Mister gutter interessen så lett?

Started by Eksotisk, November 25, 2012, 17:17:17 pm

Previous topic - Next topic

Eksotisk

Jeg var sammen med en fyr i ca tre måneder. I følge han selv så var han en player før han møtte meg men hadde bestemt seg for å roe ned og finne en ordentlig jente. I de to månedene vi var sammen gikk alt strålende og nesten problemfritt. Han sa at han var forelsket, introduserte meg for hans kompiser og hans foreldre. Siste gang vi var sammen så sa han at han elsket meg og kunne ikke tenke seg livet uten meg, men tre dager senere så sier han (PÅ FACEBOOK AV ALLE PLASSER!) at han ikke ville ha forhold og at vi ikke var ment for hverandre. Og få dager senere finner jeg ut at han er sammen med en annen (ikke særlig attraktiv) dame. Jeg er helt knust og klarer ikke å slutte å tenke på det. Jeg vet ikke hvor det gikk feil :'/ kan gutter bare plutselig miste interessen så lett og fort? 

Carebear

- Funshine Bear loves to play and tell jokes all the time, but sometimes forgets that there are times in life you must be serious.

http://lolpics.se/pics/12317.

Eksotisk


piken

Folk er veldig forskjellige, men i mine øyne så virker eksen din veldig umoden til å være 26 år. Tror nok (og håper) at de fleste gutter ikke mister interessen såpass fort, og uten at jeg vet noe særlig om deres forhold vil jeg tro at problemet ligger hos han og ikke deg.

--WTF?--

Quote from: Eksotisk on November 25, 2012, 17:21:34 pm
Jeg er 25 og han er 26.


En av mine beste venner sa en gang at "20-årene er en eneste lang identitetskrise". Det er nok det som gjør at både gutter og jenter sier og gjør mye uforståelig i den alderen, og samfunnet vi lever i har en (u)vane med å koble dette med kjønn og ikke med alder/livsfase/selvinnsikt.
Date only grown-ups. If you're not a grown-up, fix that first.

QueenB

Huff! han høres ekstremt ustabil ut. ADHD? Personlighetsforstyrrelse? Lystløgner? Idiot? et eller annet mentalt problem er det i allefall. Jeg er ingen ekspert, men nei, det er ikke normalt å miste interessen så fort. Med mindre du har gjort noe eksepsjonelt rart som kan forklare det hele. Eller kanskje familien/vennene ikke likte/godkjente deg av en eller annen grunn, og han er en sånn pingle som er veldig opptatt av hva de sier.

vet ikke jeg.
I don't want to talk like you. I don't want to live like you. I'm going to be like me.

--WTF?--

Quote from: QueenB on November 25, 2012, 20:53:23 pm
Jeg er ingen ekspert, men nei, det er ikke normalt å miste interessen så fort.


Date only grown-ups. If you're not a grown-up, fix that first.

Lars GV

Hvis det var slik at dere var sammen i tre måneder, han sier han elsker deg og vil være med deg, slår opp på Facebook og så er sammen med en annen jente dager etter så er det helt klart mye som har skjedd som han ikke har sagt noe om, som du umulig kunne vite, og at det garantert har vært en del løgn inne i bildet.

Mulig han har sagt ting han føler at han burde føle, eller kanskje han har hatt skyldsfølelse eller følt et press for å være "kjærstete" siden dere har hooket opp(jeg antar at dere har hatt sex sammen), men egentlig ikke ment eller følt det han faktisk sa(hadde han det hadde han ikke gjort det han gjorde, handling er ærligere enn ord). Er en del gutter som tror at "alle" jenter vil ha forhold, og at det er eneste naturlige og normale fremgangsmåten for å ha sex sammen. Så de er kjærstete frem til man har sex, holder det gående en stund, så skjønner de kanskje at dette ikke var helt det de så for seg eller ønsket seg.

Uansett virker det veldig som at det er mye han ikke har sagt, mye som har vært skjult, og at han ikke har turdt å være ærlig med deg.
Utrolig kjipt da det er du sitter igjen med tanken "hva gjorde jeg feil, kan jeg miste gutter så fort", når det bare er han som kuker rundt. :-\
Helt ærlig så tror jeg ikke at han mistet interessen fort; han var i utgangspunktet ikke så interessert som han faktisk gav uttrykk for.
Motstand skaper smerte. Aksept skaper frihet.

Oppdragelse slutter ikke når du flytter hjemmeifra, det er da den virkelig begynner.

Potet

Han kommer tilfeldigvis ikke fra Jersey Shore? Som 14-åring var jeg tilsynelatende mer moden enn han.
Why do people say "grow some balls"? Balls are weak and sensitive. If you really want to get though, grow a vagina. Those things can take a pounding!

Stemning

Heldigvis for deg så slapp du unna før han der ble for dypt involvert...  8)

Eksotisk

Går noen gutter så langt som å introdusere sin dame for foreldrene sine selv når de ikke har følelser for henne? Det er det som gjør meg mest forvirret ...

UDA

Quote from: Eksotisk on November 26, 2012, 15:10:39 pm
Går noen gutter så langt som å introdusere sin dame for foreldrene sine selv når de ikke har følelser for henne? Det er det som gjør meg mest forvirret ...


Det har jeg gjort flere ganger. Har vel og merke alltid spesifisert for jenta at det aldri kommer til å bli noe forhold mellom oss (annet enn fuck-buddy ish).
No brain, no pain - no pain, no gain

--WTF?--

Quote from: Eksotisk on November 26, 2012, 15:10:39 pm
Går noen gutter så langt som å introdusere sin dame for foreldrene sine selv når de ikke har følelser for henne? Det er det som gjør meg mest forvirret ...


Ja, folk er forskjellige, noen tillegger det dyp symbolsk betydning men for andre er det bare skikk og bruk uten at det betyr noe spesielt.
Date only grown-ups. If you're not a grown-up, fix that first.