Moteblogger for menn

Started by Stemning, August 24, 2012, 13:49:03 PM

Previous topic - Next topic

Stemning

Fant ikke noe da jeg søkte på moteblogg, så starter en tråd.

Jeg er ute etter en eller to moteblogger for menn som jeg kan følge litt med på, hvor de har noen lunde min stil ++. Trenger sårt litt inspirasjon, gjerne noe dagens outfit-greier.

Jeg liker:

Casual/Casualbyen: Skjorter (alle typer), t-skjorter, løse singlets, longsleeve t's, hoodies, jeans, stoffjakker, skinnjakker, chinos, converse, sneakers mm.

Penere: Skinnsko, penbukser, blazere, slips, dresser som sitter, penskjorter, mansjettknapper, cardigans, frakker mm.



Stemning


Stanley

#4
.
Hvis du ikke spør, vil svaret alltid være nei.

Stemning

Hva syns folk btw om denne "looken"? Veldig standard, men har lurt på en sånn vinrød kardigan. Syns de grå, blå og sorte jeg har er litt kjedelige. Hadde nok kneppet opp en knapp til på skjorten og etter hvert brettet ermene til et stykke under albuen.

http://www.hm.com/no/s/03LYI4

QueenB

kjempefin! men buksa var litt vel trang, ell? ser ut som body paint :P
I don't want to talk like you. I don't want to live like you. I'm going to be like me.

Stemning

#7
Quote from: QueenB on August 28, 2012, 09:39:14 AM
kjempefin! men buksa var litt vel trang, ell? ser ut som body paint :P

Hadde brukt min egen grå Weekdays "Friday", den er littebitt mer å gå på rundt leggen men helt klistret ved ankelen. Samme farge. :)

Det er litt gøy at den vinrøde/burgunderfargen jeg har likt lenge begynner å komme i butikkene! Har lyst på en slim fit skjorte i samme fargen også, kanskje en anelse "utvasket", eller, ikke sånn heeelt knall i fargen. Littegrann kremet/vasket liksom, bittelitt. Og kanskje noen sko... Converse har hatt den fargen en stund, men nå kommer også litt mer preppy skinnsko sånn også. Vi går en fin høst i møte!




tore


Selveste

Helt enig med deg Stemning. Vinrød er en fin farge. Men syntes nesten denne er finere enn den du hadde bilde av: http://www.hm.com/no/product/00598?article=00598-D#article=00598-B

Stemning

Vinrød fo life  8) vinrødFIVE?

Potet

Tar stilen litt for langt noen ganger, men generelt mange gode antrekk. Legg merke til fargesammensetninger og passform!
http://scoutsixteen.com/category/outfits/
Why do people say "grow some balls"? Balls are weak and sensitive. If you really want to get though, grow a vagina. Those things can take a pounding!

Pære

http://birthofasupervillain.tumblr.com/
Veldig mye mer "mote" enn anbefalt, men personlig digger jeg det meste der. :)

Femininist

Skrap litt på en feminist, og du vil finne en kvinne som lengter etter å være et seksualobjekt. Forskjellen er bare at det ikke er det eneste hun lengter etter.

Jeagle

av de var det en stil jeg likte der:
http://stayclassicblog.com/
navnet sier vel det meste.
å være eller ikke være