All black og skjorter med brystlomme

Started by BenBones, August 01, 2014, 16:38:07 pm

Previous topic - Next topic

BenBones

Hei!

Jeg har kjørt en stil på byen som går ut på å være all black. Jeg har svarte high cut skinn støvler fra Volt, svart bukse, svart t-skjorte og svart cardigan. Dette har jeg fått mange bra kommentarer på.

Jeg kan jo ikke ikke gå i dette hver eneste kveld, og har en svart skjorte jeg kan bytte ut t-skjorte og cardigan med, er dette ¨lov¨?

leste et annet innlegg hvor det var en kar som mente all black er overkill. Noen andre tanker erfaringer ?

Jeg har også en ganske kul hvit skjorte, men den har en brystlomme, ellers ganske plain og simpel. Er brystlomme ¨fy¨?

Ben

surforia

All black er klassisk og stilig så lenge passformen er bra (alfaomega)og du gjerne benytter deg av ulike teksturer (stoff) på plaggene. Kan også være kult å bryte opp med f.eks grå sko/belte. Tenk også bittelitt på at dersom du er veldig blek så vil sort fremheve dette. Da er det kanskje smartere å velge grå overdel.

Er uansett en ganske safe farge, og alle plagg kan stor sett kombineres så lenge du ser konturene i antrekket og passformen er korrekt. Dvs at det ikke ser ut som du går i en onepiece dress ;)


Pusen

Jeg kjører all black en gang iblandt og det funker dritbra. Bare pass på at du har litt farge i huden siden det syne ekstra godt hvis du er litt for blek... :)