Quote from: Eh on September 19, 2012, 21:05:42 PM
Definèr usunt.
Dette:
E 220 Svoveldioksid (svovelsyrling)
Type: Konserveringsmiddel. Er en giftig gass. Omstridt. Billig
Allergi/skadelighet: Usikkert, mange forskjellige meninger. Men er nok farlig i større mengder. Det er mye forskjellig dokumentasjon på dette stoffet.
Bruksområde: Øl, vin, tørket frukt, potetmos osv. Mye brukt og brukt i mange år.
Tillatt: Tillatt Norge og EU. I EU i store mengder.
----------------------------------
Det er lett å se på en kaloritabell og si hva som er sunt og ikke. Det mange ser ut til å drite i er hva de faktisk spiser. Det finnes f.eks. bøttevis med "pesto" på glass i butikken som ikke inneholder basilikum.
Forskere har funnet spor av stoffer dyr har spist hos avkommet til disse, så at du blir hva du spiser er underdrevet. Du blir hva det du spiser spiser.
Priorkyllingen som de fleste treningsglade sverger til er stort sett broilere som proppes i noe kraftfor. Noe av det "sunneste" i Norge sånn sett er lam, da de beiter størsteparten av året.