og sex. Jeg var rett og slett for sliten og litt giddalaus, selv om jeg tenkte at jeg burde og ville kysse henne.

Det endte etterhvert med opp at hun pusset tennene og jeg tok hintet om at det var på tide å dra. Det siste hun sa var at jeg skulle kose meg på trening med ei annen kollega dagen etter, på en litt sjalu måte. Vi klemte hverandre og jeg gikk hjemover.


Er løpet kjørt nå, ettersom jeg ikke tok initiativ til noe mer? I ettertid ergrer jeg meg over å ha latt en slik sjanse gå fra meg, og jeg vet jo at jeg burde gjort mer. Vi sender daglig snaps til hverandre, og det er som oftest hun som sender først. Så jeg tenker at det burde jo være en sjanse fremdeles.

Utlogget bareAre

  • GV Bootcampdeltager + GVS
  • Skjørtejeger
  • ****
  • Innlegg: 663
  • Total likes: 76
  • Kjønn: Mann
Sv: Jeg tok ikke initiativ til noe mer
« Svar #1 på: August 04, 2017, 22:27:32 pm »
Hvorfor inviterer du henne ikke bare på film hjem til deg en dag? Det høres jo ut som hun var keen helt fra start til slutt, så ingen grunn til at det er over over nå. Høres ut som fornuftig valg å ikke kjøre på en dag hvor du følte deg sliten, selv om man som hovedregel bør ha som utgangspunkt å eskalere videre. Med litt flaks/mye verdi, så er hun bare enda mer keen nå. Men det er du som må eskalere fremover!

Utlogget The Stig

Sv: Jeg tok ikke initiativ til noe mer
« Svar #2 på: August 04, 2017, 23:07:34 pm »
Høres jo ut som hu er overmåte interessert i deg...alle tingene du nevner er jo grønne flagg. Tror det var fritt leie for å eskalere hele kvelden med henne. At hun inviterte seg med deg hjem er jo bare helt utrolig bra...som regel det jeg synes er mest arbeid med hele prosessen.
Når hun sender så klare tegn så kan hun ha tatt det som en avvisning,ellr i verste fall tenkt at du ikke tørr/har selvtillit nok til å eskalere. Du får bare prøve å treffe henne igjen og få det igang. Hvis hun sender mye snaps så er hu nok keen enda.
bye bye comfort zone.Just die already.

Utlogget Smooth

Sv: Jeg tok ikke initiativ til noe mer
« Svar #3 på: August 05, 2017, 11:28:17 am »
Ja, det var bare på at jeg var for trøtt og sliten til å initiere til noe mer. Det som derimot gjør meg litt usikker er at hun skrev jeg er en god venn på en snap i sommer, men alle andre indikasjoner tyder jo på noe helt annet. Det var også hun som kysset meg på julebordet som var, men det skal legges til at vi begge var ganske fulle.

Men alt i alt virker det jo som at hun er veldig interessert, så jeg får bare se hva som skjer :)