Bli med på Bootcamp hos Sjekkeskolen i !

 Les mer 

Skrevet av Emne: Sukker vs andre datingapper  (Lest 2864 ganger)

Utlogget Thomass

Sukker vs andre datingapper
« på: Januar 24, 2016, 22:57:07 pm »
Hei!

Har tidligere vært aktiv på tinder, match og av og til happn. Flørta med og møtt en god del jenter fra alle stedene, men droppa match rett og slett fordi det var alt for få jenter fra Østlandsområdet der.
Fikk tips om at sukker var bedre og mer seriøst enn feks Tinder. Men! Jeg jeg har jo null komma niks draget på Sukker. Og da mener jeg null. Ingen som ser på profilen uten at jeg sender melding først. Ingen som svarer på melding etc. Bruker stort sett de samme bildene som jeg har hatt ganske stor suksess med på de andre datingstedene. Hva er forskjellen på Sukker? Kan noen gi meg noen tips til å lykkes?
Om noen vil gi meg tilbakemelding på bilder er jeg takknemelig for det :)

Mvh

Thomas

Utlogget vibban

Sv: Sukker vs andre datingapper
« Svar #1 på: Februar 17, 2016, 16:27:26 pm »
Sukker er nok litt yesterdays news. Mitt inntrykk er at det er langt færre der enn tidligere. Ser ikke bort fra at det er endel falske profiler og at forumet inneholder innlegg fra de som står bak siden.

Utlogget Anax

Sv: Sukker vs andre datingapper
« Svar #2 på: Februar 19, 2016, 10:52:12 am »
Kun snåle damer på sukker. Anbefales å holde seg unna

Innlogget fri90

Sv: Sukker vs andre datingapper
« Svar #3 på: Februar 19, 2016, 13:32:21 pm »
Sukker er definitivt den dating siden som har mest og fineste jentene! Nå har jeg aldri prøvd match men når jeg startet med nettdating så begynte jeg på møteplassen. Min erfaring er litt den samme som din, tror ofte uten å generalisere for mye så er de på møteplassen, og kansje også på matc mer despe en de på sukker, tror de jentene der er mer opptatt av en bedre profil, uansett så må du jobbe med åfå gode blder, det er som regel det det står på og ha en normalt profiltekst. Jenter blir ofte rare hvis du oppfører deg rart. Å være superbruker er også et must!

Utlogget Thomass

Sv: Sukker vs andre datingapper
« Svar #4 på: Februar 21, 2016, 16:45:39 pm »
Hm, ja har vært på sukker en måneds tid nå og er ikke blitt mye klokere. Vært på et par dates etter å ha matcha på "looks". Men de har generelt vært mye kjedeligere dater en hva jeg har hatt på tinder siste månedene.
Fortsatt ingen av de jeg har kontaktet kun med melding som har svart meg 😜

Nå kan jeg jo selvfølgelig bare holde meg til Tinder og droppe Sukker helt, men inntrykket jeg hadde var at det kanskje var litt mer seriøse damer på Sukker. Det inntrykket har vel ikke stått helt til forventningene 😂

Utlogget Cobra196

Sv: Sukker vs andre datingapper
« Svar #5 på: April 08, 2016, 12:48:04 pm »
I denne podcasten snakker de om hvilken kode de har knekt for at jenter skal ta kontakt først. Profilbildet, tekst osv har så mye å si, avhengig av personen. http://www.0330.no/2011/10/podcast-hva-sender-man-som-frstemelding.html#.VweMKPmLTIU
Personlig blogg: www.smsindre.no