**Den store klesblogg-listen!**

Started by Gutt20, October 14, 2012, 11:50:57 am

Previous topic - Next topic

Gutt20

-----------OPPSKRIFT-----------

- Post en link til bloggen/siden.

- Kom gjerne med en beskrivelse.

- KUN det ovenfor. Ingen poster med noe annet enn det som står ovenfor. Diskusjoner kan tas andre plasser.

- Alle klesblogger er innenfor, men kun seriøse innlegg. Dette er en informasjonstråd, ikke et forsøk på stand-up.

- Dersom du linker til en moteblogg "utenfor det som er lurt mtp. sjekking", så fortell gjerne hvorfor vi bør klikke innpå denne (inspirasjon kan jo være så mangt), som en del av beskrivelsen. Hva lærer DU av nettopp denne?


Gutt20

http://menstyle1.com

Mye dresser, men også en del annet sofistikert. Det er nok mye her som IKKE er egnet for maksimal tiltrekning, men noe er veldig bra.

Gutt20

http://welldressedman.tumblr.com

En fin blanding av "wow, dette var kult" og "shit, det der kunne jeg aldri gått med". Igjen; mye dresser, men også en del jakker og cardigans osv. Noe må, som de fleste steder, taes med en klype salt når det kommer til å maksimere sjansen hos søte jenter, men jeg liker bloggen godt jeg.

Gutt20

http://marianodivaio.com/everydayoutfit/

Denne var linket til av en annen bruker. Italiensk modell som har på seg mye kule klær. Har ikke klart å finne om det er så mye MER enn de få bildene som er på linken der, men mye av det jeg ser der er i alle fall ganske kult. Typisk streetstyle som passer til hverdags++.

Gutt20

http://www.trashness.com

Relativt ny for meg, men her var det også mye kult. Mye dresser, men også litt klokker og sko. Fin inspirasjon!

Gutt20

http://preppysition.tumblr.com

Her er det ikke bare bilder av klær, og også noen bilder av pene jenter (som om vi skulle være interessert i sånt). Stilen som presenteres her er ganske fet. Mye kule bilder!

Gutt20

http://thisfits.me/

Her er det både bilder og til dels lange kommentarer. Her er det nok et mindretall av bildene som er innenfor vårt interesseområde, men man ser jo med en gang va som er kult og hva som ikke er kult.

Gutt20

October 14, 2012, 12:21:53 pm #7 Last Edit: October 14, 2012, 12:23:45 pm by Gutt20
http://rogerjohansen.tumblr.com

Denne er vel norsk. Kule klær, pene damer og raske biler. Mye i "reprise" fra de andre bloggene, men absolutt verdt en titt. Bruk det som inspirasjon / læring!

Potet

http://www.trashness.com/

En del litt penere, men mye kult. Gode eksempler på hvordan man kombinerer farger uten at det virker som du spiller for det andre laget ;)
Why do people say "grow some balls"? Balls are weak and sensitive. If you really want to get though, grow a vagina. Those things can take a pounding!