April 22, 2019, 04:33:03 am

.

Started by Stanley, January 30, 2012, 11:17:55 am

Previous topic - Next topic

Stanley

.
January 30, 2012, 11:17:55 am Last Edit: August 30, 2012, 09:35:04 am by Autowin
.
Avvist siden 2011.

Selveste

En vanlig feil litt overvektige folk gjør er å kle seg i ekstra store klær. Ikke gjør det! De som jobber i klesbutikken får betalt for å hjelpe deg, så ville ikke bekymret meg for det hvis jeg var deg. Men adriwen, se å kom igang med litt jogging eller noe!

Andreas GV

Hvor har du lest at vi mener at man ikke skal bli påvirket av samfunnets forventninger? Tror du blander oss med noen andre:)

Å slanke deg gir deg bedre fysisk og psykisk helse og noen år ekstra å leve, og flere jenter vil se på deg som aktuell kjæreste.

Å være slank er ingen forutsetning for å være flink med jenter, men det hjelper.

Selveste

En ting er at man ikke skal la andre ta valgene sine for seg. Å bli feit på trass er noe annet.

Potet

Den gifaenholdning omhandler mer at man skal gi faen i janteloven og tørre å stå på egne bein. Men man skal IKKE gi faen i absolutte faktorer som påvirker din kjekkhet ved å begrunne deg ved at man vil gå sin egen vei. Hva som er en pen kropp og hva som er god stil er det ingen fasit til, men hva som er dårlig stil og mindre tiltrekkende kropp er det derimot langt større enighet om.
Why do people say "grow some balls"? Balls are weak and sensitive. If you really want to get though, grow a vagina. Those things can take a pounding!