Players

Started by Anugita, January 01, 2012, 17:56:23 PM

Previous topic - Next topic

Solskinn

Potet: Lidenskap er når jeg føler at gutten/mannen er så deilig at jeg vil spise han opp, utforske hver eneste lille cm på kroppen hans, energien er nesten eksploderende   ;D  Han føler det samme! En intens følelse av velbehag og spenning  ;D

Jeg datet to typer i høst/vinter.
Type1:
Traff han på sukker.no.Snill, god, usikker, litt needy, litt rund, fantastiskt fint smil, positiv, sunne interesser og han ville mer enn gjerne se på stjernene med meg :)
Jeg liker han veldig godt, jeg kan være meg selv, vi ler og har det kjempegøy :) Motorsykkeltur, strandtur, diskusjoner om livet, astronomi,og alt mulig annet. Så jeg bestemmer meg for å go for it. Etter en måned har vi sex, den er ikke så god. Men tenker at det blir bedre etterhvert.
Dealbreaker her: han viser ikke tegn til å spise meg opp. Han er ikke sulten på meg, han er bare usikker. Kanskje litt redd? Forteller meg at han har vanket på sexklubber, noe jeg har litt problemer med. Og hvorfor er det viktig å fortelle?
Han er usikker på seg selv ift det meste viser det seg. Da jeg måtte avlyse to tre møter med han tidlig i datingfasen, og hadde en reel begrunnelse, har det satt en standard for at jeg tydeligvis bailer han og det er sårt for han. Han vil at jeg skal møte venner og familie ganske fort. Jeg stresser ikke med det. Han begynner å påpeke at han syns han er tjukk, og jeg begynner å legge merke til det selv. Tenkte ikke på det i starten. Plutselig når vi har sex, føles han tyngre ( :o ). Og så baller det på seg etterhvert som tiden går. Vi ender opp med å bare være venner...Vi henger sammen nå og da, spiller squash sammen og ringes.

Type2:
Ute på Horgans. Han legger merke til meg, jeg legger merke til han med en gang vi gikk forbi hverandre. Vi snudde oss samtidig, hadde øyekontakt og smilte til hverandre. Litt senere kommer han bort for å danse med meg. Vi skravler. Jeg merker med en gang at det er noe her. Han er helt fantastisk deilig :D Og til å spise opp :D Jeg kjenner jeg blir varm. Han lukter godt, ser bra ut.
Jeg er ute med tvillingsøsteren min. Hun er på besøk hos meg, så jeg blir ikke med han hjem. Han vil ha nr mitt. Jeg gir det til han.
Jeg får sms dagen etterpå.
Etter en uke treffes vi. Spiser og finner tonen. I mine øyne er denne mannen perfekt. Han er tvilling han også.
Vi treffes nå og da og har sex. Helt fantastisk deilig sex med masse passion :D Jeg kunne ikke dy meg, jeg skulle jo vente......
Men han er også veldig laidback, han har ikke behov for å ta så mye kontakt. Han stresser ikke og det stresser meg. Jeg kjenner han har så mye verdi at min egen går ned. Eller jeg tillegger han mye verdi.Selvtilliten blir mindre. Jeg blir mer ulik på meg selv. For jeg vet ikke hvor jeg har han. Men jeg vet at vi har fantastisk sex, så dette tar jeg tak i for å få oppmerksomhet. Spiller mer på sex enn noe annet, for jeg vil jo ikke ha INGENTING å bidra med, ikke sant??
Spør han etterhvert hva han er ute etter. Han svarer at han er ute etter ett forhold, om jeg er usikker fordi vi hadde sex tidlig trenger jeg ikke det, han dømmer meg ikke. Han syns jeg morsom å være med, pen, søt osv, han liker meg sier han...Men jeg greier liksom ikke helt tro det...Dømmer meg selv.
Så holder vi på en stund med litt drama og ender med at han sier han heller vil ha ett fuckfriend forhold.

Så sitter jeg igjen og er litt såret, men mest sint over meg selv fordi jeg lot selvtilliten bli så lav, når det egentlig ikke var noen grunn til det.
Og jeg vet at jeg har verdi nok i massevis jeg også....
Går det ann å miste seg selv på den måten?
Men takke meg til at jeg nå vet hva jeg må jobbe med :) Og en erfaring til jeg ikke kunne vært foruten :)

Solskinn

Quote from: Casual on January 28, 2012, 17:03:59 PM
Nå tror jeg en lyspære gikk opp for meg.

1.Så dere dømmer ofte kjekke gutter hvis de avviser dere? (har dere da tatt initiativ eller er det at han ikke gir dere oppmerksomhet/ser dere?)
2.Så dere gir kjekke gutter mer verdi enn dere? Og dermed mister befatningen rundt de? selvtilliten skranter rett og slett.
Har de mer verdi uansett,eller får de mer verdi når de avviser dere?

1.Ute på byen eller i tidlig datingfasen dømmer jeg ingen og blir lite tent om en mann avviser meg. Da går jeg bare videre.
2.Hvis vi flørter og jeg føler det er noe å ta tak i, dømmer jeg heller ikke. Men her kan jeg tillegge verdi. Og kanskje miste befatningen. Han har mer verdi uansett.

Kjekkas=Føler seg bra...Nerd=føler seg ikke bra.
Jeg ser på det sånn: Hvis en jente uten selvtillit vil ha en kjekkas så kan det ikke bli seriøst når jenta ikke føler seg komfortabel rundt han.Derfor blir hun en one night stand. Men hun føler lidenskapen med en gangs sex....Og det er bedre enn dødføtt sex med en nerd uten noe lidenskap. Derfor er det naturlig for jenta å følge lidenskapen fremfor dødfødtheten...hun kan kanskje bli stempla som hore men for hun så er det bare passion hun er ute etter. Men hun må bare fordi sex er så hot med en kjekkas.

Første setning: Fullt forståelig. Med en gangs sex? Det har som regel tatt litt tid og bygd seg opp gjennom flørt før jeg har sex med de. Jeg har aldri følt at: OMG han er så deilig at jeg bare MÅ ha sex med han nå med en eneste gang  :o Og jeg er aldri med noen hjem, første gang jeg møter de. Men jeg tillegger det stor vekt i vurderingen på en kjæreste. Og det er nok der jeg sliter litt....For hvordan skal jeg vise at jeg er kjærestemateriale når passion er så viktig for meg? Jeg er ikke redd for å bli stemplet som hore. Jeg har egentlig hatt sex med ganske få. Og jeg kunne ikke brydd meg mindre om sladder og rykter.

3.Har one night stands blitt bare det....eller har dere fortsatt pulekompis opplegget? Altså har dere hatt kontakt med en kjekkas som dere føler lidenskap med lengre enn 1 dag?
4.Definer god sex
5.Definer dårlig sex

3. Blir ikke med menn hjem første gang jeg møter de. Jeg har hatt kontakt med 2stk som etterhvert har endt som pulekompiser. Dette er menn jeg har hatt lidenskap med. Jeg vil heller ha litt kontakt med de da, enn å ha sex med randoms. Men det er sjelden vi har sex. For jeg tenner ikke like mye på de når jeg vet at jeg ikke er kjærestematerialeverdifull for de :P

4: God sex er når man er samstemte. Passion er liksom en fantastisk energi med tilstedeværelse. Man utforsker hverandre. Er sultne og nysjerrige på hverandre. Man er ikke redd eller usikker, alt bare føles naturlig. Man tar hverandres signaler ganske lett. Man leker.

5. Hump hump på misjonærstillingen. Man er redd for å utforske. Man tør ikke være seg selv eller er så usikker på seg selv at man ikke tar signaler til partneren og kun har fokus på seg selv.
Det blir til at: gjør jeg det riktige nå? dette har jeg sett på porno, eller dette likte eksen, jeg prøver ut det og ser...man blir sittende fast å tenke på alt annet og så glemmer man at man bare skal nyte og utforske....


Casual

Men hvorfor ser du ikke på stjernene med kjekkasen??

Du forklarte det egentlig selv ved at du føler deg mindre. Ved å lese det du skrev så virker det som at DU saboterte alt  ;D Altså potensialet var der,men du kjørte det i vasken.

Kan det være seg at det er det som skjer når en gutt er player? Ved måten jenta er på.

Og jeg skjønner det at jenta blir usikker i senga når gutten er det. Hvis gutten kjører ensformig så er det jo fordi han er usikker.Han tør ikke noe annet,og dermed "tør" ikke jenta leke noe annet heller. Hun er bare med på den kjedelige leken. Mens kjekkasen er selvsikker og lever seg inn i det.

Nei det virker som løsningen blir det samme i alle forholds omstendigheter. Begge kjønn må ha et godt forhold til seg selv før man kan innlede og få et godt forhold til noen andre.

Hvis "tjukken" hadde hatt det så hadde han vært det ultimate.

Hvordan SÅ den lidenskapelige kjekkasen ut forresten? Bare utseende altså

Solskinn

Hmmm..Hvorfor jeg ikke ser på stjernene med kjekkasen?? Jeg har alltid vært intr i astronomi. Det er liksom min greie. Men jeg tenkte vel at det kanskje ikke imponerte kjekkasen...

Potensialet var der. Jeg kjørte hele greia i vasken. Jeg ble masete, needy, dramatisk...Og alt annet jeg selv ikke setter pris på hos den jeg dater.

Sexen med type1 ble bare helt greit. Jeg bare lå der og lot han kjøre på. Han var ikke intr i å utforske og jeg ble lite intr i sex med han.

Hehe ja da hadde han vært det ultimate ;)

Kjekkasen har mørkbrunt hår, deilig munn, blå øyne, 178 høy, passe trent, kler seg stilig....
Jeg kunne vel fortsatt i det uendelig med beskrivelsen, men nei det er helt unødvendig.

Men nå må jeg jobbe masse med meg selv og den selvtilliten. Hvorfor jeg gjør meg selv mindre....Hvorfor den kan være ganske grei, men i det sekundet jeg møter en jeg tillegger høy verdi synker den..

Casual

Aha skjønner.

Så problemet er verdi og at dere bruker faktisk sex for å imponere gutten. Men du/dere er jo veldig bevisste på det da. Trenger liksom ikke gå hele den motbakken om fornektelse

Solskinn

Men dette er meg da. Kan være annerledes for en annen jente. Ingenting oppleves helt likt. Men jeg har reflektert over det og funnet at det er der jeg feiler.

Hehehe  :P

Miss Føniks

Quote from: Leonaen on January 29, 2012, 00:09:25 AM
Men dette er meg da. Kan være annerledes for en annen jente. Ingenting oppleves helt likt. Men jeg har reflektert over det og funnet at det er der jeg feiler.

Hehehe  :P

Vet du hva? tror du oppsummerte mitt problemm jeg :)
Kompiser jeg ikke er interessert i,blit altid keen på meg....
Og de kjekkasene jeg faller for selv, føker jeg det opp med av samme grunn som deg.
Jeg forhøyner de,blir fort usikker og tørr ikke vise han helt hvem jeg er. Spøre om ting jeg tenke på osv
Mulig vi skulle rotta oss sammen der he he??

Har gått til en Mental Trener nå, det har funka rå bra for meg til nå.
Fikk sortert tanker,og skjønte plutselig hvoofr jeg har følt og oppført meg som jeg gjør.
Fått så mange komplimabger ut i går,forid folk ser forksjellen på meg lang vei.
Selvtiliten er der,og jeg føler meg super innvendig!
Hele tankegangen og væremåten min er forandret etterpå, kanskje du kan prøve det? :)
The Phoenix always rises from the asses

Selveste

Miss Føniks, hva gjør du hos en mental trener?

Miss Føniks

Quote from: Selveste on January 29, 2012, 13:11:09 PM
Miss Føniks, hva gjør du hos en mental trener?

Personen jeg var hos er både mentall trener og ispirrerende coaching, så var vel det siste vi gjordet.

Inspirerende Coaching™

Metoden brukes til å utvikle menneskers verdier, holdninger og adferd. Inspirerende Coaching™ er en én-til-én samtale mellom en coach og en coachee (den som blir coachet). Coachens oppgave er å stille åpne spørsmål for at coachee skal finne løsninger på et problem eller en mulighet. Coach følger opp på en inspirerende måte inntil ønskede resultater er nådd. Inspirerende Coaching™ er utviklet gjennom RINGOM på bakgrunn av mer enn 30 års erfaring i personlig utvikling med fokus på selvtillit og selvfølelse.

Metoden brukes blant annet til personlig utvikling, kurering av frykter og fobier, bedre selvfølelse, sette seg mål og nå de, tidsplanlegging, stressreduksjon, søvn, livsglede og praktiske arbeidsoppgaver.


Jeg merker så sinnsykt forkjell på meg selv. Nå føler jeg at jeg er meg selv hele tiden,og har en helt annen selvtilit konstant hele tiden. Føler meg nesten litt forelska(selv om jeg ikke er det nå),fordi jeg føler meg så bra! Anbefales på det sterkeste :)
Fant kjernen til problemmet mitt,som er at jeg ikke føler meg bra nok. Fikk meg til og innse mange ting,og tenke nye tanker. og vi inngikk en kontrakt med mål jeg skal arbeide mot,for og nå det målet jeg vil. Som er og føle meg bra nok,og kunne vise den jeg egentlig er hele tiden. Være åpen og ærlig med de rundt meg, i steden for og lukke meg inne  Coathen min skal ringe meg, for og foriskre om at jeg holder kontrakten om målene vi ble enige om. Da får man et push på at nå skal man forandre på ting,og målene man har satt opp velger man jo selv :)
The Phoenix always rises from the asses

Miss Føniks

Pleier ha en kjip følelse på søndager,og føle meg ensom. Men her sitter jeg og gliser og er kjempe fornøyd med meg selv :D Utrolig! Aldrig følt meg på denn måten før,over så lang tid av gangen.
Jeg skal fo oppfølging og flere timer vis jeg ønsker det :)
Håper dette vil gjøre hele forksjellen for meg.

Jeg har hatt en tendens til og senke egen verdien mine,og alt sitter i hode.
Er det jeg får gjort noe med nå.
Tenker, bedre og vise den jeg er fullt ut,vis det ikke er bra nok for en fyr.
Ja,så kan det fader meg bare være ;) Jeg vet jeg er bra!
The Phoenix always rises from the asses

Selveste

Hørtes kult ut. Kjenner meg igjen i søndagsfølelsen. Hvor mye koster det?

Miss Føniks

Quote from: Selveste on January 29, 2012, 13:45:02 PM
Hørtes kult ut. Kjenner meg igjen i søndagsfølelsen. Hvor mye koster det?

Er litt usikker, jeg fikk det gratis fordi det er en vennine av meg som jobber med det :)
Ny oppstartet, så hun syns det var god trening + vennine tjeneste.
De har 100% taushetsplikt.

Når jeg kjenner hvordan jeg er nå kontra føre den timen,så hadde jeg lett betlat for det !
Jeg har godt med en konstant "jeg er ikke bra nok følelse",nå er den borte.
Fordi jeg vet det ligger i hode mitt,og hva jeg må gjøre for og bli kvitt det :)

Kan eventuelt sende deg link til hennes hjemmeside på PM vis du er interessert :)

Hun jobber under Ringom innstitiuttet.
http://www.ringom.no

The Phoenix always rises from the asses

Casual

Det er ikke du Miss Føniks som har skrevet boken "mulighets loven"?

Miss Føniks

Quote from: Casual on January 29, 2012, 21:09:58 PM
Det er ikke du Miss Føniks som har skrevet boken "mulighets loven"?


He he tar det som et komplimang, nei er ikke det :)
Har ikke hørt om den, hva handler den om?
The Phoenix always rises from the asses

Casual

Quote from: Miss Føniks on January 29, 2012, 21:17:13 PM
Quote from: Casual on January 29, 2012, 21:09:58 PM
Det er ikke du Miss Føniks som har skrevet boken "mulighets loven"?


He he tar det som et komplimang, nei er ikke det :)
Har ikke hørt om den, hva handler den om?
Åja. Det er en norsk dame som egentlig bare har kopiert the secret og skrevet den på sin måte. Hun refererte til at hun hadde fått gratis coaching av en vennine.

Er det sånn på coachingen at hun spør deg om ting som gjør at man kommer lettere til årsaken av den gitte følelsen?

Altså noe ala tankefeltterapi eller NLP.