May 21, 2019, 07:23:41 am

Sjekking på treningssenter

Started by piken, March 05, 2012, 21:39:38 pm

Previous topic - Next topic

Eh

Quote from: QueenB on July 05, 2012, 18:34:15 pm
går det ikke an å trene på andre måter, da? hmmm?


Du har så mye å lære, kjære :)

river

Gammel tråd dette, men uansett. :)

De siste årene har jeg merket at nesten alle i treningssenter går med "headsett". Det er nå flere som går med det enn uten.

Synes dette er trist. Prøver man å prate med noen som trener ved siden av, så må man først fekte med armene og gjenta seg selv 2-3 ganger før vedkommende registrerer det og tar av seg headsett og spør "Hva sa du ?" (og da tenker jeg ikke bare i henhold til sjekking, men også for generell treningsprat)

Dumt at det er blitt sånn. Alle går rundt i sin egen verden. Trykker heller på mobilen mellom settene i stedet for å prate med andre.

Lurer på om det er likt på treningssentrene i andre land. Erfaringer ?

monk

Enig med river. Men dette er et problem som går utover treningsrommet. Mange folk i dag er jo sånn går i sin egen verden med tryne i mobilen og syns det er "snodig" når noen prøver å sjekke dem opp eller rett og slett sosialisere med et medmenneske.


Endre GV

August 17, 2018, 11:32:35 am #33 Last Edit: August 17, 2018, 11:35:25 am by Endre GV
Det er rart i Norge å prate med fremmede bare for å sosialisere. Sånn er kulturen vår. Høflighet i Norge kan summeres opp i å ikke plage/snakke med fremmede.

Hvis du vil sjekke noen opp, er det din jobb å få dem til å få lyst til å gjøre seg tilgjengelig.
Vil du prate om treningsprat, så må den andre ha eller få lyst til å prate med deg om treningsprat.

Ta treningssentre. De fleste jenter blir sjekket opp på håpløse måter hele tiden av menn/gutter de ikke synes er attraktive. Noe de er lei av. Er ikke rart de prøver å vise at de ikke er mottakelige for å bli pratet med ved å sette på et stort headsett. Da slipper de mange potensielle kleine situasjoner hvor de må avvise gutter/menn. Å avvise kan være veldig ubehagelig for jenter.
Bli nysgjerrig