Hvit t-skjorte - litt mage

Started by Gutt20, May 04, 2013, 14:55:49 PM

Previous topic - Next topic

Gutt20

Jeg trenger en hvit t-skjorte å ha inni skinnjakka, men så er jeg i tillegg litt lubben helt nederst på magen. Det synes kanskje litt for godt i hvit t-skjorte?

Når jeg står i ro, så ser det helt greit ut. Men når jeg går, spesielt når det blåser, så klistrer den seg jo litt mer mot kroppen, og da blir det ikke seende så fint ut.

Er det noen som har funnet hvite t-skjorter med såpass god passform at man unngår dette problemet, eller må jeg rett og slett bare gå litt mer ned i vekt?

PS: Det er ikke snakk om så mye mage, men akkurat sånn at jeg føler meg litt ubekvem. Problemet eksisterer ikke (i samme grad) med like t-skjorter i andre farger av samme merke (H&M).

Knipetak

#1
Det er ikke noe krav å ha sixpack for å dra damer. Jeg har aldri hatt sixpack og dama jeg holder på med nå synes magen min er den hotteste delen av kroppen min. Hvis du vil kan du selvfølgelig ta av deg et par kilo, masse fordeler med det, men ikke tenk at du MÅ miste kiloene for at du skal lykkes.

Det er heller ikke noe krav om at t-skjorta skal være hvit, imo, særlig ikke hvis du har lite farger i antrekket ellers. Skriver dette i en gul v-neck fra H&M som jeg har brukt under skinnjakka mi før (med svart bukse og grå sko). Synes det så way decent ut.

Når det er sagt, for å svare på spørsmålet ditt, så liker jeg de hvite v-necksene fra Selected, kanskje de funker for deg?

Femininist

Passform er selvfølgelig viktig, men like viktig er stoffet. Litt tykkere stoff med mer hold kan være en fordel.
Skrap litt på en feminist, og du vil finne en kvinne som lengter etter å være et seksualobjekt. Forskjellen er bare at det ikke er det eneste hun lengter etter.

MVP

Kjør svarte t-skjorter. Anbefaler fine cotton stretch fra H&M :)
Feltrapporter:
[url="https://www.godevibber.no/forum/index.php?topic=3213.0"]https://www.godevibber.no/forum/index.php?topic=3213.0[/url]