Hooket opp med "feil" gutt (gutter kan også svare)

Started by Greeneyed, April 22, 2013, 21:32:30 pm

Previous topic - Next topic

Greeneyed

April 22, 2013, 21:32:30 pm Last Edit: April 23, 2013, 00:12:23 am by Greeneyed
Var på byen i helga, og var innstilt på å rote, bare sånn for å komme over en fyr. Ute møtte jeg fort en bekjent, "Pål", som jeg tror har prøvd seg litt ved tidligere anledninger, når det har passet dårlig for min del. Han er helt min type og veldig hyggelig. Han hadde med en kamerat som var på besøk i byen, kaller ham Ola. Ble til at jeg hang med Pål og Ola hele kvelden. Ola spanderte drikke (altfor mye!), alle tre prata og lo, det var rett og slett en fin kveld.

Jeg hadde en god, litt flørtende tone med begge, men Ola beinflørtet mest, og var generelt mest "på". Snart grep han tak i hånda mi, og fortsatte å holde den mens vi pratet. Da Pål var på do spurte Ola om han kunne kysse meg (hva er greia med det, gutter? Å spørre om kyss?!). Jeg sa nei, men han var kjekk og sjarmerende, jeg ville rote, og etter litt overtalelse gjorde jeg meg ikke vrang. Vi latet begge som ingenting da Pål kom tilbake, satt og pratet som før, med noe tiltagende beinflørting fra Olas side, noe mer fnising fra min side.

Utestedet stengte, vi dro hjem til meg for nach. Pål gikk på do, Ola spurte meg om han kunne overnatte. Jeg ville sove med noen, og gjorde klart at det var akkurat dét, og kun dét jeg ville. Pål dro etter hvert hjem, Ola overnattet. Kosekos og alt bra.

Så er det mandag - blåmandag. Jeg er fortsatt trøtt, fortsatt litt dårlig, og jeg angrer. Angrer på klein morgensteming så fort vi var ute av senga og påkledt (går det an å sende melding bare sånn for å si hyggeligere hade?), men aller mest angrer jeg på at det var Ola og ikke Pål jeg sov med. Det er Pål jeg kjente litt fra før, det er han jeg kommer til å møte igjen, og det er han jeg vil møte igjen.

Nå spør jeg dere GV-orakler; tror dere dette ha ødelagt eventuelle muligheter for at noe skal kunne skje med Pål og meg seinere? Det er vel ikke akkurat noe sjakktrekk å sove med kameraten til en man kanskje er litt interessert i ... Kan jeg gjøre noe annet enn å håpe å tilfeldigvis møte ham så jeg får sagt noe om at jeg er flau etc.?

Potet

Har litt dårlig tid, så korte, lite gjennomtenkte tanker fra meg. Det kommer ann på gutten, men stort sett vil det nok være vanskelig. Er han mer player som ikke synes sex er noen big deal vil jeg tro han er mer tilbøyelig til å godta det som skjedde, men da blir også spørsmålet om han er villig til å holde på meg deg fast. Kjenner litt mer player-typer som har hatt sex like etter en venn har hatt sex med samme dame, men jeg har også møtt mange gutter som synes det er turn off med jenter som har hatt sex med en venn. Faktisk er mitt inntrykk at helt klart flest gutter befinner seg i sistnevnte kategori. Vi liker jo å tenke at dama er vår selv om nødvendigvis ikke er sammen. Hvor godt han kjenner Ola har noe å si (mindre ille hvis han ikke kjenner Ola så godt), og det kan hende at Ola kanskje vil se deg igjen. Da kan det hende at Pål vil backe ut siden Ola var den som hooket opp med deg først. Det kan hende Pål har likt deg veldig lenge og ble såret etter det som skjedde i helgen. Kort babbel fra meg med mulige scenarioer. Beklager hvis det gjorde deg enda mer forvirret. Spent på å lese hva GV-folka har å si om saken. Tips får jeg komme med senere, men ikke tid til å klekke ut en plan.
Why do people say "grow some balls"? Balls are weak and sensitive. If you really want to get though, grow a vagina. Those things can take a pounding!

Greeneyed

April 23, 2013, 00:11:29 am #2 Last Edit: April 23, 2013, 00:27:29 am by Greeneyed
Hadde ikke regnet med svar så fort, takk skal du ha, Potet! :D Hehe, det er sant at det er mange mulige scenarioer her. En ting som først må rettes opp, er min noe klumsete bruk av uttrykket å "hooke opp". Vet godt at mange mener sex når de sier det, men blant vennene mine er det synonymt med "å rote", så jeg glemte meg litt :)

Altså, vi kysset såvidt på utestedet, mer på nachet. Så sov han hos meg, men jeg var helt bestemt på å ikke ha sex med han. Flyttet hendene hans hver gang de prøvde å komme under trusa :p Tenkte egentlig det kunne vært en god anledning til å øve på litt av hvert, siden jeg ikke har så mye erfaring, men det føltes ikke riktig i det hele tatt. Jeg ville kun kose, så det ble med det (for ordens skyld: Ola visste om dette på forhånd, og sa at å bare sove sammen hørtes koselig ut). Men selv om vi ikke hadde sex, er det jo ikke godt å vite om han sa dét til Pål da han kom hjem til ham etter en natt hos meg. Hvis han ikke sa noe, tenker vel Pål sitt. Hvis det i det hele tatt har noe å si om vi hadde sex eller ikke? Er jo ganske intimt å ligge nesten nakne inntil hverandre også, kanskje det går ut på ett?

Jeg tror ikke Pål er noen player, heller en sånn som jeg har kjent i to år, men som jeg først har lagt merke til den siste måneden. Det er ikke sikkert han liker meg, men jeg pleier ikke å være innbilsk på sånt heller, og andre har sagt til meg at det ser sånn ut. Kanskje jeg er en av flere han liker litt, men noen forelskelse kan det heldigvis ikke være snakk om :) Da vi var på utestedet og Pål fikk se at Ola holdt meg i handa, syntes jeg det var noe trist i blikket hans. Egentlig hele resten av kvelden etter dette også. Men jeg var ganske full, og hadde det endelig litt gøy, etter å ha vært lei meg lenge. Så da Pål ble en perfekt wingman, som skrøt Ola opp i skyene, tenkte jeg at det sikkert var greit for ham.

Ola kommer jeg aldri til å møte igjen, han bor et eller annet sted langt unna, og var bare på besøk hos Pål en helg. Jeg føler på at jeg ikke var hyggelig nok da jeg sa hade til ham på morgenen når han dro, men det er vel ikke så lurt å sende ham en melding på face, når det bare er for å avslutte på en koselig måte .. Det viktigste er å ordne opp så godt som mulig med Pål. Ikke at det er viktig for meg sånn sett, kjenner ham ikke så godt, og har aldri hatt noe på gang med ham eller noe. Men ville ikke lukke alle dører for at det kanskje kan skje noe en gang, bare for at jeg trengte trøst ei natt :(

vinteRR

Det er vanskelig å si hva slags rutiner gutter har i vennegjengene sine ift. å hooke opp med jenter.

Men mtp at Ola ikke er fast bosatt på samme sted åpner dette ganske greit tenker jeg.

Oppretthold flørtende kontakt med Pål over tid. Ettersom det går lenger tid vil tanken om at "det kun var kyssing, det skjedde ikke noe mer" kultivere til rasjonalisering om at å hooke opp med deg er greit. De fleste gutter vil holde seg unna en kompis sin "target", men mtp bosetningene vil jeg tro det ikke har så mye å si. Det er også enkelte guttegjenger som opererer med grunnideen om at jenta velger. Hvilket fører til at kan prøve seg på samme target i håp om å bli valgt. Så det kan værre de testet interessen begge to i håp om at du skulle velge dem. Mens Pål forholdt seg mer passiv grunnet langvarige bekjentskap.

Greeneyed

April 23, 2013, 09:09:46 am #4 Last Edit: April 23, 2013, 09:15:30 am by Greeneyed
Takk til deg også for svar, VinteRR. Huff, mulig jeg har mistolket Pål også, er slett ikke sikkert han likte meg litt fra før. Men har en liten følelse av at han kanskje gjorde det. Det som var så greit med Ola var at jeg visste han garantert ikke ville møte meg igjen, og at det ikke betydde noe, selv om det selvsagt var en veldig koselig natt/morgen. Akkurat den natta ville jeg bare ha kos og trøst fordi jeg var skikkelig lei meg, så det passet bra med noe ukomplisert. Synd det ikke var så ukomplisert som jeg tenkte :P

Det som er litt dumt er at jeg ikke møter Pål så ofte lenger. Vi går ikke i klasse eller noe, men ferdes i mange av de samme områdene. Har alltid vært hyggelig å møte på ham, men vet ikke helt når det blir neste gang. Pål kommer hvertfall ikke til å ta kontakt med meg nå, og jeg er usikker på om det er noen vits i å kontakte ham, eller om jeg bare skal håpe på at jeg har flaks, og møter ham en dag snart ..

VB

Jeg er veldig forvirra på hva du vil her, hvis du ikke er interessert i Pål og du ikke er redd for å miste han som venn så trenger du ikke gjøre noen verdens ting. For meg virker det som at du kun vil kontakte han for å sjekke om han er sint eller fordi du har dårlig samvittighet av en eller annen grunn.

Uansett, før du kan finne ut hva du burde gjøre er det viktig å vite hva du selv vil, hvis du ikke er interessert i Pål som en venn, fb eller kjæreste så kan du vel bare gi faen. Hvis du møter han igjen for all del vær hyggelig, men lite vits å kontakte han.

Hvis du er interessert i å beholde han som venn eller som noe mer så er det sikkert ting du kan gjøre men du må vite hva du vil først.

Jeg føler også at det er lite vits å spekulere i hva han føler om det som skjedde siden det som nevnt over kommer veldig an på hva slags person han er.

Greeneyed

Ser jeg er uklar. Har (overraskende nok) tenkt litt selv også, og skal ikke kontakte ham eller noe. Har nok en tendens til å få fylleangst, og da dårlig samvittighet. Jeg er egentlig litt interessert i Pål, men det har på en måte alltid vært en annen inne i bildet, og vi møtes ikke så veldig ofte. Når jeg tenkte på å kontakte ham nå etter denne hendelsen var det fordi jeg liker ham og er litt interessert i ham, og derfor ville sjekke om alt er bra. Tror ikke han er sur eller noe, men ja, er jo greit å rette opp så godt som mulig :) Er ikke noen big deal for meg, var mer stressa for det i går.


Toshi

Quote from: Greeneyed on April 23, 2013, 18:54:12 pm
Tror ikke han er sur eller noe, men ja, er jo greit å rette opp så godt som mulig :) Er ikke noen big deal for meg, var mer stressa for det i går.

Bare en tanke. Jeg tror ikke det er noe vits i å "rette opp" noe. Å bruke noe energi på noe annet enn å komme seg videre(med eller uten Pål) vil bare virke mot sin hensikt.

Trenger ikke ha dårlig samvittighet, lov å leve litt også :)

Lars GV

Quote from: VB on April 23, 2013, 12:26:47 pm
Uansett, før du kan finne ut hva du burde gjøre er det viktig å vite hva du selv vil


Den gylne regel! Man må alltid starte med seg selv skal man vurdere hva man skal gjøre videre med en annen.
Motstand skaper smerte. Aksept skaper frihet.

Oppdragelse slutter ikke når du flytter hjemmeifra, det er da den virkelig begynner.

Roark


Greeneyed

April 24, 2013, 21:08:35 pm #10 Last Edit: April 24, 2013, 21:18:39 pm by Greeneyed
Quote from: Toshi on April 23, 2013, 20:19:53 pm
Bare en tanke. Jeg tror ikke det er noe vits i å "rette opp" noe. Å bruke noe energi på noe annet enn å komme seg videre(med eller uten Pål) vil bare virke mot sin hensikt.

Trenger ikke ha dårlig samvittighet, lov å leve litt også :)


Ser poenget ditt! Kommer ikke til å gjøre noe mer, bare stresser fælt de første dagene etter jeg har vært ute, er sånn som tror alle hater meg etter en kveld på byen, selv om jeg egentlig aldri har gjort noe som skulle tilsi at det skulle ha basis i virkeligheten ::) Men takk. Da slår jeg meg helt til ro med dette! Skal tenke mer sånn framover også, så ikke dere får tusen lignende poster skrevet i fylleangst ;) Nå ler jeg litt av hele greia. Begynner å skjønne at alkohol noen ganger går hardt utover hjernecellene.

Quote from: Lars GV on April 24, 2013, 11:14:39 am
Quote from: VB on April 23, 2013, 12:26:47 pm
Uansett, før du kan finne ut hva du burde gjøre er det viktig å vite hva du selv vil


Den gylne regel! Man må alltid starte med seg selv skal man vurdere hva man skal gjøre videre med en annen.


Noterer meg denne, fort å glemme! :) Og i denne saken, så er det egentlig veldig lite viktig for meg. Jeg er bare litt interessert i Pål, ikke veldig. Jeg gjorde noe dumt, og hvis Pål ble litt skuffet, ville jeg gjøre ham glad igjen, bare for at jeg liker at folk er glade, og misliker tanken på å være skyld i vonde følelser (selv om det, hvis han brydde seg i det hele tatt, kun kan ha vært en bitteliten skuffelse).

Quote from: Roark on April 24, 2013, 11:22:05 am
Trekant?


At jeg ikke tenkte på det! Neste gang. Neste gang ;)

new life

Jeg vet ikke hva pål tenker, hvordan type han er og vet ikke hvordan forhold du og han har hatt før, men om jeg setter meg selv inn som pål kan jeg komme med noen innspill.

Han skjønte nok fort at det var litt flørting mellom deg og ola, han lata nok som at han ikke brydde seg. Han dro nok hjem når han skjønte at du var litt hypp på å sove med ola.
Han nok snakket med ola om hva som skjedde den kvelden/natt, men uansett om det ikke skjedde så mye mellom deg og ola er nok han litt sjalu/ lei seg pga av at du ola sov over hos deg.
Men hun gutter er ganske flinke til å glemme ting fort (hvertfall jeg), men om du møter han ute en gang og du er litt interessert så er det viktig at du viser det til han. Mulig han tar mer initiativ om han skjønner at du er litt hypp på han.

Vet ikke om dette hjalp deg noe. Men slang bare kort inn hvordan jeg ville ha tenkt om jeg hadde vært pål.
Det finnes mange forskjellige typer gutter, kanskje pål er en helt annen type enn meg.

Lykke til  :)

dagligvare

April 27, 2013, 10:29:24 am #12 Last Edit: April 27, 2013, 10:31:16 am by dagligvare
Hadde jeg vært Pål så hadde jeg nok skrinlagt interessen min for deg nå.

Lite er mer turn-off og mer frustrerende enn at ei jente du er interessert i hooker opp med en kompis foran øynene dine. De sendte ut følere begge to, og så valgte du kompisen hans. Ola hadde tydeligvis bedre game, og det er sikkert ikke første gang det har skjedd at han har hooket opp med ei dame mens Pål har forholdt seg mer passiv. Ola virker som en skikkelig frempå kar, mens Pål virker som en litt mer "nice guy".

Skal du ha noen sjanse på fyren så må du være rimelig frempå neste gang. Han tar nok ikke initiativ igjen.


Greeneyed

Oj, flere svar - takk!

New life, kan egentlig tenke meg at Pål er litt samme type som deg, virker sannsynlig at det var litt sånn som du skriver. Og Dagligvare, tenkte egentlig det jeg og, at interessen nok er skrinlagt. Skjønner det jo godt, hadde ikke vært interessert i en ei venninne hadde hooket opp med heller.  Litt kjipt at det ble sånn. Tror det var litt at jeg faktisk var innstilt på å hooke opp med noen, litt sånn uten å få følelser og sånt innblandet. Er så sliten av sånt nå. Da var det enklest å velge han som var mest frampå, fordi jeg kunne være nesten sikker på å få sove med noen. Så i situasjonen den kvelden var Ola på en måte rett valg, men samtidig var det feil valg litt mer langsiktig!

Men, men, kanskje jeg kan prøve å vise litt interesse en gang. Takk for tipset! Eller egentlig bør jeg kanskje droppe det hele, med tanke på gårsdagens fest gjør jeg mye dumt for tida, best å holde meg unna så bra folk. Men når jeg har sortert tanker/følelser litt, og "roet meg ned", da kan jeg kanskje prøve meg litt ;)

new life

Greeneyed det er bare å stille spørsmål om du lurer på noe mer.
Alltid gøy å hjelpe en jente i nød, skriv gjerne hvordan det går mellom deg og pål også..